Съботен бис: Кой счупи тъпомера и новата Мис Силикон

Слънцето все повече напича, чии мозъци "изпича?"
29

Новата Мис Силикон. Важното е да се запомни, че е наляла по 420 кубика. Снимка: Facebook

Слънцето става все по-силно, което е гаранция, че много мозъци в шоубизнеса ще бъдат "изпържени". Но пък си има и добрата страна - падат дрехи и задръжки. Нещо, което вълнува мъжката аудитория, а на нежния пол дава шанс да коментира, сравнява и да прецени коя е запазила зимните си "секс дръжки". Затова и няма да се спираме на новини от сорта, че Уил Смит обичал вино, а Азис си похапвал хамбургери.

Започваме с една гореща, макар и новина с няколко години давност. Репортерката от "Господарите" Ева Веселинова бе атакувана физически по време на свое разследване, което пък даде повод да я видим как е изглеждала физически преди няколко години. Тя е участвала в конкурса "Мис Плеймейт", но от нейната реколта номер едно стана Елена Кучкова. Все пак можете да я оцените в галерията, нищо че не е влязла в тройката. Все пак конкурса й е дал възможността за повече известност и да хване журналистическия микрофон. Все пак половината от кандидатките през годините на конкурса една от мечтите им е да влязат в журналистиката. Николета Лозанова дори и тв водеща стана.

Самата Николета пък счупи тъпомера навръх детския празник 1 юни. Тя реши да направи реклама на дъщеря си Никол, който може да влезе в учебниците по родителски маркетинг в социалните мрежи.

"Честит 1-ви юни! Имам си достойна наследница, за която шопингът е страст, а класата и оригиналът са задължително условие! Стайлингът за празничния ден е избран, а сега предстоят смях, емоции и една незабравима почивка в компанията на любимите ми хора!", написа плеймейтка под снимка в мол, на която малката Никол си избира дрешки. Няма да влизаме в някакво лицемерие - всеки се разпростира според възможностите. Но тук говорим и за родителски капацитет, защото да говорим за класа при 5-годишно дете е нелепо. Винаги съм смятал, че пълноценното детство изключва мола и етикетите на която и да е марка. Разбира се, всяка майка отглежда наследниците си по свое усмотрение и нямаме право да я съдим. Просто ще трябва да се сблъскаме след години със силиконовото поколение и не съм сигурни, че ще се гордеем с тях. Но пък може да са полезни икономически, тъй като моловете няма да фалират. В природата винаги има баланс.

Фолкпевицата Мария продължава да вълнува аудиторията, след като стана ясно, че семейният живот не й понася. Наскоро ми попадна едно клипче от времето, в което тя беше жури на Music Idol и се възмущаваше на някаква "рапърка", която изпълни пред журито наистина много вулгарна песен. И Мария дръпна една хубава реч, скара се на майката на момичето и получи адмирации от публиката. 8 години по-късно, нямам идея какво се е променило, виждаме певицата да "къса синджира" в нощните клубове. Някои ще кажат - това е сценично поведение и визия. Но пък и излизането по сутиен и виенето около потни младежи не е най-добрия пример за нейната дъщеря. Защото се получава малко двойнственост по отношение на морала. Пък и признайте, че гледката не е много секси, малко прилича на пазара в Любимец по време на намалението на карпузите.

Във фолка обаче това си е практика - те твърдо следват тенденцията, че секса продава. Можете да се убедите и в нашата галерия - Камелия се подкрепя със супа, но явно тя е полезна само ако купичката е между две силикови възвишения. Емануела, която се съди с бащата на второто си дете за попечителство, пък държи да ни запознае с изгледа си отзад. Че дори тази гледка е допълнена с мъдрост от тези, с които ни заливат в социалните мрежи -  "И Бог даде на жената ум. А Дявола се усмихна, и я украси с..... И сега гледам на мъжете сеира".

Трудно се продължава след подобна сентенция, но няма как да не маркираме, че вече си имаме нова Мис Силикон. Виктория Петрова е на 21 години от София. Мечтата й е да се занимава с мода. Има по 420 кубика силикон във всяка една от гърдите си. Има и други интервенции, но не желае да говори за това. Каква визитка, а? Още отсега може да се обзаложим, че след една година малко ще се спомняме за нея, тук-там ще се появяват "предните й гърди", а мечтите й за моден пробив ще се изразяват в онлайн бутик със съмнителни дрехи. Последното - само ако набере достатъчно последователи в социалните мрежи. Но пък може и да ни опровергае и да наследи Карл Лагерфелд. Все пак 420 кубика са си 420 кубика!

Иначе за статистиката - първа подгласничка в силиконовия конкурс е 1000-кубиковата Вероника Никифорова, която искала да стане нотариус. Дано, сделките поне ще станат малко по-атрактивни.

Фолкпевицата Джена се завръща на сцената с нова песен и нови гърди. Защо е важно да знаем, че пазвата й е освежена с нови импланти остава загадка. Има ли значение за това колко добра певица е със силикона, който е по-повдигнат или по-отпуснат? Всъщност - риторичен въпрос.

Трябва да призная, че тази седмица станахме свидетели и на една плашеща новина. Гери-Никол щяла да емигрира. Дано да е от фашивите, защото родния шоубизнес остава без дупара. А както знаем от народните поверия - нямаш ли дупара нещата не се получават. Та за шоубизнеса ми е мъчно. Младата певица била подала документи за университети в Лондон и Америка и иска да се занимава с актьорско майсторство. Дано поне продължи обучението си на Острова, че в Щатите Ким Кардашиян е завзела нейния сектор и трудно ще допусне конкуренция, ако не е някоя от сестрите й.

Деси Цонева пък изненада своите фенове с пиянски снимки, че дори се хвали: "Относно вчерашната вечер... Малиии". Да, положението наистина е "малиии". Направо възроди естетиката със замъгления си поглед, позите и да не забравяме - обувките. Мили дами, известни с известността си, никога не ни натрапвайте подметките си. Губи се целия ефект от снимките ви, дори тези след запой.

Завършваме с новината, която разклати световния шоубизнес. Една от големите звезди, а и модна икона - Риана, е надебеляла. УЖАС! ШОК! МЪЛНИЯ! Не, не я е ударила мълния, просто кантарът показвал с 11 кг повече, твърдят светските издания в САЩ. Барбадоската едва ли се е мерила пред местните репортери, но това е друга тема. Но пък по-тежичката Риана хвърли във възторг феновете на по-пищните форми. А те явно не са малко. Иначе 150-килограмови модели с тресящ се целулит и три "пояса" докато стигнеш до гърдите нямаше да бъдат звезди. Все пак трябва да завършим оптимистично - Риана е далеч от Тес Холидей и Ашли Греъм.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
1
 
2
 
! Отговори
Анчо преди 6 години
Тая ... нотариуската, доста ще заработи в някоя нотариална кантора. ;-)
17
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Родния шоубизнес и новите миски, ужас :( Не знам, не знам...
16
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Преди 15 години предсказах, че политика, шоу и порнография ще се слеят съвсем открито и явно в едно цяло и май съм почти прав. Само политиците ни още се правят на благоприлични, но скоро и те ще последват светлия пример на първата дама на Люксембург, ирландския премиер и т.н.
15
21
 
10
 
! Отговори
До 14 преди 6 години
При демокрацията може и да е цъфнал тук-там по някой странен ***, който пропагандира щуротии.То тъпомерите от времето на соца са нещо по-специално. Най-елитните от тях са настанени в БАН и са си присвоили правото те да определят кой е най-подходящ да получава готови пари от нашия джоб под формата на докторантска стипендия, та после и той да стане търтей с научна степен за разкош. Ще им се отрази добре, ако получат по една по-здрава мотика и заедно с екзотичния етнос бъдат изпратени на село
14
3
 
25
 
! Отговори
Ууууууу преди 6 години
При таква заглавие се четът само коментарите
13
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тези са си природни тъпомери по рождение . Ама тези тъпомери , който цъфнаха при демокрацията, те са за презрение . Как ви се струва Брюкселският ***-,, щастливи кокошки, ,или ,,щастливи прасета, ,или забраната за ,,криви краставици ,, Или *** ,,музика за кравите ,за млеконадоя,,
12
2
 
44
 
! Отговори
Кристина преди 6 години
Смях се от сърце на статията, защото всичко написано в нея е вярни до поседната дума. Аз друго освен силиконови цици, устни и тонове грим не видях, но за съжеление порнографията е навсякъде около нас. Вместо всеки ден да изменят ЗДвП да изменят НК и да декриминализират разпространението на порнографски материали, че то друго като култура и просвета не се разпространява в нашата страна. Напред, науката е слънце!
11
1
 
21
 
! Отговори
бай Тъпчо преди 6 години
Еееее тия пък са ми затрили расъжденията бе ама карай бе,то вий си знайте каво си дращя, кой чел-прочел ама другите пък нищо не са загубили де, само тая дето трие трябва си купува пак нова гума
10
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
някой евреин пак е счупил ***
9
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сн.12 - Риана съвсем не е дебела, а само по-закръглена, в сравнение с анорексичките, които биват наемани за манекени и модели, защото за такива се шие най-лесно.
8
2
 
9
 
! Отговори
Неа преди 6 години
На мен първата модама ми харесва , но друго си е да похапваш супа в леглото .... :)
7
1
 
17
 
! Отговори
Любимец преди 6 години
Журналиста! На пазара за карпузи в Любимец има повече морал, отколкото в главите на коментираните същества от женски пол. Нашите карпузи имат семки, а на тия ...в карпузите няма нииииищо! Някое скамбаловче най много да се мотае. И докато се блъска горкото скамбаловче в празните карпузи.....женските същества получават кароузобол. Нормалните не!
6
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кажете сега след всичко с което ни запознахте,как да ги наричаме тези"дами"...има един отговор и той е:елитни *у*ви
5
1
 
18
 
! Отговори
Надето преди 6 години
До 5Или за първите д-жуки.
4
1
 
50
 
! Отговори
маке преди 6 години
на николета дъщеря и навърши ли вече 5 ????????? значи е време за първите цици !!!!!!!!!!!!! ово е класа. ово е стандарт.
3
2
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
*** го чупите вие от редакцията редовно.
2
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
съдейки по обичайните коментари под снимки на български жени занимаващи се като бизнес с еротични снимки и т.н се оказва, че само този вулгарен каруцарски типаж буди интерес. Например един еротичен модел като Емили Ратайковски, която има съвсем друго излъчване събира милиони коментари под снимките си и въпреки, че са доста откровени мъжете се изразяват доста остроумно, уважително и забавно. Та...вижте си вие първо капацитета
1
4
 
31
 
! Отговори
varg преди 6 години
Помия

Спонсорирани публикации