Скарали сме се с приятел – как да комуникираме с него?

От една страна сте бесни, а от друга не искате да го загубите
10 юни 2017 21:17, Екип на Tialoto.bg
9
Скарали сме се с приятел – как да комуникираме с него?
Източник: pexels.com

Караницата с близък приятел може да бъде истински ад. Та това е може би най-близкият ви човек, с когото споделяте всичко.

И от една страна сте бесни, а от друга не искате да го загубите, затова в никакъв случай не трябва да си изпускате нервите или да давате пълна свобода на устата си.

В ситуация на драма с най-близкия ви приятел най-важна е комуникацията.

Ето и за какво трябва да внимавате:

1. Идентифицирайте проблема

Преди да конфронтирате другия човек, седнете и напишете какво точно ви е разстроило. Пишейки тези неща, вие ще можете да видите дали не преигравате и да структурирате мотивите си за възникването на проблема. Освен това много по-лесно ще можете да обясните как се чувствате и какво ви притеснява, като прочетете листчето.

Кои са останалите четете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
4
 
! Отговори
До 6 преди 6 години
Вие имате предвид фалшивите "приятели", които се сближават с някого, ако са преценили, че могат да имат полза от него, а също и онези, които от чиста злоба и завист се стремят да убедят някого, че са му приятели, но целта им е да му навредят.5 има предвид нужда, която наистина е с духовна същност. Някои искат да имат искрени приятели, с които да си споделят, да бъдат разбирани. За съжаление, в подобни случаи не винаги човек попада на подходящи хора.
4
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Веднъж чух един да казва: "Нямам приятели, имам интереси!"Беше сравнително млад човек и каза това с много агресивен тон.Същият този друг път е казвал: "Нямам чувство за хумор!"Затова сега се замислих. Всъщност, да поддържаш приятелски отношения с някои хора е вид духовна нужда. Намираш такива, с които можеш да споделяш и обсъждаш онова, което ти е на сърцето и което занимава мислите и чувствата ти.
3
1
 
8
 
! Отговори
Меня преди 6 години
Какви приятели вие вещо още си вярвате. Това е само дума за използвачи!
2
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Утре пък всички приятели сме на парад.
1
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
баста завинаги край филма свърши,без компромиси

Спонсорирани публикации