Съботен бис: От Николета на Венета, та до гаджето на Рут

Най-любопитното от седмицата в родния шоубизнес
26 авг 2017 20:17, Александър Попов
58

ВИП компаньонка ли е Капчикова? Снимка: Facebook

Една от най-любопитните новини на седмицата е свързана с телевизионни трансфери. Макар и все още в сферата на слуховете, стана ясно, че Венета Райкова ще акостира в "Папараци". Тя приключи своите взаимоотношение с телевизията, в която досега имаше предаване и очаква официално да акостира при Иван и Андрей. Неясен е статута на Николета Лозанова, която се изхвърли, че оставя зад гърба си предаването и започвала нещо епично. То една епика в България, но пък сме страната, в която шоубизнеса се олицетворява с известни с известността си. Лозанова може и да напусне шоуто, но пък и най-вероятно ще трябва да си плати за това. Да му мисли Ники Михайлов, а ние ще приготвим пуканките в очакване на епоса.

Венета пък ще акостира в шоуто от септември и ще изпълни мечтата си да се завърне в национален ефир. Тя се разсърди в началото на седмицата на коментари за осанката си и как добавила няколко килограма отгоре.

"Пожелавам ви на 43 години да сте на моите килограми и ухажори", сама се похвали и блондинката и побърза да се съблече по бански, за да разсее слуховете за мазнинките отгоре. Съгласете се, че има нещо сбъркано да се ядосваш на някакви коментари в социалната мрежа, че и да се събличаш за доказателство.

За съжаление нашите звезди няма кой да ги похвали и затова сами се четкат из медиите.

Ето, наближава концерт на Рут Колева и тя изведнъж се оказа обвързана с журналист. Пошумя се малко, а самата Рут - ни вопъл, ни стон. А иначе няма тема, на която да не е похлупак. Ако се следва дългогодишната линия на роден PR, съвсем скоро тя ще отрече - естествено, преди концерта й.

Шоубизнесът ни върви надолу и Денди само е поредното доказателство. Тази седмица Повелителят на сребърната лъжичка бе заснет да пие бира в пластмасова чашка, а после и по улиците в странен вид - с боди, прашки и бутилка бира. Къде отиде часовникът на верижка, обноските, бастунчето... Те са само за телевизионния ефир, за позата. Иначе извън него селото отново избуява.

Продължава и дискусията дали Ася Капчикова е ВИП компаньонка. А на кого му пука? Явно блондинката и Криско продължават нещо да делят, защото тя намекна в тв интервю, че чула слуховете, че е гей. Отговорът не закъсня - в медиите се завъртя тарифата на Капчикова, че и на кои заможни клиенти знае адресите. Сюжет за плеймейтка, който вече сме гледали многократно.

Колежката на Капчикова - Джулиана Гани, пък в прав текст заяви, че на известните жени плащат за секс. И колкото е по-популярна е една дама в светски среди, толкова по-висока е сумата. Цената тръгва от 1000 лева за час-два мачкане на чаршафите. Самата тя никога не е откликвала на подобна молба. Десетки плеймейтки говорят за платена любов, но ако забелязвате - нито една не откликва. Да се чудиш клубните бизнесмени какво си поръчват за нощта... Явно си остават на сухо от толкова морални жени в шоубизнеса ни.

Иначе Гани щяла да се омъжва, а новината е, че роклята й ще бъде доста разголена. Дано можете да спите нормално в очакване да я видим като булка. Иначе се очаква Джулиани да разходи силикон в Къщата на VIP Brother сред други носителки на съмнителни титли за красота, силикон и задни части.

Фолкпевицата Емилия пък затвърди тенденцията в жанра след като останат без мъж да се върви към еротика. По примера на своята колежка Мария и тя се раздели с мъжа си Коко Динев и веднага скъса синджира. Тя не е сред звездите, които са разчитали много на сексапил на показ, но ето, че и тя остана по бански. Да видим колко добре изглежда. Явно във все още горещите дни ни очаква скъсяване на полите за сметка на увеличение на деколтето. В попфолка това си е аксиома.

Иначе споменахме, че Мария се раздели окончателно с Християн Гущеров след две години брак. Гущеров-страши също реши да последва примера на сина си и да го раздава ерген. Дълги години до олигарха бе скромната Диaна, която от сервитьорка един ден се събудила милионерша. За сметка на законната тогава съпруга на бизнесмена, която изпаднала от брачното ложе. Дали сега ще издържи връзката му с Диана предстои да разберем, но клюката донася, че двамата вече не живеели заедно. Опашката може да е откъсната, но Гущеров да не се притеснява - има достатъчно жени, които могат да се влюбят в него "изненадващо".

Наближава началото на VIP Brother, а с него и спекулациите. Упорито се твърди, че в шоуто ще влезе Сузанита, а според наши източници - с майка си. 14-годишната пишман певица ще трябва да доизгради скандалния си имидж, който я направи популярна. Единственият начин за начинаещите според баща й Орхан Мурад. Дано само си остане слух, защото след всичко изписано за нея да припомним, че тя е дете. И дори да е нечетящо, разтропано, друсащо кючеци и въртящо дупе е само на 14. И по-добре да си седне на чина, отколкото на дивана сред съмнителни сексимволи. Тя не е такъв и едно участие води до дивиденти единствено на продуцентите. А за Сузанита шоуто ще е трамплин към бездната на забравата.

Завършваме с махленския скандал на седмицата между Кичка Бодурова и Тони Димитрова. На всички е ясно, че самочувствието на Кичка надминава това на Мадона, малцина колеги въобще си говорят с нея, а участието й в риалити предаване само затвърди високомерието й, което прерастваше в пренебрежение и злоба към околните. Кичето нападна бургаската певица на тема килограми и незнание на това, което пише за нея в Уикипедия. Един вид Тони да види с каква звезда се състезава. Димитрова обаче реши да слезе на махленското ниво, защото не може да седи безучастна, "когато някой, с чуждоземски акцент цапа името й".

"Глупостта е като селска локва, пълна с кална вода и кравешка тор, миризлива и незаслужаващата претенциите на горните редове. Когато обаче, глупостта се съеши с лошотията, лъжата и фалша, тогава се получава отровна смес. Тя не е взривоопасна, но оцвъква със зловонието си целият пейзаж. Няма начин да позволя на една мадам да ме цапа с курешките на своята злоба, и то от години. Да, мадам Кичке, за тебе иде реч!", нападна Тони.

Тя е права, че голяма част от колегите й недолюбват Кичка заради езика и нападките й. Бодурова трябва да разбере, че соца вече е минало, облагите на нейното поколение - също. И не й отива на годините да плюе по колегите си за три минути слава по медиите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
1
 
5
 
! Отговори
Николова преди 6 години
Толкова шум за анорексичката Венета, за тръпката Николета за истеричната Рут, за изританата Емилия,за заоблената Тони и застаряващата Лица?? Няма лоша реклама. Но защо ние да наливаме средства в тях, като ги четем,? Заслужава ли си ?
27
1
 
2
 
! Отговори
Мимокмок преди 6 години
Венетке,пожелавам Ти,кака,на 53г.,с две деца и трима внуци,да изглеждаш като мен,53 кг.,без нито една бръчка и грам целулит!
26
0
 
14
 
! Отговори
До Страхил преди 6 години
Значи, да гледаш на Николета пърдялника не те е гнус а да прочетеш, че някой е пръднал те е гнус... Сбъркан си отвсякъде!
25
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пишете за такива грозотии и тъ.пу.нгерки, вдигайте им рейтинга още. Да ни се смее цял свят, че нямаме свестни хора в медийното пространство.
24
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Неясен е статута на Николета Лозанова, която се изхвърли, че оставя зад гърба си предаването и започвала нещо епично."===Мда, ще да е Epic Fail.Или просто ще преспи едновременно с няколко футболни отбора. Макар че и това няма да е нещо ново за нея.
23
0
 
2
 
! Отговори
ШибиРиби преди 6 години
наде.за проходилката не знам.но знам,че пие ви***гра яко,защото не може да стреля с малкото си водно пистолетче.
22
0
 
2
 
! Отговори
Надето преди 6 години
До 35Само да не кажеш,че се движи и с проходилка ;-)
21
0
 
2
 
! Отговори
ШибиРиби преди 6 години
наде.снайпера представящ се за май/муната,знайко,незнайко и ястреба ходи с памперс.
20
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Образувам венерическа болест за тия от статията какво правят. Накратко: боли ме х***я.
19
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тома неверни ;-)Една п...а мислила,мислила и накрая взела,че се гъкнала.
18
0
 
11
 
! Отговори
Страхил 2 преди 6 години
Страхиле,не мислиш ли че статийката е далеч по-гнусна от зевзеченето на бай Тъпчо и той точно затова го прави. Хайде напъни се да го разбереш
17
1
 
1
 
! Отговори
до знайко преди 6 години
Мога много неща.При добро желание.
16
1
 
1
 
! Отговори
до знайко преди 6 години
Защо така вулгарно?Особен си и очевидно не можеш да приемеш комплименти.
15
0
 
1
 
! Отговори
до МайМуната преди 6 години
Сашето ли бе?Ти си по-секси.
14
0
 
3
 
! Отговори
Надето преди 6 години
Както ти сам изтъкна-постоянно се съмнявам.Но не се съмнявам,че си симпатичен всезнайко,макар и малко особен.
13
1
 
2
 
! Отговори
Надето преди 6 години
Добре.Браво на теб.
12
0
 
1
 
! Отговори
до снайпера преди 6 години
И аз съм така.Щом се съмняваш обаче,недей да пишеш думи като 'неизбежно'.
11
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лозанова отдъхва на бодрум.бих сложил главно Б на Бодрум...
10
0
 
1
 
! Отговори
до снайпера преди 6 години
Внимавай с езика.И внимавай какво си пожелаваш,че може и да се сбъдне.
9
0
 
2
 
! Отговори
Надето преди 6 години
Като теб май.

Спонсорирани публикации