Съботен бис: Гей ли е Криско и разкази под Гущеровия храст

Бисът на седмицата е за д-р Генадиев
19 авг 2017 17:30, Александър Попов
28

Светлана в няколко кадъра. Снимка: Facebook

И през тази седмица една от най-обсъжданите теми, най-вече в артистичните среди, е любовта на актьора Стоян Алексиев с близо три пъти по-младата от него студентка Ивана.

Жененият Стоян бе заловен от папараци неприлично да интимничи с 22-годишната Ивана, като той се оправда, че били някакви проби на сцени за филм. Нашумелият като д-р Генадиев не бе никак убедителен, а ние се питаме - защо? Г-н Алексиев, та вие сте герой за вашите връстници - успял актьор, успял Дон Жуан. Колко мъже могат да се похвалят с млада любовница? На тези години повечето представители на силния пол мислят повече за простата си и дали въобще самолетът им има гориво, за да излети. Така че - долу лапите от Стоян Алексиев, седмичният бис е за него.

След като би шута на фолкпевицата Мария, Християн Гущеров си намери нова опашка. Тя също е лека категория, която лесно се къса - плеймейтката Светлана Василева. Тя самата се похвали, че се е наместила в неговите чаршафи и дори вече е пренесла багажа си в милионрския му дом. И тя тръгна по стъпките на Мария - да ни уверява как "Християн е изключително зрял и възпитан човек". Да речем, че наистина е възпитан, защото няма как да знаем като не сме били в неговата компания. Ама зрял? Дали пък цялата любов не е прелюдия към задаващото се поредно, и май последно, издание на VIP Brother? Слуховете пращат в Къщата Светлана и Мария заедно, с надеждата да изяснят кой кога се е намъкнал под юргана на Гущеров. След по-малко от месец ще видим дали двете са ги задоволили хилядарките на продуцентите. А надеждите на Василева да има дълга връзка с милионерския наследник са толкова големи, колкото надутия балон от приказки на Мария, че с Християн се обичат по време, когато вече са били разделени.

Самата Мария изрази увереност в интервю, че ще стане майка поне още един път. И видите ли - пазила в тайна новия си мъж. Какъв ли трябва да е той, че да му е приятно фолкпевицата всяка седмица да си пуска снимки от плажа или спалнята и да разкрива прелестите си. Иначе Мария не пропусна да клъвне бившия си мъж: "Докато бях с Християн не можех да правя много неща. Никога не съм имала това право или тази възможност. Всеки трябва да има своето време, иначе в един момент от това задушаване идва краят. Говоря за моята връзка и за моето усещане на нещата". Явно най-много й е липсвала възможността да се пуска полугола из клубовете и социалните мрежи, защото сега го прави непрекъснато. Но да не съдим, всеки си има потребности.

Ася Капчикова пък тръби наляво и надясно каква голяма звезда е и всичко с Криско е в миналото. Но пък на всяко интервю вади по нещо от пресъхналата им връзка, иначе не е интересна с нищо. С Венета Райкова поклюкарстваха, като и двете стигнаха до извода, че някъде са чували как рапърът спял и с жени, и с мъже. Капчикова чула за похожденията по левия бряг на Криско след като се разделили, докато били заедно - не бил й изневерявал. Един вид - при такава жена няма как да се случи. То е ясно, че родните звезди ако не се похвалят сами няма кой да го направи.

Трябва да свикнем и с новата медийна героиня Сузанита, която си мисли, че я очаква някаква звездна кариера. Известността обаче нищо не гарантира, както и хилядите гледания на някой клип. Да пита Джорджано, ако не вярва на нас.

След като нашумя набързо, щерката на Орхан Мурад видимо е готова да брани бързата слава и да си пришие скандален имидж. Според всички нереализирани и неталантливи хорица в шоубизнеса - скандалът продава. Продава, ама ако има нещо зад него. Иначе си остава гол скандал и слава за три дни. Сузанита попрекрачи границите със снимка, на която е видно, че пуши трева. И потникът й е по темата, но сега баща й не е толкова активен по студиата да я защити. Сори, но голотията и дрогата не са единствените начини да бъдеш успешен.

Синоптичката Натали Трифонова пък щяла да се омъжва този уикенд за бившия футболист на Левски Антонио Аниете. Сега ще се случи само подписването, а купонът ще е през септември в Царево, твърди вестник "Уикенд". Наталия била луд фен на футбола заради дядо си, който е привърженик на ЦСКА. Внучката обаче се е насочила към левскар, като не става ясно дали блондинката ще последва Аниете към Гърция, където той играе в момента.

Тази седмица и Камелия пусна серия от еротични снимки, което едва ли е учудило някого. Просто изненадваща бе честотата. И всъщност стана ясно защо - тя отбеляза 20 години на сцената. И за радост на част от феновете й - реши да се разголи.

Отминаващата седмица започна с една новина, която за мнозина е закъсняла - Саня Армутлиева се раздели с Жана Бергендорф. Певицата се забърка в два скандала с мирис на дрога, изложи се във VIP Brother, най-вероятно и участията й клонят към нулата.

Според официалното съобщение "Жана се нуждае от малко време, за да се върне към себе си". Ако не може сама - да се обърне към Кобилкина, тя вече води и такива курсове. Пък и при Наталия са "вълшебните" шишенца с капки, които помагат срещу всичко...

Завършваме с едно оплакване на Мис Силикон Виктория Петрова.

"Компанията на Мис Силикон не е евтина, момчета. Очаквам само сериозни оферти на лични", пише в профил с нейното име. Тя веднага заяви, че някой болен мозък се вихрел от нейно име (най-вероятно PR-а й - б.а.) и публикувал глупости. Най-вероятно профилът наистина е фалшив, но пък написаното... Да, ние нямаме в автобиографията си Мис Силикон, но пък и мозъците не са ни силиконови.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ася Общата колко си долна и е..... и колко си проста и невежа
19
2
 
14
 
! Отговори
az преди 6 години
Дриско да е ГЕЙ ..... в никакъв случай . Той си е НАЙ ОБИКНОВЕН *** !
18
2
 
20
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
До журанлистите!-Защо занимаввате вниманието на нормалния читател с тези изпрост*яли и морално упаднали хора? Предполагам има сайтове и издания с такава аудитория, която се интересува от тези бокл*уци
17
1
 
11
 
! Отговори
Светът преди 6 години
До АнонименСветът лежи в зло, затова и *** биват величани от него!
16
1
 
19
 
! Отговори
Така е преди 6 години
До АнонименРазвратът е винаги грозен, колкото и да го парфюмират и гримират!!!Хора, бъдете нормални!
15
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако Криско е гей, явно гей-партньорите му са слепи.
14
2
 
0
 
! Отговори
джо преди 6 години
До Хейтър Тролевсамо на теб.. освен със всякаква форма на джама, предстви си, има дори и врати без джамове
13
2
 
2
 
! Отговори
999 преди 6 години
До Хейтър Тролев: Що бе, има всякакви модели врати!! А дали има фотошоп - това вече е друга история!
12
1
 
4
 
! Отговори
Хейтър Тролев преди 6 години
Само на мен ли ми се струва,че на 4-та снимка вратата е с много страна извивка - до къде я докарахме и на плеймеики да нямаш вяра.
11
1
 
5
 
! Отговори
Тъпак преди 6 години
Само добитъци тука. И златотърсачки.
10
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
КРИСКО Е НАЕМНА *** :D ЗА ПАРИ ЩЕ ПРЕСПИ И С ХАЛВАДЖИЯН И С КАМЕН ВОДЕНИЧАРОВ АКО ГО ИСКА ЩОТО ТАКИВА *** ТОЙ НЕ ВЗИМА :DТЪЙ , ЧЕ Д-РИСКО НЕ Е ОТ НАШЕТО ЕЛИТНО СЪСЛОВИЕ НА ГЕЙОВЕ :D
9
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
не е хибриден *** та да е гей
8
2
 
22
 
! Отговори
Д*иско преди 6 години
Иванчо отива при баща си и му съобщава тържествено: -Тате аз съм гей!!! -Чакай малко сине - отвръща бащата- ти пари имаш ли? -Ми не-казва Иванчо. -А известен ли си? -Не съм... -Значи си чист ... мойто момче!!!
7
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До браводобра е! в стил "сигнално жълто"! хареса ми и на мен!
6
2
 
48
 
! Отговори
браво преди 6 години
ами на мен статията ми хареса. Хумористична осмива родният елит. Това силиконка лека категория... И човека ги пародира не издига. Аз съм за повече такива статии.
5
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Споко бе, младите актриси си падат по зрели актьори(за трамплин). И единият и другият имат файда.
4
1
 
13
 
! Отговори
да преди 6 години
Криско не е гей,а би сексуален като много футболисти,от тях започна тази мода която се разраства....
3
2
 
21
 
! Отговори
ined преди 6 години
Не е гей, ами най-обикновен ...
2
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
УжасТ!
1
2
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма ли да престанете да рекламирате утайката на България?

Спонсорирани публикации