Съботен бис: Силиконът вече замества тъпомера, миските не са тъпи!

Сърбят ли я бузките Мария Илиева, ще ражда ли Николета?
17 юни 2017 20:30, Александър Попов
30

Ася не пропусна момента да захапе силиконовата си съперница. Снимка: Facebook

И тази седмица силиконовите гърли превзеха медийното внимание в родния шоубизнес и нищо чудно по примера на Деми Мур да започнат да ни падат предните зъби от стрес.

Новоизлюпената Мис Силикон Виктория Петрова се уплаши, че може да се окаже поредното чудо за три дни и побърза да ни се представи както майка я е родила в социалните мрежи.

"Чувствам се прекрасно! Мисля, че короната ми пасна идеално. Доста погледи са насочени към персоната ми, но не ми е неприятно", заяви тя в интервю. Голите снимки пък получиха обяснение, съответстващо на короната й - "Снимките ми бяха провокация срещу тези, които заливат мрежата с празни приказки и обиди за момичетата от подобни конкурси. Много се ядосвам, като прочета коментари, че една миска е тъпа и грозна". Как точно тази провокация ще обърне хорското мнение остава истинска загадка. Ще очакваме Петрова да ни го обясни, но е видно, че силиконът вече замества тъпомера. И колкото повече силикон, толкова по-умен ставаш, поне според Мис Силикон..

След като се прочу с дарителската акция на износените си "предни гърди" Джулиана Гани изтърпя доста иронични коментари, а и нападки. Тя влезе в пряк сблъсък с Ася Капчикова, която продължава да изпитва трудности да заличи известността си като бившата на Криско.

Ася се присмя на Гани и отговора не закъсня. "Като я видях тази жена, цялата изпръхнах – 1,53 м, с брекети. Тази жена, ако може да се нарече красива, тръгнала да оплюва моите каузи“, възмути се Джулиана и добави заканата към Капчикова, че не се е заяла с правилния човек.

И ние изпръхваме, защото сред представящите се за модели със силиконова добавена стойност трещи цялата тъпотия на света. Гърди втора употреба са опасни и вече няколко лекари се изказаха категорично по темата.

Силиконовата Николета отдавна е надскочила дрязгите в своите среди и предпочита да захранва аудиторията с голи снимки. Хем привлича хейта на БГ мамите, хем радва силния пол с еротика. Слухът за нея обаче може да преобърне телевизионния пазар, стига да се окаже верен. Тя била бременна в третия месец от вратаря на националния отбор по футбол Николай Михайлов. Ако излезе в майчинство тв ефира ще осиротее, звездите няма на кого да звънят за една "скрита" камера.

Бебе може да проплаче и в попфолк средите. Гринго разкри, че Софи Маринова имала две черти на тест за бременност, сега остава щастливата вест да бъде потвърдена и от лекари. Дано, защото Софи искаше да народи 2-3 деца за петилетка, а тя вече се преполови. Трябва да се гонят целите все пак.

Връзката на Гринго и Софи премина през множество изпитния, в един момент Софи се появи в национален ефир със счупена ръка и разказа как била пребита от гаджето. Е, явно нещата са се променили, сега се чака наследник.

Мария, все още Гущерова, пък няма подобни намерения, макар да призна, че е намерила нов мъж. Тя направи една телевизионна инвазия да ни обясни колко щастлива се чувства и обясни хронологията на раздялата й с Християн Гущеров. Това станало преди десет месеца, по нейна инициатива. Както и да го смятаме, разлъката би трябвало да е станала някъде към август 2016-та. В същото време, Мария до януари тази година тръбеше по медиите, че е омъжена за прекрасен човек, колко се обичат. Дори разбрахме, че сексът им бил невероятен. Явно паметта на Мария изневерява, но пък това си е още един знак да си знаем, че родния шоубизнес е фалшив.

Това заяви и рапърът Наско Колев, който е на път да остане в музикалната история като певецът, топлил чаршафите на Мария Илиева. Момъкът така и не е извадил голям хит досега, но пък охотно разказва как откликнал на интимните желания на Мария. Осветли ни още, че певицата я сърбяли бузките. Не разбираме проблем ли е това? И ако е нещо лошо - той защо ги е чешел тези бузки? Ясно е, че Илиева го е изритала и от леглото, и от фирмата й. Но пък малко запазване на достойнство не е излишно...

Завършваме с голямата тема на седмицата. Певицата Сани Алекса се оплака, че е пребита от гаджето си, който е швед. Тя пусна зловещи снимки след побоя, но по незнайно какви причини ги премахна от Facebook профила си. Сами, така се казва шведът, на свой ред анонсира да очакваме изненади като приключи разследването и обвини на свой ред, че е изнудван за пари от брата на Александра. Сани отрече неговата версия и на свой ред заяви, че той пребивал и бившата си жена докато е бременна. Любопитното е, че се появиха двама свидетели-българи. Единият твърди, че Сани е била много пияна на сватба в Гьотеборг и след празненството се потрошила по стълбите. Приятелка на певицата пък твърди, че Сами системно биел Сани. А шведската полиция засега има само думите им един срещу друг. И вместо покрай случая дебатът да се акцентира към домашното насилие ние по традиция си взехме пуканки. Очакваме финалните надписи...

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Как може Николета да води предаване!И някой гледал ли е по-глупаво,тъпо и нескопосано предаване!Господи какво ни карат да гледаме!Ужас,тотално сме деградирали със все плейметки!!!
17
0
 
18
 
! Отговори
БЛАГОЙ ВАГИН преди 6 години
Николета е от ромски произход!
16
1
 
26
 
! Отговори
. преди 6 години
Докато има такива статии и заглавия, ще сме на този хал. Жалко за поколението, растящо в такава чалгарска държава.
15
0
 
20
 
! Отговори
асдйндаиснч преди 6 години
Олеле майко
14
0
 
17
 
! Отговори
божидар преди 6 години
Аз предлагам на всички,и на медии и на родни красавици,по-тихо я карайте,защото сте мнооого смешни.И най-важно,научете се да се е......те правилно.Вземете за пример съпругата на президент Тръмп,балканско моме но сега къде е?!!!!!!
13
0
 
31
 
! Отговори
Дедо Ви Пич преди 6 години
Не ги мислете силиконките. *** им са като БНБ - печатници за пари. Докато има будали да плащат за тунингована пластмаса ще има и такива като тях.
12
0
 
16
 
! Отговори
Дърт Крейзър преди 6 години
За кака софка ми е жал , другите станаха известни с про100тия и силикон , а тя поне имаше малко самочуствие и път в живота , но от както тръгна с този дълбае дъното и то много усърдно.
11
2
 
22
 
! Отговори
младен преди 6 години
Боже, защо са толкова грозни и "руси"???
10
0
 
23
 
! Отговори
Кума Лиса преди 6 години
Вейййй, тука жълтомера е на махххх!
9
0
 
38
 
! Отговори
Андрешко преди 6 години
Вярно е миските не са ***,а прости...
8
0
 
41
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 6 години
Грозни и *** са силиконките, а и не само.
7
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
miss pleven e mnogo grozna
6
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Противни са
5
1
 
59
 
! Отговори
Подът да не си преди 6 години
избършеш с тях! И за това не стават.Сн.1 - личи си, че е мустаката; гърдите й са като пластмасови топки; как да не е т+ъ+па, след като не знае, че разпятие на зад*н*ик не се слага?Сн.2 - това уста ли е или една съвсем друга дамска анатомична част?Сн.3 - живо олицетворение на това, което може да се каже относно персоните , които виждаме и на останалите фотографии: Физиономия на продавачка в селски смесен магазин плюс бюст, на който отдалече му личи, че е изкуствен.Горките женици ...
4
4
 
6
 
! Отговори
перушина преди 6 години
Окрилен? И задоволен.
3
4
 
40
 
! Отговори
Мммда преди 6 години
Ха...ха...ха...хах......мила родна картинка....да му ..ба майката......
2
3
 
69
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не са *** щото медицината напредна. Вече могат да си имплантират мемори пяна в тиквата.
1
3
 
72
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"елита"на България!Всички до една са "платени"бръмчалки.Интересно,защо ги рекламират толкова много,така ли трябва да изглежда бъдещото поколение???

Спонсорирани публикации