Съли Ърна отново в София за голям солов концерт

Фронтменът на Godsmack ще пее на 26 септември в "Арена Армеец"
8
Съли Ърна отново в София за голям солов концерт

Фронтменът на култовата американска група Godsmack Съли Ърна идва отново в София тази есен за голям солов концерт.  Събитието е част от мащабно европейско турне, което включва още градовете Брюксел, Амстердам, Берлин, Стокхолм, Варшава, Москва, Санкт Петербург и Лондон, а България е единствената държава от Югоизточна Европа, съобщават организаторите от "Кантус Фирмус".

Родните фенове ще могат да чуят прочутия вокалист на живо, заедно с цялата му група за солови проекти, на 26 септември в зала Арена Армеец от 20:00 часа. Събитието ще отбележи 11-тия рожден ден на Z–Rock.

Съли Ърна е един от най-големите съвременни рок артисти, който от 1995 г. е  основен вокалист и текстописец на номинираната за "Грами" група Godsmack. Той предизвика истински фурор при първото си идване в София миналата година в рамките на цикъла „Музиката на Америка“. Съли напълни два пъти зала №1 на НДК на 20-ти октомври 2016 г., като в емоционалното шоу участваха също китаристите Крис Лестър и Тим Териът.

Тогава Съли даде дума, че ще дойде отново в страната ни и ще доведе цялата си солова банда. По-малко от година след това, вокалистът изпълни обещанието си и идва с много по-мащабна продукция, в която ще участват и музиканти от Оркестъра на Класик ФМ радио.

В Арена Армеец ще звучат песни от соловите албуми на Съли Ърна, специални версии на любими парчета на Godsmack, както и няколко музикални изненади.

Продажбата на билети стартира от 12 часа днес. Цените са 50 лв., 70 лв. и 90 лв. Билетите се продават само онлайн на Ticketsbg.com и в мрежата на Eventim.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
5
 
! Отговори
СС преди 6 години
GODSMACK бяха култови 97 година както и много други рок групи, жалко че рока и метала станаха комерсиални като всичко друго последните години е пълна боза от време навреме да излезе някое по яко парче...
7
0
 
5
 
! Отговори
mdaa преди 6 години
Бях на втория концерт миналата година в НДК, без да съм най-големият му фен. Пак ще отида. Определено.А който не се кефи на някого, по-добре да не ходи на концерт, такива само развалят атмосферата.
6
0
 
4
 
! Отговори
асд преди 6 години
Аз го харесвам, но от Z-rock може да ти се втръсне всяка песен. Не може да пускаш една и съща песен по 5 пъти на ден. А 20-30 годишни песни всеки ден...и това с години...
5
2
 
2
 
! Отговори
Пешко преди 6 години
До ТошкоНе съм обидил никого.
4
0
 
10
 
! Отговори
Тошко преди 6 години
До ПешкоСори, Тошко, не си и длъжен да го знаеш, предполагам, но това не значи, че трябва да обиждаш феновете на Годсмак. Освен, че е фронтмен на групата, соловото му творчество също заслужава внимание, има някои изключителни парчета.
3
12
 
5
 
! Отговори
Пешко преди 6 години
Тоя доскоро въобще не го бях чувал, ама по з-рок ми надуха главата с него. Някой кефи ли му се въобще?
2
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Страхотна новина. Нямам търпение.
1
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сори, ама по същото време сме на алтернативно парти на фронтменката на Световраченските жици - Кина Бърна!

Спонсорирани публикации