Модели, певци, футболисти... Децата на големите във фолка по свой път

Някои се крият, други се самоизтъкват. Кой къде е?
22 юли 2017 07:45,
15
Модели, певци, футболисти... Децата на големите във фолка по свой път
Снимка: Булфото, архив

Децата на известните винаги будят интереса на околните. Истината е, че докато едни се крият от радара на папараците, други се самоизтъкват и дори опитват да задминат славните моменти на звездните си майки и бащи.

Част от най-ярките имена в попфолка също мрат да се похвалят с наследници, които имат трудно извоюваната привилегия да изживяват нормално детството си далеч от обсега на медийното внимание или са на път да направят големия си пробив в живота с талант и харизма извън сянката на популярния си родител. "Монитор" направи бърз разбор на потомството на едни от най-прочутите изпълнители в лекия жанр.

Близнаците на Милко дебютираха в клип

Палавия мустак на попфолка Милко Калайджиев е горд татко на близнаците Александър и Антонио. Въпреки че неотдавна тийнейджърите заявиха категорично, че не ги влече цялата публичност покрай професията на гласовития им татко, те направиха своя дебют в негов клип.

Във видеото към лятното парче "Кой спечели, кой загуби", снимано в гръцкия град Кавала, момчетата показват завидни актьорски умения. Наследниците на изпълнителя на шлагера "Я елате, пиленца, при батко", които на 23 август навършват пълнолетие, канят за свои екранни партньорки приятелки от Немската гимназия в Хасково – Мартина Козалиева и Ванеса Димова.

Момичетата могат да се похвалят с няколко титли от конкурси за красота. Александър и Антонио планират бъдещето си в медицината и архитектурата. Изкуството на интериорния дизайн и естетските детайли в изпипването на една сграда Антонио мисли да изучава в Милано. "Антонио рисува много добре, в момента заминава на международен лагер в Италия, свързан с неговите интереси в изкуството, а Алекс вече е в Германия и се наслаждава на своята ваканция на Боденското езеро", разкри набеденият за Христофор Колумб в попфолк средите пред "Планета тв". Близнаците на 65-годишния певец тренирали и тенис цели седем години и били сред обещаващите кадри на националния отбор за младежи, но се отказали да се занимават професионално със спорта.

Симона Загорова и майка й мечтаят за вокална школа

Талантливата Симона Загорова дава заявка, че ще достигне, а защо не и надмине успешната певческа кариера на известната си майка – примата на попфолка Глория. 20-годишната красавица блесна като един от най-ярките участници в тазгодишното издание на "Гласът на България” и успя да се класира за полуфинал с "Наше лято” на Лили Иванова.

Студентката по поп и джаз пеене в НБУ обаче не крие, че заради популярността на майка й на нея й е било двойно по-трудно да прогресира в музикалната надпревара, тъй като трябва да оправдае очакванията на хората на всяка цена. "Само да ми е жива и здрава, Симона е едно прекрасно дете! Тя е прекарала по-голяма част от съзнателния си живот около мен и знае какъв е животът на артист-изпълнителя. Вижда какво е един артист да е удовлетворен. Мечтата ни е един ден да направим своя собствена школа", сподели наскоро за "Монитор” Глория.

Загорова вече има в актива си синглите "Моето момиче" и "Скрита в сърцето ти", както и дует с Глория – "Ако счупят всяка нота". Последно двете бяха забелязани в луксозен хотел в турското курортно селище Белек, където посрещнаха 44-тия рожден ден на изпълнителката на "Можеш ли да ме обичаш". В момента отрочето на звездата разпуска с приятели на родното Черноморие.

Фики изгря на сцената на 18

Фикрет Тунчер Али, по-известен като Фики, е живото доказателство, че крушата не пада по-далече от дървото. Той от малък проявява интерес към музиката и е сред петимата българи, избрани за международен хор "Гласове на младежката музика", който участва в програмата по откриването на олимпийските игри в Лондон. През лятото на 2013 г., тъкмо навършил пълнолетие, излиза първият дует на момчето с баща му Тони Стораро – "Кажи ми като мъж", а през есента младият талант подписва договор с "Пайнер". Оттогава Стораро-младши е сред любимците на публиката и издава хит след хит като "Джале, джале" и "Бум".

Сред множеството му признания са две награди "Певец на годината". 22-годишният изпълнител се разписа с европейско турне в началото на годината, като запя "Ти горе-долу чистиш ли добре" в Белгия, Германия и Холандия. Талантът от Шумен жъне успехи и в любовта. След слуховете, че е имал 2-годишна афера с колежката си Преслава, той се престраши и предложи брак на нежната си половинка Гюлджан във въздуха. Изпълнителят на "Вертолета" изненада с пръстен 20-годишната красавица по време на полет с хеликоптер, а тя каза звучното "Да".

Лоренцо на Софка пропя, след като заряза футбола

Синът на ромската перла Софи Маринова – Лоренцо, пусна само преди дни дебютния си сингъл, озаглавен "В атака". Парчето се върти в ефира на "Фен тв", а клипът му е дело на Люси Иларионов. 14-годишното момче обаче не иска да трупа слава на гърба на известната си майка. "Исках да се включа в песента поне с вокали, но Лоренцо категорично отказа. Той иска всичко да си прави сам. Не иска да говорят, че аз го бутам", обяснява изпълнителката на "Гуш, гуш". Тя не е присъствала дори по време на снимките на видеоклипа, като отишла само в началото и в края на снимачния ден, за да поздрави екипа.

Негова екранна партньорка е моделката Биби, която също се занимава и с музика. Тя получава специална покана от малкия талант да се включи в проекта. Тийнейджърът, който доскоро тренираше футбол в младежките редици на "Славия", е участвал в клипове на Софка и тества още немутиралото си гласче в песента "Много ясно". "В атака" обаче е първото му самостоятелно парче, което се сдобива и с клип. Лоренцо продължава да изпитва голям сантимент и към футбола, затова още не е ясно дали ще тръгне окончателно по стъпките на майка си с микрофон в ръка, или ще търси слава след топката по стадионите. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Модели, певци, футболисти-лош материал.И наследниците им няма да са различни защото крушката си има опашка и не ражда злати ябълки.А тези са "големи" само у Столипиново и ФакултетО
8
1
 
7
 
! Отговори
probi преди 6 години
Просто искам да попитам кому беше нужна подобна публикация?Нещо интересно, впечатляващо...да казвате?
7
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
пишете в тубата Toни Стораро 97г. !!! и ше видите за кви звезди става дума .то дори не му и името Тони стораро а се казва Тунчер фикрет шумнески турко швед .Български звезди. а ?Ама на шведо турски ми пеят и говорят а нагъват бългаски хляб и печелят български левчета . Всичкото това спонсориранот мафиотите С....И.......К ,Т..И ..М и други приятни мафиотски структори с подкрепата наДС зада затъпява населениетосега берем плодовете на тази култура - дрога пиянство, убийства .
6
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Големи? В какво са големи? Големи с Ботев и Левски. Тези са жалки.
5
1
 
13
 
! Отговори
жорко преди 6 години
е ати тъпотията
4
1
 
20
 
! Отговори
PB преди 6 години
Брей, че световно известни звезди си имаме! Че и ново поколение иде..... гордеем се с вас! Особено с азис! Като завие......ъъъъъ запее исках да кажа,всички бежанци започват молитвата....
3
1
 
22
 
! Отговори
Чалга+Попфолк туш преди 6 години
Ох, горко ни. Тия се развъдиха и сега ще ни натрапват и децата им.
2
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И ОТКОГА ЧАЛГАТА Е ФОЛК? И колко големи ? 3 -4 метра ,великани ли са ? Всички разбрахме че и магаре да вземат, чалгаджия ще го напряват. ЧАЛГАТА НЕ Е ФОЛК.
1
2
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Честно, само като видя този Фики и тичам в тоалетната! Певец бил, по пътя на баща си. Да в махалите може. Той е подигравка с певческото изкуство.

Спонсорирани публикации