Съботен бис: Силиконова теоложка в МОН, Цецо Тотото vs. Мис Тигрова

Футболни мъжемелачки се захапаха и още
27 май 2017 20:48, Александър Попов
44

Две предни гърди от Джулиана. Снимка: Facebook

Навръх 24 май посрещнахме Деня на българската просвета и култура и на славянската писменост с ново издание на романа на Иван Вазов "Под игото" на шльокавица. Някои ще кажат, че е провокация, за четящите хора у нас - пълна простотия.

Пълна простотия бе и темата на седмицата, затова е логично да започнем така: Dobre do6li v stranata na blagotvoritelnostta - Bulgaria!

Откроихме се с нещо новаторско, невиждано по широкия свят. Джулиана Гани, която се титулова като модел, реши да си направи реклама и предложи на благотворителен търг своите "предни гърди". Извади на тезгяха старите си 600-кубикови импланти, за да зарадвала някоя абитуриентка. В разрез с всички медицински практики, а лекарите в прав текст заявиха, че това е опасно. Нищо, че Ганка чула, че във фризера щели да се запазят.

Съвсем скоро благотворителен мач, организиран от Димитър Бербатов, ще събере на националния стадион големи имена от футбола. Само че той не може да хване ръка от Джулианината благотворителност. Защото мозъците ни са станали силиконови и национален ефир се дава на загладени природно миски. Защото изкуствените цици са по-важни от бъдещето на децата ни. Бербо, ако искаш да докараш повече зрители на стадиона - пусни на търг "две предни топки"... Може и футболни.

А иначе благотворителността би трябвало да е интимен акт и да не занимаваш цялото общество с нея. Както го правят големите. Гани със сигурност не е от тях, на нея са й големи само гърдите. Време е да стане ясно, че 1000 кубика имплант не са равни на една гънка в мозъка.

Година-две по-късно след истерията у нас и над петилетка след световните звезди, Мика Стоичкова захапа темата за кърменето на публично място. Увереността й като майка ставала все по-силна всеки ден и тя призова жените да не се страхуват да кърмят публично. И даде пример с дъщеря си Миа. Ама не е извадила гръд на публично място, а в колата. Хубава идея, ама недоизпипана.

Златка Райкова никога не се е притеснявала да вади пазва на обществени места през годините, но засега тя няма как да участва в кампания за кърменето на открито. Затова се задоволява с еротични снимки в социалните мрежи. Русата Златка ни показа гръдната си обиколка по-бельо, а по-притеснителните й фенове се опасяват, че скоро бюстът й може да гръмне. Явно трябва да вземе мерки - да извади имплантите, все ще намери някоя абитуриентка да й пробута предните си гърди. А защо трябва да ни натрапва снимки от тоалетната остава загадка. Все пак еротиката губи от това.

Трябва да си призная, че тази седмица гръмна новината за най-странната изневяра. Цецо Тотото кръшкал на жена си с Мис Тигрова. Същата тази "Мис" се сдоби с висше, което е обида за българското образование, но при толкова университети е нормално и тя да завърши. Та към новината, за която не се наемам да кажа дали не е фалшива: Водещият на предаването "Втори тото шанс" по БНТ, актьор и зам.-директор на Народния театър Цветан Николов кръшнал на жена си – актрисата Елена Боева.

"Искам да кажа нещо на Цецо – докато имаш връзка с мен, ще пиша за теб! Ако ще ме криеш, значи няма да си с мен!", изригнала недооценената от Цецо Мис Тигрова.

Самият Цецо също реагира: "Омръзна ми да крия Тигровата мис, такъв съм аз, обичам без каприз. Бъди до мене ти в добро и в беди, искам твоите мусаки. Нека бъдем с теб завчас и всички да завиждат те на нас!".

Явно Тигрова се е жегнала на тема мусака, тъй като поиска повече "да не я свързват с Цецо Лъжата". Била приключила с него, този път - завинаги. А иска или не, Цецо Тотото вече е Цецо Тигров.

Танцьорката Даниела Арнаут, която е известна единствено с хвалбите си, че някога е спала с Бербатов, нападна Николета Лозанова. Повод за това бе конкурсът Playmate All Stars, на който Черната Златка бе предпочетена пред Лозанова. Последната пък не се качи за обща снимка, което бе достатъчно на Арнаут да изригне с епитети като "кифло куха" и "проститутка".

Даниелче, олекваш много. Ти си взела долния скалп на Бербатов, докато Николета е окачила на колана си на куп национали. Сега е с Ники Михайлов, все още е омъжена за Императора на поздравите от Китай и приятел на Дон Коци и Тони Найка - Валери Божинов. Къде въобще се буташ в А група?

На 31 май предстои поредното издание на Мис Силикон, а организаторите решиха да се похвалят с една от участничките - Илонка Попова. Тя била студентка по теология и си има мечта - да стане учителка по религия. Ще стане, Илонке. След този конкурс със сигурност те очаква светло бъдеще пред дъската. Вече свикнахме, че образованието ни копае дъното, така че ще има място и за теб. На последните матури по математика имаше задача за остроъгълен триъгълник, който всъщност е тъпоъгълен. Както е тъпоъгълно Мис Силикон да преподава религия. Да, сигурно момчетата няма да бягат от нейния час, ама то няма да е заради интерес към религиите, а към кубиците й. И със сигурност Илонка ще бъде чест гост в национален ефир да говори за образование, нищо чудно да стане и депутат. Da jivee KLETA MAJKA BULGARIQ!

В нашия клет шоубизнес най-бързият начин за самореклама са социалните мрежи. И Ася Капчикова го знае това. И тя реши по вулгарен начин да изпъкне в морето от безмислени снимки на известните с известността си. Капчикова сподели кадър, в който някакъв гримьор облизва крака й. Не търсете смисъл - просто гаден кадър, който можете да оцените по скалата на тъпотията от 0 до... 0.

Завършваме с Григор Димитров, който уверено върви по стъпките на Валери Божинов - да се говори повече за личния му живот, отколкото за спортните му успехи. И Божинов, и Гришо, бяха в класациите за млади таланти, за които се очакват да бъдат поне в топ 5 на света. За Валери това вече няма как да стане, за най-успешния ни тенисист годините си вървят, но все още не сме го виждали в световната петица. След хвалбите от всички спецове за таланта му той е на път да се превърне в най-надценения тенисист. Но пък на личния фронт не отстъпва на Божинката, като там дори е с класа над него. Защото вкарва в леглото световни звезди, а не плеймейтки или фолкпевици.

Връзката му с Никол Шерцингер явно е към края си, а според британските медии - вече в историята. Не успяхме да направим хасковска снаха нито Шарапова, нито Шерцингер. А замисляли ли сте се, че ние сме виновни? Защо бием тъпана, че водата в Хасково била с уран? Коя красавица ще иска да пристане на Гришо, след като няма да смее да сложи "ръкитье в джобитье" и да изпие един чай на Кенана? Все въпроси, на които трябва да отговорим, преди да тъжим, че Никол няма да прави реклама на България по света...

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
3
 
! Отговори
тигровата преди 6 години
Не знам за кое конкретно клипче говорите, но аз съм гледал нейни неща още едно време в дата.бг . Май нямаше хардкор де ама доста софт п0рно
28
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Каква е тази пародия и какви са тези елементарни хорица. Не нужно да се занимава публиката с подобни ниско стоящи хорица, те не носят нищо на обществото освен отвращение.
27
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен"Има едно много интересно клипче с Тигрова в Х-хамстера :)"абе гледах го преди седмица , не е тя... виж на пилона си е тя, ама на другото с XXL насоченост :) не е тя, прилича на нея ама не е като се загледаш :)
26
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дано не да фенове на Левски мен бг футбол малко ме интересува гледам други първенства но плащам фирмата и спорт плюса а това са пари се чудя ко пратя КЗП или някои прокурор какво ли ще стане
25
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Булсатком фюжън ко се чете на приемниците още малко нема да вие за първи път не можем да сме на нет на булсатком в ловеч че няма четри години чакам да е изградена мрежа кои спи или не знае не знам защо не се предоставя затова сме на други
24
11
 
8
 
! Отговори
не виждам проблем преди 6 години
Защо силиконката да не стане даскалка (ако ще и по религия)? Аз колкото учителки познавам са все разни откачалки. Тази не изглежда смахната, само т.ъпа. Не виждам проблем да бъде учител
23
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има едно много интересно клипче с Тигрова в Х-хамстера :)
22
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
силиконова теоложка или Теоложка Силиконова :)
21
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Begaj da masturbira6 Alesandar avtora na tea goli
20
9
 
2
 
! Отговори
байхейс преди 6 години
До ДевилГрузия, по случай махането на визите с шенгения се отказаха от кирилицата Ти кат пръв приятел и верен съюзник на Американците трябва да загърбиш Путинската кирилица - къде са ти европейските ценности бре агент на Кремъл такъв и комунист
19
1
 
2
 
! Отговори
Девил преди 6 години
Алоооу, оня дет пасе кондори - ко си се разписал на чождоземски езици?! Пиши на kirilitca!!!
18
3
 
11
 
! Отговори
кукла барби преди 6 години
силиконова теоложке, не си за даскалица, просто малък ти е багажа в мозъка, второ -за-платите на даскалицата у нас са мизерни и няма със заплатата да можеш да поддържаш силиконовите си цици, трето-аман от теолози и попщина у нас, поп до попа, хитрец дохитреца, попове стават тези , които не искат да се трудят.
17
2
 
24
 
! Отговори
Биляна преди 6 години
Браво!!! Искрено се забавлявам с иронията Ви. Съботен бис е любимата ми рубрика. Да, действителността е плашеща, но поднесена по този комочен начин, поне може да те накара да се посмееш от сърце с простотията на родните "звезди" .А какво по-хубаво от порция смях в неделя сутрин. Говоря за статията (без снимките) хахахха
16
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ууужас!Отвратително!Изобщо защо се се снимат тези *** !
15
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
това не са жени ... това са живи секс-кукли. Те нямат против да са такива, това е начин на прехрана.
14
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Татко Барба, всички те видяха колко ниЗко можеш да падаш и как си внушаваш, че като принизяваш и /или се опитваш да унизяваш някого, унижаваш себе си. Можеш да направиш ПОНЕ едно добро : махнете силикона на жена ти.Никаква вътрешна тиня не се чисти със са'пун, вода и епилация.
13
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е *аси просташкия сайт.
12
0
 
20
 
! Отговори
lel преди 6 години
сакам мис тигрова... нема такава лейка :)
11
1
 
13
 
! Отговори
Skalata преди 6 години
Скалата на простотията от 0 до 0 .. какво? Даже и иронията не ти се отдава, сашко. С малко с.
10
1
 
27
 
! Отговори
избирател преди 6 години
До Анонимен 13Газарията топли!Исках да каза ПРОСТОТИЯТА......Мога и друго да кажа,но ще ми изтрият поста.

Спонсорирани публикации