Джордж Клуни: Тъмен облак е надвиснал над САЩ

Според актьора страната трябва да реши проблемите си с расизма
34
Джордж Клуни: Тъмен облак е надвиснал над САЩ
Джордж и Амал Клуни. Снимка: БТА

Американският актьор и кинорежисьор Джордж Клуни заяви днес, че САЩ трябва да се заемат с решаването на проблемите си с расизма, предаде ДПА.

Сега над страната ни е надвиснал тъмен облак, каза Клуни.

Мнозина от нас са разгневени, гневни на самите себе си, гневни от начина, по който страната живее, гневни от начина, по който живее светът, подчерта той.

При все това Клуни се самоопредели като оптимист. Ние ще се справим и мисля, че американските държавни институции работят, се аргументира той.

Видяхме ги да работят с медиите и със законодателната власт, допълни холивудската звезда.

Клуни, непоколебим либерал и критик на президента Доналд Тръмп, направи тези коментари при представянето на новия си филм "Субурбикон", който показва расизма и конформизма в Съединените щати през 50-те години на миналия век на кинофестивала във Венеция. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
4
 
! Отговори
anonimen преди 6 години
изтеглете си орьжията от различните точки по света и не налагаите вашитеценности спрете да вьорьжавате са и различните терористични организации
25
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз много харесвам Дж.Клуни като актьор.Но какво ще каже за политиката на САЩ да организират преврати, да свалят правителства,да бомбандират чужди държави,да имат трилиони дългове и да продължават да живеят на гърба на Европа.САЩ е надвиснал като тъмен облак над целия свят.
24
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Kметът на Дуисбург предизвика голямо недоволство сред членовете на бежанския съвет в провинция Северен Рейн-Вестфалия. Председателката му Биргит Науйокс разкритикува думите на Зьорен Линк като "неприемливи". Според нея, той стигматизира цели групи от населението и не допринася никак за воденето на дискусия по същество. "Много източноевропейци не успяват веднага да си намерят работа, но това не се дължи на липсата на мотивация на хората, които пристигат при нас", казва Науйокс.
23
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Ди Велт" информира, че в Дуисбург в момента има близо 17 500 българи и румънци, повечето от които - роми. "Те се възползват от правото си на свободно придвижване в рамките на ЕС. Много от тях живеят в големи групи, наблъскани в крайно мизерни жилища в квартали като Марксло, които се прочуха като средище на социални проблеми. Въпросните мигранти нямат почти никакви шансове да си намерят друга редовна квартира.
22
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Бих приел повече сирийци, ако можех да се отърва от няколко източноевропейци", каза през 2015 г. кметът на Дуисбург. Сега той отново провокира с изказване по адрес на българите и румънците. А в Дуисбург те са над 17 000.
21
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нещо премълчават за белия расизъм май? които е очеваден.
20
1
 
11
 
! Отговори
Гоше преди 6 години
Ама Гоше що не си взе някоя тъмносиничка демократка да си я гушкаш,ама иначе и ти като Де Ниро акъл даваш!
19
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Еми... да почва да ги решава проблемите, ние си го знаем, констатации не ни трябват. Дела трябва, не констатации на очевидни факти.
18
2
 
21
 
! Отговори
толерантен преди 6 години
Той и Тръмп така каза - че има дискриминация над белите в Америка. Нещо като в България както е - кучетата са с предимство пред хората, "ромите" пред българите, престъпниците пред мирните граждани, геЮвете пред хетеросексуалните, мюсюлманите пред християните, жените пред мъжете.
17
0
 
15
 
! Отговори
интеграст преди 6 години
До Анонимен 23Абсолютно си прав!Механичната смес на вода и бензин не върши работа!Колкото и да си толерантен към водата,с нея колата няма да върви!
16
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дойде времето, когато белите трябва да се срамуват, че са бели! Дойде времето когато черни и араби - да ни казват - какво и как да мислим! Дойде времето - ние да работим за да ги храним...и да си мълчим, че те са ...мързеливи....и престъпници!И такива като Клуни...дето заобикалят гетата с километри - ни казват, че и ромите са хора.
15
2
 
7
 
! Отговори
муспи преди 6 години
До дуспи - Евреите не са хора, а биороботи на дявола яхве. Защо яхвето е избрал точно тях за унищожаването на бялата раса, истинските божи хора, при многомилиарден избор цветни? Първо те не са все едни - на няколко пъти дявола си ги сменя, в момента от няколко века са хазарите, тюркско племе което ни е владяло и колило, - предишните от Вавилон и Испания са изоставени и ги няма. Второ, евреите правят злото механично, те нямат душа и воюват срещу Бога, - в изчезването им ни е спасението.
14
1
 
7
 
! Отговори
дуспи преди 6 години
До муспиЗащото само те са богоизбрани, а другите трябва да са под проклетия, затова пълнят целия свят с грехове, за да може Бог да ги счита за грешни и да си благослови само евреите. Евреите не вярват в Дарвиновата теория; гледат да няма беден евреин; там не допускат имиграция на църни или мюсюлмани - те са най- най- най-...
13
3
 
24
 
! Отговори
муспи преди 6 години
И така никой и дума не обелва, че евреите смесват расите за да вланеят по лесно света. Нито дума че всички правителства в света от американското до нашето са все еврейски - не проеврейски, а изцяло еврейски. Нито дума, че ако бялата раса, единствената съзидаваща раса е смесена, тя вече не е бяла и е предоставила всичко на евреите. Те са нисша семитска раса, сега вилнеят с тюркския й хибрид на които веруюто е - коли, беси, бие, псува и глоби народ поробен!.
12
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Къде видя расизъм тоя *** дъртак?Напротив както навсякъде по света и в САЩ цветнокожите и чернокожите са издигнати в култ.Винаги ми се е струвал много гнусен и лицемерен тоя.Той нали не е расист защо жена му не е черна?Защо не си раздаде имането на неговите братя и сестри от Африка?Нали така-той е бял и има те са черни и нямат.Сигурно им е откраднал богатството най-вече на африканските колибари.
11
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
като не им харесва на *** в Америка да се върнат в Африка, ромите от България в Индия. Или кой от къде е дошъл, или спазва правилата. Тъмните хора не стават за управление, ние сложихме лихвата, който е и заврян зет и още не можем да се оправим, но Америка поне намаза 2 ТЕЦ-а!
10
5
 
5
 
! Отговори
Стойчо Керевиза преди 6 години
Облакът е генериран от системата за климатични изменения ХААРП. Както споменах по-рано, ХААРП ще работи на по-висока степен в следващите дни, за да навакса забавянето, което имаше през последния месец. Първо успя да генерира ураган, но поради временното й спиране, той излезна от контрол. Сега е генерирала облак (реален облак) с голяма плътност (затова изглежда черен). Клуни подава знак за посветените, че системата работи и резултатът е налице, докато хората смятат, че говори метафорично.
9
8
 
18
 
! Отговори
пфу преди 6 години
САЩ ще си реши проблема, като разкара леваците като тоя дърт богаташ.
8
15
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
''САЩ трябва да се заемат с решаването на проблемите си с расизма" и как ше стане това като си сложите пак някой черен президент? Първо откраднали земята за някви камъчета от индиянците ,вкарали ги резервати като животни,заразили ги с шарки ,варицели и всякви болести от Еропа влючително и венерически болести, проституция и алкохол ,после отвилачали черни от африка за роби и ги експлиатирали кат животни и сега тоя вика "има проблем с расизма" .АМИ ДА ИМА, ПРОБЛЕМА СТЕ ВИЕ -БЕЛИТЕ НЕЛЕГАЛНИ
7
4
 
16
 
! Отговори
Брадчеда Пит преди 6 години
Абе Гъоре,я си сипи една ракия и стига я слуша тая твойта ливанска евр /рейка ,излагаш са Гъорееее ....

Спонсорирани публикации