Gangnam Style вече не е номер 1 в Youtube. Но и Despacito не е

Латино хитът е песен за хора без претенции
12 юли 2017 10:33,
29
Gangnam Style вече не е номер 1 в Youtube. Но и Despacito не е
Снимка: кадър, Youtube

Нов хит покори сърцата на меломаните. "See you again" на Wiz Khalifa и Charlie Puth детонира досегашния най-гледан видеоклип в YouTube "Gangnam Style" на корееца Psy, съобщи BBC.

Ударът му на първенец в YouTube може да е кратък, защото летният хит "Despacito" е гледан над 2 млрд. и половина пъти за 6 месеца и няма признаци интересът към него да намалее.

Гостите на Bulgaria ON AIR Вида Пиронкова, Стоян Михалев и Маги Джанаварова коментираха класацията за най-гледани видеоклипове е YouTube, както и тенденциите в световната и родната музика.

"Despacito" е масовата музика за хора без претенции. Онази част на света, където се създава тази музика - това е и тяхната култура", твърди продуцентът и певец Стоян Михалев.

И тримата споделиха, че не са чували световния латино хит, но изразиха позиция по темата.

"Този тип ритми са присъщи за темпераментните народи и всеки се заслушва в латино песните", е мнението на певицата Маги Джанаварова.

Според композиторът и текстописец Вида Пиронкова пък много ясно се вижда таргет групата, към която е насочена "Despacito":

"Това са хората от улицата, от бедните квартали. Тези песни стават известни на базата на използване на достъпен жаргон", определи Пиронкова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още по темата: Gangnam StyleDespacito
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
28
 
! Отговори
мими преди 6 години
Канят те по определена тема, а ти дори не си чул песента? Мноооого професионално няма що..правят се на ощипани все едно голем срам да чуеш една песен, която се върти по радиото постоянно.
8
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами пуснетия и я чуйте за да видите как се прави изкуства и ни е за бедни защото няма песни за бедни и богати джъстин бибър също има версия на деспасито и не е само тя а много още латино се слушат нонстоп слуша се хубавото а не това според критиците и познавачите и разбиращите от музика
7
1
 
51
 
! Отговори
Без коментар преди 6 години
И тримата споделиха, че не са чували световния латино хит, но изразиха позиция по темата.
6
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз бих написал "детронира" вместо "детонира", ама нейсе... Иначе от написаното разбрах, че са се изказвали някакви си за песен-хит, която дори са си признали, че не са слушали, ама нейсе ... Ех, Мери, Мери!
5
1
 
6
 
! Отговори
DJ Guza преди 6 години
Точно така,JUZNI VETAR е номер 1 за всички времена!
4
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като няма друго какво да пишем и почваме да се излагаме да пишем глупости на търкалета
3
3
 
6
 
! Отговори
Иво Ангелов преди 6 години
Летният хит "Despacito" не е лош, но латино хитът на Enrique Iglesias - Bailando е определено по-добър. Линк - https://youtube/watch?v=NUsoVlDFqZg
2
1
 
32
 
! Отговори
хахаха преди 6 години
Ами нека да го чуят първо, те да напишат един такъв хит и после да дават мнения
1
1
 
56
 
! Отговори
Бай Хой преди 6 години
"И тримата споделиха, че не са чували световния латино хит, но изразиха позиция по темата." То винаги така бе, чули, недочули, но мнение имат. Все отбор смешници.

Спонсорирани публикации