Орхан Мурад на амбразурата, брани щерка си след клипа й

Във видеото съм артист, играя роля, заяви тийнейджърката
Обновена: 23 юли 2017 17:49 | 23 юли 2017 13:48, Александър Попов
109
Орхан Мурад на амбразурата, брани щерка си след клипа й
Снимка: bTV

14-годишната дъщеря на фолкпевеца Орхан Мурад стана популярна в рамките на седмица, след като издаде ново парче в тандем с рапъра Каската. Коментарите към Сузанита в социалните мрежи са доста негативни, тъй като тийнейджърката върти дупе, има тежък грим, дълъг маникюр, показва средни пръсти. Неща, които трудно се връзват с възрастта й.

"Имам много по-важни работи от това да чета коментари и да се влияя от нечие мнение. В клипа съм артист, играя роля", защити се 14-годишната изпълнителка пред bTV.

Орхан също застана зад нея.

"Всичко е клип, всичко е филм, всичко е роля. На фона на повече от 1 милион гледания 200-300 хейтърски коментара какво означават? В живота е съвсем друг човек", подчерта певецът.

Той отбеляза, че е запознат със съдържанието на клипа, и знае, че в него има "туърквания и това, което се прави в почти всички клипове и песни както на западните изпълнители, така и на българските, защото ние сме бледо подобие и огледало на това, което се случва в истинския шоубизнес".

Мурад изрази съжаление, че Сузи не се влияела от неговото мнение и съвети.

"В училището, което съм учила досега, ми се кефят, поздравиха ме лично и доста се радват", каза Сузи, като баща й допълни, че много изпълнители също са я поздравили за песента.

"Така се прави – за да стане известен човек в България, даже и по света, тръгваш с провокация. Като наложиш името си, ако решиш, може да започнеш да възпитаваш. Целият проблем на държавата е, че Орхан Мурад не може да види дъщеря му какво прави ли? С какво клипът е по-скандален от клиповете на другите изпълнители в този жанр", попита Орхан Мурад след многобройните критики.

Според него провокацията е единственият начин да станеш известен, след което вече да правиш хубави неща.

"Аз не съм възпитател, не възпитавам нечии деца, по-скоро го правя, защото така са ми казали, там съм артист. Който ме познава, знае, че не съм дивата скандална личност. Аз съм кротко момиче, което успява и си постига целите с доста труд и огромно желание", посочи и Сузи.

Тя беше категорична, че няма корекции по себе си, а баща й изтъкна, че й забранява и татуировки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


109
Още по темата: Орхан МурадСузанита
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
0
 
1
 
! Отговори
Коча преди 2 години
Женско жребе
87
1
 
2
 
! Отговори
йагхввайн преди 6 години
Леле аз на 13 и на 14 години заедно с 4-5 момчета и 2 момичета се събирахме на импровизирано игрище и играехме мач. Докато мен на тази възраст са ме удряли с страйкерка,тя се кълчи по коли и не знам къде още....
86
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 93Явно снимчицата в fakti.-.... прави бащата доволен. А и онази с опнатите в бяла ликра части още на 12-годишна възраст показва, че малолетното има вече е насочено. Семейството прави първата професионална ориентация. А розовите сандали с 12 сантиметров ток на тв-интервюто предизвикват чисто комерсиално любопитство от кой албум за малолетни ...... са взети. Хваща око. Добре е да се знае и цената. Татко Мурад със сигурност знае.
85
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ЛьольоАма какво д.*** е отпрала малолетната щерчица, невинното момиченце на Тати, който пък счита, че така се успява. Браво, браво. Д.пето изглежда като добре използван, разработен атрибут на 30-годишна лелка. Значи вече е успяла, Тати да се успокои.
84
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз се чудя кога ще видим най - сетне едно п0рно направено един път като песен . Очевидно не се издържа и единственото с което хората изпъкват е да се поразхвърлят.Следващата стъпка за да бъде вървежна е - устни , гърди, нос и е готова за следващия порнвидеоклип! Супер отблъскващо е да гледаш дете на 14 във вид на жена, няма по красиво нещо от детството и от тази възраст! С тия нокти мигли и т.н ми не си на 14 на 20 + си минимум!
83
6
 
6
 
! Отговори
Дъното? преди 6 години
Ако преди години (10-15г.) си мислехме, че сме ударили дъното, явно жестоко се лъжехме. В момента сме на дъното и копаем все по-надолу...
82
3
 
12
 
! Отговори
ДГ преди 6 години
Оставете я. Не си струва толкова писания и публикации за един ***. Дано се освести това дете - ама надали. Просто още една на лека жена на хоризонта.
81
4
 
6
 
! Отговори
Мадам Дьо преди 6 години
Омг ...Това е сарказъм.... естествено, че няма как да стане !!!
80
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Стани да видиш" - така не се казва. Той вижда от небето.
79
4
 
11
 
! Отговори
Мадам Дьо преди 6 години
Нормално е че ще я защити баща й е ...Жалко, че изпуснаха до такава степен нещата в държавата... Навсякъде е хаос,разврат, безотговорност, безразличие, самочувствие до небето без покритие .....Ааахх Ботьо,Ботьо , стани да видиш какво аутаво племе расте ...
78
2
 
12
 
! Отговори
Прасковка преди 6 години
Роля или не това не я оправдава ...Има хиляди начини как да се докажеш пред българската публика и то не с голотия...Има ли желание има и начин (но вече друга тема е че така и е по-лесно да "пробие" в шоубизнеса)...Стига да има талант, колкото и да е грозна дадена изпълнителка, визията винаги може да се поправи ...Но за съжаление младите "таланти" от това поколение се стремят да привлекът повече клиенти , отколкото публика...
77
11
 
5
 
! Отговори
Някой забеляза ли преди 6 години
автомобила на татуирания батка с маската? Не е лимузина, нали?Обърнахте ли внимание на мотоциклетиста? А на останалите момчета?Нищо в този клип не е случайно. Който го е правил е майстор в занаята си.Затова, не скачайте като бик на червено,възприемайки първосигнално визията на момичето."Големият и страшен батко" от сънищата на девойчето е в трошка, каквато карат момчетата от квартала. Лъскавият мотоциклетист минава като видение.Отделно от това е закачката с "Буда" :)Анализирайте, бре!
76
2
 
33
 
! Отговори
ГОШО преди 6 години
Ми то и в порното играят актьори?!?!!?
75
6
 
35
 
! Отговори
Льольо преди 6 години
колко повече бързат да порастнат днешните бръмчалки, толкова по-бързо ще се амортизират и ще ги спрат от движение, но са твърде плиткоумни за да го схванат. Нацията ни загива с тези ценности, образование, здравеопазване и демографска политика.
74
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На нейната възраст някога 1968 година ме приеха в най -доброта математичека гимназия в Плевен.Когато ми съобщиха играех на топка на улицата.Времена,нрави!
73
2
 
18
 
! Отговори
Манолски преди 6 години
Искам да видя как малката друса дупе в долината на нейните прадеди Анадола
72
2
 
20
 
! Отговори
Манолски преди 6 години
Аллах е отнел зрението му, за да не гледа какви ги върши неговата наследница иначе ще потъне в земята от срам. А защо се вдига шум ? Защото пошлостта и проститутския имидж са издигнати в култ. Ако подобни изпълнения от 14 годишни бъдат посрещани с безразличие и презрение, няма подраставащите да напират толкова за "провокация" и да градят имидж на 15 годишни да не казвам какво, че ме е срам
71
8
 
5
 
! Отговори
Аз преди 6 години
Да и го туря на Сузанититу
70
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гошу, стига бе, стига вече. Толкова ли си нямаш някоя в момента, та малолетни защитаваш.
69
10
 
8
 
! Отговори
Защо не приемете, че преди 6 години
този клип е гротеска?На едни и същи хора тук не им харесва сватбата в Арбанаси, не им допада и клипът, в който това момиче изпълнява роля-събирателен образ на кифлетата, които мечтаят да навършат 15 г., за да се "пробват" на кастингите за всевъзможни "Мис"-конкурси. Ако се погледне от такъв ъгъл, тогава и възрастта на момичето, и сценичното му поведение, и короната на главата му си идват съвсем на място.Какво да кажеш на вечно недоволните критикари,освен да ги пратиш да летуват в ИбиСъ :))

Спонсорирани публикации