Стоянка Мутафова счупила ръка в Драгалевци, продала си вилата

Ще живее в София при Муки, нямало кой да й гледа котките
6 юли 2017 12:40,
29
Стоянка Мутафова счупила ръка в Драгалевци, продала си вилата
Снимка: архив, Bulphoto

Актрисата Стоянка Мутафова е продала любимата си вила в Драгалевци.

"Не можех обаче вече да живея там сама. Паднах - тръгнах да простирам и се подхлъзнах, счупих си ръката. Бях безпомощна с часове", разказва актрисата. Тогава дъщеря й Муки спешно дохвърчала с такси от София и я закарала в болницата да я гипсират.

"Беше кошмарно, в най-голямата жега аз лежа на тревата безпомощна. Тя пък не можеше да дойде да живее тук и да остави сами котките в апартамента. После ми забрани да живея във виличката. Била съм беззащитна. Така се и оказа. Дори такситата не намират лесно този адрес", оплаква се Мутафова, цитирана от 24 часа.

Тя беше намерила човек, който да се грижи за градината, за цветята, за доматите и тиквичките, които с години хапвала на трапезата си. Обожавала това място - малко живо кътче природа. Със смях споделяла, че е заобиколена от зидове на новобогаташи, но държала на своето любимо зелено нейно дворче с градинка в полите на Витоша.

"Човекът, който го купи, обеща, че за мен винаги ще има едно ъгълче, една стаичка, където да си върна спомените", казва актрисата. "Все още бих си хапнала едно парче шоколад, но лекарите не дават. Не бих отказала и градински домати, ако си ги отгледам", шегува се тя.

Актрисата признава, че все още я търсят за роли, но лекарите й не давали да играе. "Кракът ми не е добре. Не се оправя. Иначе сърцето ми е наред. Слуша ме засега. Все по-малко играя, но това е нормално. Честно казано, омръзва ми да се правя на Стихийно бедствие, но щом зрителите ме искат на сцената и ме харесват, това е стимул да забравя за болката в краката и отново да се вихря", признава примата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
3
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да е жива и здрава! За съжаление за всеки натрупал годинки идва такъв момент, когато вече трябва да разчита на другите. Напълно я разбирам за градинката и природата. И аз откачам в апартамента нищо, че съм на 1/3 на нейните години. Обичам природата и ми е приятно да съм сред нея.
1
14
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
да поиска да и вдигнат пенсията, а и една да и дадат посмъртно,иначе,кой ще храни муки след време? а котките на муки?

Спонсорирани публикации