Съботен бис: Да поцвилим с Кобилкина и родната Адриана Лима

Фолкпевица забила холивудски продуцент
15 юли 2017 20:38, Александър Попов
42

Снимка: Facebook

Тази седмица бисът е за Наталия Кобилкина. Една жена, която трупа пари от наивността най-вече на самотните жени. Прави им семинари как да бъдат щастливи, как да намерят принца, как да направят фелацио на избраника си. Всъщност, всеки има право да харчи както иска парите си. И ако Кобилкина е светлината в живота му - ако иска и имотите да си припише. Друг е въпроса какво може да те научи на тема как да задържиш мъжа до себе си, след като тя самата се раздели със спътника си, за да се ожени повторно за грък преди няколко месеца.

Рускинята обаче изуми с новата си бизнес практика, за която някои органи спокойно могат да се самосезират. На сайта си тя продава капки за изобилие от пари. Срещу 60 лева и 7 капки сутрин и вечер под езика и хоп - ставаш милионер. Наивници у нас много. Хиляди баби и дядовци мятат всекидневно от балконите хилядарки и злато, сега наред са цвилещите след Кобилкина.

Вълшебният разтвор премахвал "саботирането и страха от бедност, чувството на неудобство да поискаш, възвръща чувството на ценност и значимост, позволява напълно да се отвориш и да приемеш изобилието на всички нива". Каквото и да означава това, може би вещерката Наталия трябва да разясни това изобилие, може би сама е тествала капките.

Капките явно са новата страст на титуловащата се за сексоложка Кобилкина. Тя има отвари за жени, които не могат да си намерят мъж. Има и капки за сексуалност, за самочувствие, за зачеване... Има и наивници, които си дават парите, защото досега не се е разчуло магичните течности да са помогнали.

Жени пък плащат по 40 кинта на Наталия за отвари за гейши и за принцеси. Извинете, ама ако някоя 150-килограмова жена дрънне на екс едно шишенце дали ще се събуди с корона? По-добре да даде пет пъти по-малко пари и да си купи Български народни приказки - пълно е с принцеси. И ще може да си представи, че мери пантофката на Пепеляшка.

Лятото е в разгара, в разгара са и евтините самореклами на прохождащи кандидати за слава. Анастасия, която ния представят за фолк дива, била вкарала под чаршафите холивудския продуцент Скот Карп, който снима у нас филм с Никълъс Кейдж. Блондинката така го омаяла с уменията си, че той дори й предложил роля. Тя обаче се вълнувала от парите му, не да става актриса. Пък и с тази бурна кариера в попфолка трябва да е луда да поеме към Холивуд. То не са хитове на Анастасия, то не са концерти по клубове и стадиони...

Кака й Мария пък съвсем скъса синджира след раздялата си с Християн Гущеров. Двете години като семейна явно не са й понесли на стила, защото откакто е сама се раздава на участия, а сценичния й тоалет все повече клони към такъв за спалнята. На едно от последните си участия миньончето гастролира по сутиен, "прикрит" с дантелено боди. И всичко това за единия показ на силикона. Но все пак нека бъдем снизходителни - температурите са доста високи и не всички носят шапка...

Едва тази седмица ми стана ясно, че има родна миска, която била двойник на Адриана Лима. Ами, на по-нелепо сравнение не съм попадал досега. То българите обичаме прякорите, ама къде е Мартина, къде е Адриана. За визията става въпрос. Но ако наистина мислите, че има някаква прилика между двете и е готова да дефилира за Victoria's Secret - драснете един мейл на info@dnes.bg, може и аз да съм в грешка. И следващата седмица ще се поправя. Вижте я в няколко кадъра в галерията ни.

Фолкпевицата Емилия пък внесе яснота около раздялата си с бизнесмена Коко Динев. Двамата скъсали заради битовизми.

"Ние не сме на една вълна. Аз съм селско момиче, а пък той градско момче", разясни разликите тя. Идва ми само да възкликна: "Къде сте, София? Ръцете/ръчичките/ръките (в зависимост от мястото на раждане) горе!".

Завършваме с едно откровение на Спенс.

"Сега музикалната индустрия има нужда само от педали в ефира, които изпълняват каквото им се каже, дупят се където им се каже и индустрията си върви гладко и мазно без никакви съпротивления". Някой да се разпозна? Едва ли, все пак у нас всички са звезди, работят от сутрин до мрак, музиката е целият им живот и не се дупят на никого. А, забравих - мразят фалшифите хора и най-важното за тях е да бъдат себе си. Бис за тях, два за Спенс!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
2
 
1
 
! Отговори
Ценьо преди 6 години
Таз я цуках кога не беше модерна и от тогава беше попски ръкав!
27
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
> Мартина Юрукова е родната Адриана Лима.:))))))) Миришат и краката. Адрима Лима била.
26
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Bg.- Adriana lima ?? Reva :)))) neshto mai se e skarala s sestrd i dilenka (lima 2e) Tazi Nqma da i dam i da go pogledne
25
0
 
34
 
! Отговори
Без коментар преди 6 години
Потресена съм от сравнението между долнопробна танцьорка по барове,приличащта на всичко друго но не и човек и модел от световна КЛАСА! Отвращавате ме с подобни "жени". Да не кажа че единствената прилика която виждам е с жените от малцинството. Сори ...
24
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На прокуратурата и е платено да не се самосезира в случая Кобилкина
23
1
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вие сериозно ли бе?! Това нещо приличало на Адриана Лима?Ама вие изобщо знаете ли коя е Лима? :D :D . Ще ме прощавате , но никоя класна манекенка не прилича на кокоши *** в устата и на порноактриса от 90 те . Престанете да лансирате *** на България и да им вдигате самочувствието !
22
16
 
5
 
! Отговори
1914 преди 6 години
Александре,що така ми криеш коментарите? Получаваш комплекси от тва,че никога няма да се докоснеш до момиче като Мартина ли?
21
2
 
8
 
! Отговори
JJIvanov преди 6 години
Да споменем с Уважение един БЪлгарски гении - биохимика Академик Хлебаров.Произвеждаше елексири за всичко..У нас билки има много .В света сме най богати с божествени треви/наричани билки/ и с вълшебни минерални топли води,лекуващи безплодие и СПИН ..Пратете тежко повредената МАрия наричана Габриел на лечение поне 20 дни комбинирано минерални бани и море терапия .
20
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Щото Гала много хубави неща ви пробутва.Пиенето на ypина помните ли го?
19
0
 
17
 
! Отговори
Искрен коч преди 6 години
Това,което показва кобилката с дясната си ръка,да не е некво послание?Отивам да издърпам лешниците...
18
2
 
32
 
! Отговори
DedoIvan преди 6 години
Отличен коментар върху част от все повече заливащата ни простотия и невежество! Браво!
17
1
 
21
 
! Отговори
Палмето преди 6 години
Не я знам Кобилкина какви капки за зачеване предлага,ама като я гледам такава една здрава и жизнерадостна,от моите капки ще хване от раз.
16
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И американките са бранннтии
15
0
 
10
 
! Отговори
Искрен коч преди 6 години
Искам да изям на Първолета Лозанова хвърчилото.Благодаря за вниманието.
14
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жалка руска браннтия...
13
2
 
24
 
! Отговори
Коча преди 6 години
Кубилкината колко цола е? Може и да уплътня..
12
4
 
1
 
! Отговори
Аз преди 6 години
Само да си допълня пост13.Не ме интересува дали новината(статията) е фалшива, снимките да не са ИСТИНСКИ
11
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
месара, а на мен ще дадеш ли
10
3
 
19
 
! Отговори
Кобилин преди 6 години
Щом хомеопатите продават такива капки, защо пък Кобилкина да не може?
9
0
 
17
 
! Отговори
Аз преди 6 години
Ще сънувам кошмари.СТРЕСИРАХ се.

Спонсорирани публикации