Gangnam Style вече не е номер 1 в Youtube. Но и Despacito не е

Латино хитът е песен за хора без претенции
12 юли 2017 10:33,
29
Gangnam Style вече не е номер 1 в Youtube. Но и Despacito не е
Снимка: кадър, Youtube

Нов хит покори сърцата на меломаните. "See you again" на Wiz Khalifa и Charlie Puth детонира досегашния най-гледан видеоклип в YouTube "Gangnam Style" на корееца Psy, съобщи BBC.

Ударът му на първенец в YouTube може да е кратък, защото летният хит "Despacito" е гледан над 2 млрд. и половина пъти за 6 месеца и няма признаци интересът към него да намалее.

Гостите на Bulgaria ON AIR Вида Пиронкова, Стоян Михалев и Маги Джанаварова коментираха класацията за най-гледани видеоклипове е YouTube, както и тенденциите в световната и родната музика.

"Despacito" е масовата музика за хора без претенции. Онази част на света, където се създава тази музика - това е и тяхната култура", твърди продуцентът и певец Стоян Михалев.

И тримата споделиха, че не са чували световния латино хит, но изразиха позиция по темата.

"Този тип ритми са присъщи за темпераментните народи и всеки се заслушва в латино песните", е мнението на певицата Маги Джанаварова.

Според композиторът и текстописец Вида Пиронкова пък много ясно се вижда таргет групата, към която е насочена "Despacito":

"Това са хората от улицата, от бедните квартали. Тези песни стават известни на базата на използване на достъпен жаргон", определи Пиронкова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още по темата: Gangnam StyleDespacito
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поредната латиночалга дето ни надуват главите с нея!Само чалгарите харесват подобни бози!
28
3
 
12
 
! Отговори
Сп??нс преди 6 години
Приближава се полицай към шофьора на кола, спряла на място за инвалиди ,"Какво правите не виждате ли къде сте спрели"-"Аз , такова... слушам "Despacito"-О , извинете,
27
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И още нещо, Louis Fonci беше в едно испанско предаване - супер земен и приятен човек. Нещо което тукашните т.нар. звезди не могат и да си помислят. Те ако ако имаха 2 млрд. гледания, щяха да си вдигнат чиния като на Бузлуджа.
26
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Малко съм втрещена, тази песен е тотален хит в Испания от поне 3 месеца и още тогава имаше стрaшно много гледания. От тогава само растат. А нашите велики музикални специалисти не я били слушали. Щото видиш ли те слушат само песни на английки, защото така правят хората от "елита". Пълни простотии. Песента си е много хубава - ритъм, текст, видео. Супер-приятна. Не знам в България какво се слуша освен чалга, но по свеа е тотален хит. Човек като се води специалист, трябва да слуша и познава всичко.
25
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Песничката не е никак лоша-Luis Fonsi - Despacito ft. Daddy Yankee . Има готин клип свежа е и зарежда с добра енергия.Клипът е свеж.Показва,че човек няма нужда от парвенющина за да се чувства добре.
24
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
якой дава ли си сметка, че тази песен е от 2015 година качена в Ю туб и е саундтрак към Бързи и яростни 7 с навъртяни близо 3 милиарда гледания. Дори да ходиш с тапи в ушите за толкова години все ще си я чувал поне веднъж ..... Деспасито не били я чували ама имали мнение.... А и журналиста който ги е питал да беше им пратил въпроса предварително да вземат да я чуят песента не е кой-знае колко сложно в днешно време. А можеше и този срамен факт да го пропусне в това което е списвал като статия.
23
1
 
7
 
! Отговори
GONO преди 6 години
Деспасито е песен за ***!
22
1
 
5
 
! Отговори
music fan преди 6 години
one day wonder! така и не съм я слушал цялата, не ми допада, но за всеки влак си има пътници... онзи ден излезе кавър на песента, свирен от 2cellos. той определено повече ми допадна от оригинала
21
2
 
22
 
! Отговори
непретенциозен преди 6 години
И тримата споделиха, че не са чували световния латино хит, но изразиха позиция по темата.?!?Типични ЕнтелектуалцЕ !!!Не са го слушали,но имат мнение!Колко българско,колко балканско!!!Затова и ни се смеят всички-само знаем да плюем!Хората събрали над 2 мрлд гледания,обаче не струват-чалга,елементарна песен,за хора без претенции...Да ви **ра на претенциите!!!
20
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абсолутен *** е тази песен Някаква лигава боза.
19
1
 
5
 
! Отговори
Lius преди 6 години
Големи разбирачи са се събрали!
18
2
 
10
 
! Отговори
Един преди 6 години
Не знам кой я е гледал и кой не, но на мен ми допадна.
17
2
 
30
 
! Отговори
Аз преди 6 години
Като не сте я слушали, как преценихте, че е за бедняци, за хора без музикални претенции и т.н. И Вие какво сте постигнали, с какво сте известни, да ми кажете кой продуцирате, кой текст популярен написахте или популярна песен изпяхате? Изобщо нещо в YouTube с 500 гледания имате ли? Смешници!
16
2
 
2
 
! Отговори
ksarax преди 6 години
До ?!?!Еми по Z-Rock не я пускат явно и аз не съм я чувал:)Ама сега ще я намеря да видим за какво става въпрос
15
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това деспасито е същата бълвоч като на корееца!На човек му се драйфа като я чуе през 5 минути да я пускат по радиото
14
1
 
21
 
! Отговори
ебатиспециалистите преди 6 години
''И тримата споделиха, че не са чували световния латино хит, но изразиха позиция по темата.''*** музикалните специалисти. Песента е тоталния хит това лято, пускат я навсякъде толкова,че вече е втръснала на всички, но тези невероятни специалисти не я били чували и дават акъл какви хора я слушали. Ай сиктир.
13
1
 
15
 
! Отговори
ansango lambada! преди 6 години
Нищо не е в състояние да надмине вечната класика Lambada. Просто тогава е нямало youtube!
12
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Детонира или детРонира?А иначе... предпочитам класиките. Ако не влизах от време на време в тоя (не особено умен) сайт, нямаше и да знам, че съществува някакво си Деспасито.
11
1
 
37
 
! Отговори
Luis Fonsi преди 6 години
Хахаха.. "И тримата споделиха, че не са чували световния латино хит, но изразиха позиция по темата. "Много мразя да пишете неща без да помислите как звучи това за останалите хора. Сигурно не са чували и Gangnam Style? Айде слезте на земята малко поне .. смешници.
10
1
 
26
 
! Отговори
?!?! преди 6 години
Ако този "нов хит" не беше в памет на Пол Уокър, щеше е напред, ама някой друг път, в друг живот...А тия "3-мата" да не се правят на интересни, че не са го чували...Кой не е слушал деспасито... :D Това се излъчва навсякъде и по всичко...Може да не го чуеш, само ако не излизаш от вкъщи и не слушаш или гледаш никакви медии... Аман от лигльовци...

Спонсорирани публикации