Мразиш работата си? Кога ентусиазмът намалява?

Експерти със съвети как да харесаме местоработата си
Обновена: 25 авг 2017 09:39 | 25 авг 2017 09:23, Петя Славова
5

Немалък брой са хората, които гордо могат да заявят, че никога не са мразили някоя месторабота. Изглежда обаче това е напълно нормално, тъй като с времето ентусиазмът ни намалява.

Оказва се, че определена възраст за това няма. На всеки може да му се случи да не харесва това, което прави. Особено когато личните му ценности се разминават с работната среда и корпоративния климат, посочи в студиото на "България сутрин" кариерният консултант и предприемач Таня Терзийска.

"35 е новата криза на средната възраст. Ако започнем една работа и до края на нашето пенсиониране не сме я намразили, то това означава, че или ние не сме се развили, или нашата кариера не е. И това, че не я харесваме ни подсказва, че нещо трябва да се промени", обясни психологът Младен Владимиров пред Bulgaria ON AIR.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
5
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 6 години
Мооа да копам,мооа и да не копам.
4
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Работата си е работа.Просто средство за изкарване на пари.
3
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много слаба статия!
2
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мразя работата, дори когато други я вършат!
1
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Работата си няма как да я мразя- учил съм това, което ми харесва и съответно това и работя. Има моменти, в които се оглеждам за нещо ново, но един добър работодател знае как да мотивира служителите си в такива случаи- преизчисляване на заплатата, смяна на позицията и т.н.. Това важи в пълна сила в доста компании. Когато човек не се чувства добре, моментално трябва да потърси промяната. Всичко останало е страх и ниска самооценка, които от своя страна водят до неуспех.

Спонсорирани публикации