Част поредна: Гришо и Шерцингер се разделили

Причината била снимките им с Шарапова в Мадрид
26 май 2017 11:15,
21
Част поредна: Гришо и Шерцингер се разделили
Снимка: архив, Reuters

Певицата Никол Шерцингер и тенисистът Григор Димитров са се разделили, съобщава британският Independent.

Двамата бяха заедно в продължение на 2 години, а раздялата им идва месеци, след като Шерцингер обясняваше пред медиите колко щастливи са двамата и как вижда връзката им като трайна.

Independent твърди, че до раздялата се е стигнало, след като в социалните мрежи се появиха снимки на тенисиста и бившата му приятелка Мария Шарапова. Двамата се разделиха през 2015 г.

По снимките с Шарапова не може да се твърди, че има нещо повече от приятелство. Кадрите бяха заснети в Мадрид, където участва и Шарапова след 15-месечна забрана заради употреба на допинг.

Миналата година Димитров заяви, че Шарапова си е заслужила наказанието.

"Никол е съкрушена. Този път тя наистина си мислеше, че е намерила правилния човек", твърди близък до изпълнителката.

По-рано този месец The Sun писа, че връзката между двамата е заложена на карта, тъй като задълженията на двамата са твърде различни и рядко намират време един за друг.

Никол пък се надявала да се ожени и да има деца. "Катеря се към върха, а когато стигна до него, ще имам време за семейство и деца".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Доколкото знам и Никол ходи да пее на бившия си Луис Хамилтон. Или само тя има право да е свободна. Все пак, макар и с виетнамски произход Ализе Лим е по-подходяща за него-поне е младa.
10
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От една страна много се радваме коя мацка е забърсал нашия, все едно цяла България спи с нея, или пък се гордеем че света вижда българското момче с топ мадами. От друга страна всички виждаме, че щом започне поредната звездна авантюра, играта на Гришо започва да буксува. Според мен Григор ще трябва да избира - или светския, бляскав живот по червения килим, или професионална кариера като топ тенесист. Може би ако стане евнух ще стане номер 1
9
2
 
5
 
! Отговори
чобаняга преди 6 години
"...катеря се към върха и като стигна...". Тъкмо ще стигне до илюзорния връх и ще трябва да се пенсионира. Тогава ще има време и за деца...съседските.
8
8
 
7
 
! Отговори
Дедо Гошо преди 6 години
Я некой да ми каже че вече не се сещам. Това момче тенисист ли беше или любовчия - вече забравих какво работеше.
7
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не мога да разбера наистина ли има хора които се интересуват от подобни "новини" какво ми пука с коя фльорцa излзиа тоя?
6
5
 
24
 
! Отговори
Шопо преди 6 години
Дърта и ревнива...Не му требе...
5
2
 
26
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 6 години
Тая дърта сладурана упорито е тръгнала по пътя на Наоми Кембъл. Ще си остане без деца. Чудесата на медицината си имат някакви граници. Отвъд тях , край с надеждите и мечтите. Но кво пък. Светът няма да свърши. Аз лично бих я боднал. Все пак съм й батко. Но Гришко да трътка лелки си е някак смехотворно.
4
5
 
19
 
! Отговори
Е, преди 6 години
тя и геронтофилията си има някакви граници!
3
2
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Малее, Гришака само да не залюби сега френската президентша!
2
7
 
49
 
! Отговори
Ангел преди 6 години
Тя пък Никол кво очаква.13 години е по голяма от Гришо.Сега още я бива но много скоро ще заприлича на дърта чанта.Сама си е виновна.Вместо да си намери някой сериозен и улегнал мъж да създадат семейство тя с лапета се занимава.Ако така я кара след няколко годинки ще си рече: Кво стана с живота ми ?Удъртях, деца нямам ,семейство нямам,нищо нямам!!!
1
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е к`вото такова - наш Григор сега търчи по Бушарката.Кипи му кръвта на нашенеца.

Спонсорирани публикации