Мама и тате хвалят: Сузанита – добро дете, търси своя път!

Показвала среден пръст на Дявола, на злобата, завистта
19 сеп 2017 11:30,
88
Мама и тате хвалят: Сузанита – добро дете, търси своя път!
Снимка: Facebook

14-годишната певица Сузанита, която предизвика скандал със своите видеоклипове, извън сцената е добро дете, което още не е намерило своя път като изпълнител. Това заявиха родителите й –  Орхан Мурад и жена му Шени.

Още по темата

"Сузанита е като всички тийнейджъри, тя не следва моя път (…) Тя е следствие, продукт на леките музикални жанрове", посочи певецът и подчерта, че като родители сега имат ясна задача: "Да канализираме и насочим нейното възпитание, нейната обща култура към нещо по-добро".

В тази връзка Орхан и Шени се заканиха, че ще съдят някои журналисти заради неверни твърдения по адрес на дъщеря им: "Детето няма силикон нито в устните, нито на друго място", категорични бяха те пред bTV.

Майката на Сузанита, която я кара на участия, не смята и че клиповете са били прекалено провокативни: "Тя е по едно боди, (по тази логика) трябва да забранят на всички майки на деца до 18 години да пускат снимки от плажа". Защо момичето показва среден пръст? "Това го показва на Дявола, на злобата, на завистта".

Според Шени текстът на предизвикалата най-разгорещени спорове "Луцифер и Буда" не е бил правилно разбран от хората.

Родителите на Сузанита я описват като "много добро дете", което ходи на училище, рядко излиза и винаги има желание да помага на хората. Признават обаче, че вече от година и половина пуши – заради тежки нападки, които понесла за свое по-стари и по-неизвестно видео.

Орхан Мурад беше категоричен – не е нужна намеса на социалните служби или на Агенцията за закрила на детето: "Те могат само да навредят и да травмират детето".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още по темата: Орхан МурадСузанита
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
1
 
33
 
! Отговори
Някой преди 6 години
Абе и аз съм родител,ама чак толкова добро дете не ми се ще да е моето...
78
4
 
52
 
! Отговори
Неа преди 6 години
Майката е безработна щом ходи по участия на Сузанита ... Това не е ли експлоатация на детски труд ? Сузанита ли я издържа ? Защо позволява да се излага и после да ходя на интервюта на които им се плаща да се излагат още повече .... Срамота за възрастни хора ! Успешните деца ходят по олимпиади и конкурси , а не се разголват !!!
77
4
 
43
 
! Отговори
Бизнесмен преди 6 години
Казвайте каква е цената и да приключва тази комедия.
76
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много лесно се травмирала . От наркотици не се травмира ? От социалните се травмира . Как не ви е срам ? И искате да ви гледаме и слушаме ???? Вие добре ли сте ? Слава Богу бе българите сме станали много критични що се отнася до натрапване на просташко поведение !!!
75
3
 
46
 
! Отговори
Неа преди 6 години
Как да не е нужно Закрила на детето да обърне внимание ?! Майката и бащата имат спешна нужда от консултация с психолог . Те травмират детето и намират за нормално да пуши и да взема наркотици на 14 . Е браво бе !!!
74
4
 
36
 
! Отговори
Тъпак преди 6 години
Наш'то гардже най-хубаво!
73
4
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо не млъкнат,ами прдължават още да се излагат?Тотално са се провалили като родители,а обвиняват кого ли не..
72
2
 
41
 
! Отговори
ДРАГИ РОДИТЕЛИ, преди 6 години
явно нещо във ВАШЕТО възпитание не е в ред; среден пръст и другият знак са НЕПРИЛИЧНИ: ако искате да изразите несъгласие с 1.Дявола,2. ЗЛОБА,3.ЗАВИСТ; При1. се живее БОГОУГОДНО и СМИРЕНО. При2 и 3. имате ДАР-СЛОВО, , ИНТЕЛИГЕНТНОСТ, която ви отличава от злобни и завистливи.ПО вашата грешна логика трябва да се превърнем в най-големи простаци, ако започнем да ЖЕСТИКУЛИРАМЕ по описания от ВАС начин.Голямо ПРИНИЗЯВАНЕ. НИКАКВО ВЪЗПИТАНИЕ.По-зле от ромска махала.
71
4
 
38
 
! Отговори
Анонимен до москвич преди 6 години
Това не е плюване а изказване на истини и предположения и мнения. Дали е хубава не знам, защото не разбирам от момиченца или момченца за красотата им те са просто деца явно ти си педофил щом ги разбираш тия работи. Ако това дете беше постигнало успехи в науката или спорта всички ние щяхме да се възхищаваме от нея,но детето не е виновно дъртите *** са виновни.
70
2
 
49
 
! Отговори
fada преди 6 години
Пуши от 12 годишна и за тях е ок??? Ако ми е щерка бой ще яде як!
69
7
 
38
 
! Отговори
123 преди 6 години
Сузанита показва на българските младежи евроценности.
68
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен майната им, да си трошят главите те са малоу...мни и двамата й родители, тя ще ги подреди малката споко!
67
4
 
38
 
! Отговори
м сестра преди 6 години
До Москвич няма на какво да се завижда ти си мнооого ама много *** щом мислиш по тоя начин! за съжаление са и тя и родителите й и може би за консултация с психиатър, абе болни хора разбирам ги !а ти си луд!
66
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ааа краде краде приятелюи ще как,тази мелодия е крадена всички го знаят. Още от малка са я научили да краде и да се курвее.
65
7
 
38
 
! Отговори
? преди 6 години
И *** ли е успяла по този начин???? То за това и ти си толкова умен и прозорлив.
64
11
 
41
 
! Отговори
Да! преди 6 години
Защо всички вие псевдо моралисти нападате момичето??? Как се успява в България ми отговорете? Като е много целомъдрена,учи се и след като завърши отива да я експлоатират в някоя фирма с млад началник- назначен червен капиталист! ??? Момичето знае по добре от вас как да стане известна и го постигна вече! Да, провокативна е,да малка е още на години но си има цел! Вие защо я нападате???
63
7
 
46
 
! Отговори
Burzum преди 6 години
Майката дърта мъс.тия .....от там е всичко....
62
2
 
45
 
! Отговори
упс... преди 6 години
"Сузанита е като всички тийнейджъри, Тя е следствие и продукт на нашето общество"------Тук е напълно прав!"родителите й сега имат ясна задача - Да канализират и насочят нейното възпитание, нейната обща култура."------Повечко книжки трябва да чете в свободното от училище време!
61
2
 
39
 
! Отговори
иван преди 6 години
то на боковите магистрали винаг има нужда от едно ново д.упе.Ще си заработва прехраната честно и почтено,даже с помощта на маменцето и татенцето.То в "един етнос" 13 години е вече късна зряла възраст.
60
3
 
40
 
! Отговори
Да преди 6 години
Поредния български *** на хоризонта! То тая държава друго не бълва...

Спонсорирани публикации