Съботен бис: Новите гротески - Сузанита и Цеца Клизмата

Има ли нова опашка Гущеров и еротичните проблеми на Камелия
22 юли 2017 19:53, Александър Попов
78

Сузанита реши да става известна по лесния начин. Но е само на 14. Снимка: YouTube

Мислили ли сте някога, че Гери-Никол ще ви изглежда като монахиня? Нейната яка дупара някак стана безинтересна, след като навърши пълнолетие. Но пък се появи нейна актуална наследничка.

Дъщерята на Орхан Мурад - Сузанита, пусна песен с рапъра Каската, озаглавена "Луцифер и Буда". Това, което баща й гради над 25 години на сцената бе заличено от щерка му за няколко дни. Не е новина, че 14-годишна кърши тяло като професионална стриптийзьорка. Не е нещо невиждано 14-годишна да размахва средни пръсти или пък този среден пръст да го облизва. Не е нещо невиждано и 14-годишна да има многопластов грим, дълги изкуствени нокти и да е обула мрежест чорапогащник. Но когато всичко това е събрано в триминутен клип си е истинска трагедия.

Как го е допуснал Орхан и съпругата му не е ясно, но крайният резултат е гротеска. Самото пеене също не впечатлява, но всеки има право да вярва в таланта си. А на напъните й да става по този начин известна, без свян - средните пръсти горе!

Че в българския шоубизнес има нещо сбъркано също не е тайна. Тази седмица до медиите бе разпратен PR, в който ни бе обяснено, че Стефано Габана е хванал в кражба български бранд, чието лице е Николета Лозанова. И бил споделил кадър в Instagram с плеймейтката, на който пише "Копирано. Оригиналът е мой". Въпреки, че става въпрос за кражба, у нас си правим реклама с Габана. Найс, а? И не става ясно къде е пуснал снимката модния гуру, поне не е в неговия Instagram. Ама важното е рекламата да си върви...

Световнонеизвестната певица Анджелина сменила Мария в постелята на Гущеров, той дори я запознал с родителите. После пък още по-бързо достигна новината, че я бил изритал. Някакъв латиносериал, чиято единствена цел май е тази блондинка да присъства по-значимо в медиите. Но пък благодарение на този случай разбрах, че тази Анджелина има екип. Ще кажеш, че е някаква кралска особа, за чийто имидж се грижат много хора. Явно екипът на Анджелина я мрази доста, тъй като имиджът на блондинката не надхвърля този на треторазрядна златотърсачка. От уважение към екипа пускам и нейното становище за разигралата се медийна любовна история. Цитат 1:1:

"Анджелина и господин Гущеров имат само приятелски отношения. В разговор Анджелина е споделяла колко възпитан и интелигентен е Християн Гущеров и как тя много му се възхищава. Да, наистина двамата са били много често засичани заедно, но винаги в компанията на много хора. Честно казано смятахме да не обръщаме внимание на случващото се, но когато нещата преминат границата, няма как да не се намесим", коментира пиарът на певицата.

Стана ли ви възпитано и интелигентно? От екипа на Анджелина ще да е...

Мрежата е на път да създаде нов герой, който да прати Мис Тигрова и Кобилкина да гледат собствения си залез. Това е Цеца Клизмата. Някаква женица решила да ни покаже как се прави на живо клизма с кафе. С всичките му подробности, включително каква течност излиза от нея. И жизнено разтърсва задник, за да ни покаже колко полезна е цялата процедура. Не става ясно дали клизмата е безкофеинова и има ли значение дали сортът е арабика или друг. От хигиенна гледна точка ще ви спестим видеото. Който иска да се запознае отблизо с Клизмата - лесно ще намери клипчето.

Вдовицата на Илия Павлов - Дарина Павлова, държи постоянно да ни припомня, че е част от холивудския каймак. И пуска селфита със звезди. Явно държи да ни показва, че има и перфектна фигура след многобройните пластични интервенции. И си пусна снимка по бански. Която може да се причисли към фалшивите новини, защото дори и в този небрежен кадър е "играл" Photoshop-ът. Да се чуди човек - не е ли нормално на 54 години една жена да не е перфектна на 100%? Но за няколкото лайка човек какво ли не прави - дори горната си част на лявото бедро по-тясно, отколкото над коляното (виж галерията).

Когато говорим за фалшиви корекции няма как да подминем и Галена. Тя пусна нов клип, лъскав, тя е в перфектна форма. И идва участието й в роден клуб и истината лъсва. И крачетата не са толкова секси и перфектни, тук-там се забелязва и целулит. Лицето не е с такива изразени скули - въобще нормална визия на жена, която не толкова отдавна е родила. И феновете си я харесват такава.

Мария Илиева проговори за скандалните си отношения с Наско Колев, с когото се "пукаха готино". Поне според младия рапър, който неотдавна заяви, че откликнал на сексуалните мераци на "Кака е скандал". Илиева бе категорична, че не проявява интерес към разочарованията на този младеж. И била впечатлена от умението на някои хора сами да опропастяват себе си. "Съвестта, достойнството и моралът се превърнаха в дефицит на съвремието", смята Мария. "Пукането" обаче го подмина.

Маги Желязкова поддържа форма със стриктни тренировки във фитнеса, но феновете й вече се притесняват, че скоростно губи женските си форми и е заприличала на екшън герой. Разпространява се и снимка, на която женствеността е в твърде малки проценти.

Този проблем няма фолкпевицата Камелия, при нея драмата е с дистанционното. Преследвало я, както навремето нейна колежка се оплакваше от бял "Мерцедес". А защо трябва да е по халат остава загадка. Но пък така или иначе социалните мрежи са се превърнали в еротична платформа за желаещите внимание, независимо от годините им. Нямам идея какъв е медицинския термин...

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Коя е дъщеря на орхан мурад, сузанита или цеца клизмата?
58
5
 
6
 
! Отговори
ттк преди 6 години
Ами клишето е вярно - щеше да е смешно ако не беше жалко
57
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цеци-то е отвратителна. Рекламира пиявици, лепи си ги по разни странни места, показва космати подмишници, а и тия клизми... ужас. А странното е, че хората в коментарите са възхитени от нея. Или пък тя сама си ги пише.
56
4
 
15
 
! Отговори
ЛошоМиЕ преди 6 години
Къде ми е аналгина.. стана ми лошо
55
2
 
23
 
! Отговори
сузи преди 6 години
Къде са социалните служби да подпукат родителите на това 14 годишното!?
54
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Момичето на ОрКан Мурад не може да пее, но компютърните инженери са измислили софтуер за този проблем. Много хора вече и точат лиги, въпреки, че е още дете и това да се заглеждаш по деца е неморално. Но пък като цяло много още други не могат да пеят, оправят им песните по същия начин. И ако не бяха тия грозни средни пръсти, прекалените вулгарности, кълченето на голи дупаpи, тогава можеше и да се получат работите. А сега веднъж като си лепнеш сам грозния етикет, после няма оправия.
53
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
чалгарщина и простотия,това в новата религия на младите хора в България
52
8
 
19
 
! Отговори
Хоп—троп преди 6 години
Толкова е безсмислено,че се чудя изобщо къв е смисъла за коментар.
51
7
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Медицинският термин е "издислав". То е диагноза, де!
50
7
 
33
 
! Отговори
хо хо преди 6 години
Тотално падение и гряз! Отвратителни ***!
49
8
 
26
 
! Отговори
блабла преди 6 години
има бримка на чорапа! но тя й предава толкоз евтино излъчване!
48
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
No comment!България
47
17
 
16
 
! Отговори
байхейс преди 6 години
така е на Орханския полуостров а тази и аз бих я оправил нищо че е на 14 - и Жулиета е била 14 ама на никой не му идва на ум да обяви Шекспир за аморален
46
6
 
41
 
! Отговори
Бат Серго преди 6 години
На джанката всички сливи не са еднакви има едни , които бързат да узреят и стават зрели преди другите , те в повечето случаи са червиви и падат бързо от дървото.
45
8
 
3
 
! Отговори
БГ франсе преди 6 години
До НЕКЪВ СИ ТАМ.. 49 Що *** копираш бе ей
44
5
 
36
 
! Отговори
НЕКЪВ СИ ТАМ.. преди 6 години
Държава е която момчетата искат да са мутри *** момичетата танцьорки за да са вървежни, то такава държава няма бъдеще...
43
5
 
26
 
! Отговори
БГ франсе преди 6 години
Държава в която момчетата искат да са мутри а момичетата да са танцьорки за да са вървежни и известни , тази държава няма светло бъдеше...
42
8
 
20
 
! Отговори
Теди преди 6 години
Цеца Клизмата :)))))Оле-оле-оле
41
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Посредством изявата на това ***-ре-кенде се приближаваме бавно и полека към групата на болните мозъци.:)))
40
23
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Момичето е много красиво,но иначе всичко друго дължим на възпитанието и средата,това са новите българи свиквайте

Спонсорирани публикации