$379 500 за златния часовник "Картие" на Джаки Кенеди

Дала ги не коя да е, ами Ким Кардашиян на търг
Обновена: 24 юни 2017 15:49 | 24 юни 2017 15:45, Камелия Цветанова
12
$379 500 за златния часовник "Картие" на Джаки Кенеди
Снимка: Reuters, архив

Ким Кардашиян е участничката в неотдавнашния търг на "Кристис", която платила 379 500 долара за златния часовник "Картие", носен някога от първата дама на САЩ Джаки Кенеди, съобщи БТА като се позова на Контактмюзик.

Сайтът за знаменитости TMZ.com пояснява, че Ким участвала като анонимен купувач в търга и платила тройно по-голяма от очакваната за лота сума. Първоначалната оценка на часовника била 120 000 долара.

Закупуването му идва месеци след като 36-годишната Ким настоя, че въоръженият обир в хотелския й апартамент в Париж миналата година я направил по-скромен човек, който обръща по-малко внимание на материалните неща.

 "Не е тайна, че по-рано се вълнувах от материални неща", каза тя.

"Няма нищо лошо, когато притежаваш някои неща и си работил усърдно, за да бъдат твоя собственост. Гордея с хората в обкръжението ми, които са преуспели. Това обаче вече не ме вълнува", допълни Кардашиян.

Ким Кардашиян, която има 18-месечен син Сейнт и тригодишна дъщеря Норт от съпруга си, рапъра Кание Уест, освен това увери, че за нея обирът бил като важен житейски урок.

 "Не искам повече да плача", поясни тя и допълни:"Имам усещането, че в живота някои неща се случват, за да ти бъдат за урок".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
1
 
! Отговори
Избор преди 6 години
Определено с един красив и стилен часовник е за предпочитане да се появиш в Обществото, отколкото в компанията на една дебелогъза жена. Ама светът се побърка...
8
0
 
3
 
! Отговори
Бай Село преди 6 години
Джаки или Джеки, това е въпроса!
7
1
 
4
 
! Отговори
Ro преди 6 години
Ние, обикновените хора, правим подобни същества известни. Ако никой не ѝ гледаше тъпотиите, не ѝ обръщаше внимание, не купуваше козметиката ѝ и прочее, щеше да види часовник Картие през крив макарон. Естествено, че като има мизерници, дето да ѝ се връзват, ще ги скубе.
6
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Притежаването на чужда скъпа вещ няма да те направи никога по-известен от бившия собственик!
5
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Човечеството няма да издържи така още дълго.... Пълен абсурд---Не е нормално милиони хора да работят за изпълнение прищевките на шепа *** недопринасящи с нищо.
4
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Човечеството няма да издържи така още дълго.... Пълен абсурд
3
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Днесбегето, трябваше да покажете "Картие"-то на Джаки Кенеди, а не Кардашиянката.Нея сме я виждали отвсякъде, не е вече интересна. Един часовник "Картие" от преди 50 -55 години е къде-къде по-интересна гледка.
2
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Голям праз.
1
1
 
6
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 6 години
Имах си хас да е някоя друга. Давай Кими ;)))

Спонсорирани публикации