Денят в снимки – 29 май

Хиджаб рок банда, розобер в Казанлък и състезание със сирене
Обновена: 29 май 2017 19:17 | 29 май 2017 16:45,
9

В Англия се проведе традиционно състезание с... търкаляне на сирене. Традицията датира още от 1800 година и е започнала в Брокуърт, Англия Снимка: БТА
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: Денят в снимки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
4
 
0
 
! Отговори
Един българин преди 6 години
До: Правоверен (номер 8)Ти може да се бъзикаш, но сигурно не подозираш колко си близо до истината!Всъщност, това си е много яка момичешка банда. Браво, поздравления за идеята!Няма нищо общо с Аллах и исляма. Това си е просто едно модно течение в рок музиката.Нека си спомним за Кис, групата чиято запазена марка бяха маските на лицата.Доскоро никой не ги знаеше как изглеждат и това, съчетано с рунически изписаните букви "KISS" ги правеха уникални. Момичешка хиджаб рок банда - харесва ми!
6
3
 
1
 
! Отговори
Правоверен преди 6 години
Това е харам! Обиждат Аллаха с тези китари и сатанински музики! Единственат музика в исляма се чува от минарето на джамията и единствените песни се пеят от ходжата!
5
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нека изнесат концерт в Саудитска Арабия .... там ще им дадат един Метъл!!!
4
1
 
4
 
! Отговори
до 4 преди 6 години
Хахааааааа браво брато муахаааааа
3
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ден като ден не като оня де викал че един носи клюките из града бро освен ти да ги носиш никои друг ги не носи камо ли се интересува от години не коресподирам с теб по тия причини тъи че миличък оправяи се
2
2
 
9
 
! Отговори
??? преди 6 години
Съчувствам на момиченцата от сн.8, ако идеята за създаване на рок-банда е тяхна. Щат, не щат, принудени са да се съобразяват с норми, които остарялата традиция им налага.Въпросът обаче е дали някой не е измислил всичко това, за да внуши на света, че в консервативните държави съвремието не е осакатено от предразсъдъците. Възможно е просто да са изкомандвали две момичета с музикален слух да се научат да свирят на китари няколко мелодии, колкото да се снимат на училищен концерт.
1
2
 
12
 
! Отговори
Циник преди 6 години
Хиджаб....отврат!!!

Спонсорирани публикации