Където е текло... Канадец пак удари джакпот!

За втори път Жул Паран печели милион от лотария
3
Където е текло... Канадец пак удари джакпот!
Снимка: БТА

Канадският късметлия Жул Паран за втори път през последните 9 години успя да улучи щастливата комбинация и да се сдобие с милионна печалба от лотарията, съобщава Асошиейтед прес.

69-годишният пенсионер от Квебек сега прибра чек за 1,22 милиона долара, участвайки в онлайн лотария и закупувайки билет за скромната сума от 3,2 долара. Шансът да се уцелят печелившите числа бил едно на двайсет и три милиона.

Паран спечелил 1 милион и през 2008 година, припомня БТА. Той довери, че участието в лотарии е едно от любимите му занимания, редом с разходките, лова и риболова. Пенсионерът възнамерява да продължи с игрите и да си изгради нов дом.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: лотарияЖул Паран
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
6
 
! Отговори
национална лотария преди 6 години
здравейте приятели и тук ще ви издадем малка тайна и тук у нас гласим чичо митко от ямбол да спечели за втори пър джакпота защото той е иделния ни статист,но проблема е че не можем да намерим друг партньор с неговия размер данчо гимнастика иска много пари да му е тандем за втори път затова предложете коя известна личност с неговия размер да търсим да му парнира,за малко пари,предложете вие и да не забравите да търкате билтчета
1
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Роди ме мамо с късмет пък ме хвърли на смет! Така казваха старите хора!

Спонсорирани публикации