Лиъм Галахър към новите рок звезди: Нищо не излиза от вас!

Музикантът с остра критика към по-младите си колеги
20 юни 2017 22:35, Красимир Ангелов
26
Лиъм Галахър към новите рок звезди: Нищо не излиза от вас!

Култовият рок музикант Лиъм Галахър се закани да "противодейства на глупостта" на съвременната музика и остро разкритикува новото поколение рок звезди, съобщи Контактмюзик.

44-годишният бивш фронтмен на "Oasis", който ще издаде соловия си албум "As You Were" през октомври, обвини по-младите рок изпълнители, че едва се различават от колегите си в поп музиката.

"Не мога да различа група с китара от поп група в днешно време. Носят китари на вратовете си, но не ги чувам", каза той.

Британецът провокира новите звезди, като ги обвини, че са скучни и им липсва страст. Той ги сравни с футболните мениджъри, които се крият зад клишетата, вместо да кажат откровеното си мнение на феновете.

"Затова се върнах. Малко провокация, която да противодейства на глупостите. Затова съм тук и изразявам мнението си", добави Лиъм Галахър.

"Нищо интересно не излиза от устите им. Страх ги е да ги отворят, да не би незначителните им кариери да се разпаднат. Те просто стоят, както футболните мениджъри, и говорят същите неща. Хайде, покажете ни малко страст", призова рок легендата колегите си, съобщава БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още по темата: рокOasisЛиъм Галахър
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 23Творците трябва да умират от глад ли? Нормално е всеки да иска повече пари, независимо с каква дейност се занимава. Във футбола също има комерсиализация, това не е задължително да е лошо. Същевременно качеството на продукцията не е задължително свързано с финансовия успех. Едни творци и спортисти са надценявани, а други - подценявани финансово (субективно е). Това, че някаква музика е технически по-проста за изпълнение, не я прави задължително лоша. Хубави неща имат и Oasis, и Стив Вай.
21
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Преди си мислех, че почитателите на рока е по-вероятно да са интелигентни хора. Но като гледам колко правописни грешки и примитивност има в постовете, вече се съмнявам ...
20
0
 
3
 
! Отговори
Seattle преди 6 години
До Тато : Тато не се коркай! Ти едва ли си слушал Сиатълски банди повече от мен .... И 100 пъти по-добре е да слушаш алтернативен рок от Сиатъл отколкото лигавия китарен поп на О!Азис и лигавите друсани изпълнения на двамата инфантилни братя които са толкова нелепи, че посмяха да се самопровъзлгасят за новите Бийтълс.... Абсолютни карикатури! Единият чакал няколко часа другия да се появи за MTV Unplugged.. такъв резил не е имало с никоя група в музикалната история....
19
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Прав е Галахър. Книги с изследвания на западната поп и рок музика от автори от САЩ и Англия твърдят,че тази музика умря около 1970г. Тогава бизнеса видя,че в нея има пари и я превзе. От изкуство музиката стана бизнес и резултата не може да не е днешния.
18
1
 
1
 
! Отговори
Стеф преди 6 години
ВЕЛИК!
17
2
 
1
 
! Отговори
Тато преди 6 години
До SeattleЕми така е като си тампон и не си слушал нищо друго, освен Wonderwall. А пък тия смешковци Пърлените Джемове са 200000 пъти по-зле от Oasis. Казвам го като човек, който най-вероятно е слушал много повече от теб сиатълските групи на Сащ. Тампон!
16
1
 
14
 
! Отговори
Seattle преди 6 години
На Лиъм мога да му кажа, че когато те Оазис бяха популярни ако искахме да чуем китари си пускахме Пърл Джем, а синоним на лигаво беше Оейзис.
15
1
 
10
 
! Отговори
Snorky преди 6 години
Всъщност възникването на Оуейзис беше началото на края на истинския рок.
14
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лиъм, ти си певец колкото Гери Никол. Но тя за разлика от теб има дупара и става за гледане.
13
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Предпочитам Орхан Мурад и Володя Стоянов. Те звучат като Моцарт и Бетховен в сравнение с крясъците на недоразумението Галахър.
12
1
 
10
 
! Отговори
Дедо Пенчу преди 6 години
Тоз говори тъй щоту не е слушал Криску.Ха-ха-ха.
11
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз тоя никога не съм го чувал и не знам какъв е дали е *** или нещо друго, но това което казва е абсолютно прав. От години само безплодни парчета и еднотипни безидейни групи, както казва само с китари на рамо грачещи, напъват се и ревът на сцената. Аз такова роене на рок групи не съм виждал. Никнат като гъби и само *** неща. Добре че класиците в рока Deep Purlpe отново се обадиха с перфектен албум и дано да не е последен, защото са на възраст.
10
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Присмял се хърбел на щърбел. Егати и нещастното лекее е тоя. Лигавите мазньочи Джонас Брадърс са десет пъти по-твърди и по-музиканти от дрогаря Галахър.
9
5
 
20
 
! Отговори
Братята лигльовци преди 6 години
Вярно е, но някак си е смешно, че това излиза от устата на това ***. Двамата дръгливи братя започнаха да развалят рок музиката през 90-те. Ако не беше поп песента им "Wonderwall", никой нямаше да се сети кои са Оазис.
8
4
 
25
 
! Отговори
Тоя пък преди 6 години
Китарата на оейсис може да направи всеки начинаещ. Музика за начинаещи = оуейсиз. Големи групи са Куин, Лед Цепелин, Пинк Флойд, Дийп Пърпл. Оуейсиз беше началото на деградацията всъщност.
7
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз харесвах музиката на OASIS те бяха успешна европейска рок банда.Но и по неговото време имаше кофти рокаджии но най-яките за мен си остават BON JOVI
6
1
 
12
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 6 години
Вярно е, каквото казва, но то се отнася и за него. Нали се беше отказал от музиката, като признаваше, че нищо интересно не може да измисли.
5
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Култов?Рок?Музикант?Бacи и лигавата заспа дето е тоя, по добре "Maroon 5", нали дpиcbg?
4
7
 
11
 
! Отговори
стефчо преди 6 години
мъжете сега стават гейове защото нямат кауза ,и за какво да се борят. Отделно жените искат равни права с тях и да нямат нищо общо с домакинство и гледане на деца....всичко си има логичен ход на градация
3
3
 
22
 
! Отговори
илюминат-ренегат преди 6 години
Селекционирам и слушам рок от 70- те до сега.но това сегашното е всичко друго но не и рок още по-вече пък музика!Сега дъжете стават гейове и нещото като музика е като тях!!!

Спонсорирани публикации