Съботен бис: Майната ти, Хю! Твоята революция роди у нас "дами"

Сексуалната революция на Хефнър в български вариант
30 сеп 2017 21:05, Александър Попов
29

Две дами - Мегз и Мария, а езикът им - каруцарски. Кадър: Big Brother

Тази седмица се сбогувахме с една емблематична за шоубизнеса фигура - Хю Хефнър почина в имението си на 91 години. Визионер, бизнесменът, който превърна едно списание в библия, човекът, който пребори системата, Бащата на сексуалната революция...

Докато сексуалната революция започна преди повече от 70 години в Щатите, тя срамежливо проходи при нас преди малко повече от 25 години. Със закъснение и побългарена. Вместо да извади на показ силата на всяка жена, в нашите ширини се налагат, поне медийно, жени, които са далеч от всякаква класа. Независимо какво мислят те за себе си.

Big Brother е шоу, което може да извади и неподозираните ти страни. Но най-вече лъсва характер, поведение, минало. Тази седмица станахме свидетели на поредния скандал между Мегз и Мария. Едната се има за бизнесдама, другата е по-скромна - само дама. Каруцарският им език, заканите една към друга обаче ги разсъбличат в една друга светлина - като отрочетата на българската сексуална революция. Тези, за които е най-важно да открият партньор-касичка, който да си пуши цигарките, докато харчиш безлимитната му карта в Рим, Париж, Дубай.

Какво ще кажете за нападката на Мария - "Много ти знае човчето! Марш от тук, гнус такава, ще ти обърна каскета!"? Език на дама? Не, по-скоро заканата ни връща в средата на 90-те години, когато да си създадеш имидж на мутреса бе желанието на всяка старлетка с малко гънки в мозъка. Мария твори в жанр, който издигна в култ заведения, където богатите срещат красивите. И те стават известни. Но когато нямаш нищо друго, освен природни или силиконови дадености, лъсваш. Дори ако трябва да влезеш в Big Brother.

Да, всеки има право да се излага срещу хонорар. Но той ще свърши, а гореспоменатите жени, когато се опитват да ни убедят, че са дами, ще следват само ехидни усмивки и подмятания. И бъдете сигурни - ще бъдат малцина тези, които ще искат да "правят диалог" с тях. А и след тях идват десетки надарени, които също търсят мъже-касички. Но подобни бизнесмени също не са чак толкова много. Ще следим на коя ще бъдат празни "щранговете".

Софи Маринова пък не може да извади късмет в любовта. След като мина през кревата на Петър, от когото е синът й Лоренцо, а после се пренесе в този на сина му, сега не й провървя и с Гринго. Докато всички очакваха радостната вест, че ще го дари с наследник - той се оказа в ареста за изнудване на бизнесмен от Айтос. Съдът ще решава кой крив, кой прав, но кой ще завива сега Софи?

Според една от версиите парите, които искал да измъкне Гринго, са били за погасяване на борчове в размер на близо 400 бона на фолкпевицата. Което е сигнал, че може и да има любов между двамата, защото да влезеш в затвора заради любимата какво е?

В Щатите, по-специално в Невада, нашенка изкара интересна статистика - на концерт на Преслава дошли 250 човека, на Мария Илиева - 50. В интерес на истината ни се представят за концерти, но много често нашите певци пеят в чужбина в малки клубчета, църкви и дори пицарии. Това, че тук се рекламират, че едва ли не са стъпили на Бродуей е друг въпрос. Истината е, че там дори хонорарите им са по-ниски от тези в България. Но пък тече реклама за турне, за "невероятни" концерти пред българската общност и най-често снимките не са от самото събитие. Иначе Преслава пее поне пред 250 човека на всяко участие у нас. Мария Илиева също събира над 50. Но според статистиката в Невада, чалгата поведе с 5:1.

През последните години името на Алисия изплува основно около бившите й и дали все още топли чаршафите на пернишкия бизнесмен Георги Станоев-Бирмата. Докато медиите ги разделят, фолкпевицата си пуска кадри с майка му, която също има интересен прякор - Лидка Скалата.

Алисия била готова за второ дете, като направи "сензационна" изповед, че може да го роди без брак. Ми то повечето фолкпевици раждат без брак, за да могат после спокойно да отгледат децата си сами. Припомнете си за мъжете-касички, те не са толкова много.

Хю Хефнър индиректно помогна и на Светлана Василева. Тя трябва да споменава всяка вечер Хю в молитвите си, както и факта, че има лиценз за български Playboy. Иначе кога щеше да има ефир, да ни обяснява, че е модел, а сега да се изживява като г-жа Гущерова? Даже и до Big Brother нямаше да стигне и да ни разсмива с общата си култура. Ех, Хю, ех, Хефнър... Как ми се искаше никога да не ти е хрумвало да правиш подобно списание. Знаеш ли колко зайчета са известни единствено с известността си?

Но пък разбрахме, че Светлана е готова да роди две-три деца на Гущеров. И докато даваше интервю на Венета Райкова ми направи впечатление, че едно изречение вече се споменава повече от сентенциите на Паулу Коелю и Хорхе Букай. А именно - "казвам го сега за първи път и повече няма да коментирам темата". Вместо Светлана да се благодари, че въобще някой й дава думата, тя щяла да мълчи... А като бъде прелъстена и изоставена да не приреве като Мария, че й взели колата и трябва да свикне да живее в апартамент, а не в къща? Дано тогава мълчанието й наистина продължи!

Завършваме с един актьор, който и без да го гледаме в Big Brother се излага достатъчно. Стоян Алексиев и младото му гадже Ивана се държат като тийнейджъри около Народния театър в столицата. Пипат се, целуват се, лъжат, а после се сърдят, че въобще някой ги снимал. Алексиев явно си живее още във времената, когато единствените папараци бяха тези на "Работническо дело" и цялата гилдия си правеше каквото иска без да се притеснява от последствията. Е, времената са други и ако Алексиев иска да не му се бъркат хората в живота - поне сексуалните му трепети да не са достояние на всички. И без това гледката не е никак еротична. Когато бе заловен за първи път да търси съкровища в гащите на Ивана, той се оправда, че снимали сцени. Ама тия сцени нещо продължават доста дълго, българските продукции обикновено не се снимат толкова дълго. И когато имаш смелостта да показваш любовта си пред очите на стотици минувачи, то трябва да имаш смелостта да говориш за тази любов. Иначе оправданията и лъжите само усложняват битието.

Както се изразява фолкпевицата Райна - "на баба ти в гащите". Каквито ни звездите, такива са действията и псувните...

P.S. В галерията можете да видите и няколко еротични опита от седмицата, които впечатляват, но носят триминутна слава на звезди като Глория, Николета, танцьорката Яна, Камелия...

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
10
 
3
 
! Отговори
ShaMana преди 6 години
Кой обаче е простака в тази история човека който бива изваден на показ с идея да се срами пред обществото или човека който воаьорства зад ъгъла на сградата съдейки останалите за това което изглежда, че има по голям интерес от колкото собствения си живот. Всеки може да си прави каквото иска и докато това не влиза в разрез с законите на държавата не е работа на нито един от вас или които и да е друг. Цинизъм е думата която аз бих използвал тук колкото до Алексиев ... Good for him and who give a fu
19
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А ЗА ДЯДО АЛЕКСИЕВ И МЛАДАТА МУ ЛЮБОВНИЦА КАКВО КЕ КАЖЕТЕ? БУХАХАХАХГНЯСССССС
18
2
 
12
 
! Отговори
Victimized преди 6 години
"През последните години името на Алисия изплува основно около бившите й и дали все още топли чаршафите на пернишкия бизнесмен Георги Станоев-Бирмата. Докато медиите ги разделят, фолкпевицата си пуска кадри с майка му, която също има интересен прякор - Лидка Скалата."Е те това е българския ЕЛИТ...
17
12
 
34
 
! Отговори
Lan преди 6 години
Що рече авторът? Американските кифли по-кифли от нашите! :) Хю си направи милионите на гърба (или по-скоро на циците) на жените...а някои жени наивно повярваха, че така са "модерни", "разкрепостени" и "феминистки"...смех! Станаха евтини, защото независимо от цената - продаваш ли се, вече си стока и няма никакво значение на коя географска ширина се случва "революцията"....все си е битак за плът.
16
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е тоя каруцарски език си е на мода в тия предавания. Те са си за простаци.
15
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
аре ся хю хефнер виновен маргарит и маргарита Сашко не си ли гледал мойто момче ?: " За да получиш трябва дадеш" Другаря Неризанов(Васил Михайлов) от филма .Гюве -ндии е имало и още ще има ! Илюзия е да се мисли че ги е нямало ,нищо не започва от днес...
14
10
 
34
 
! Отговори
До анонимните отдолу преди 6 години
Някакави другари и другарки отдолу, пак ни изпълниха с носталгични спомени от времето на СОЦА, когато жената не беше стока, а образцова социалистическа труженичка с мултифункционално предназначение. Способна да поеме по-няколко смени, като тъче на няколко стана и едновременно с това да изпълнява домашните си задължения, да слугува на мъжа си и да ражда и възпитава деца - достойни граждани на социалистическото ни общество, само че Хю Хефнър разби този модел и опорочи нравствеността на нашенките..
13
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе нашите кроманьонци и кроманьонки никъде ги няма такива
12
0
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Освен че приличат на маймуни от толкова корекции, са супер ***,прости и елементарни.
11
4
 
28
 
! Отговори
Kruiskade преди 6 години
Порнографията Big Brother идва от Холандия, не от Щатите, г-н моралисте. Check your facts before blurting out nonsense, анадънму?
10
21
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Статия пълна с противоречия. Възхвалява се сексуалната революция в САЩ, но реално тя не роди жени с класа, а роди това на снимките и то по цял свят, а Хефнър ги превърна търговска стока. Да продаваш голи жени за пари, нали се сещате... :)Дори тази порнография биг брадър дойде от САЩ и ми се струва малко странно чалгаджията Сашко Попов да ми обяснява как за това били виновни българите, при които "революцията" дошла 50 години по-късно.
9
16
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Докато сексуалната революция започна преди повече от 70 години в Щатите, тя срамежливо проходи при нас преди малко повече от 25 години."За каква "революция" и липса на класа ми говорите? Хефнър превърна жените в стока, вследствие на което те превърнаха себе си в търговци с фиксирана цена за стоката. Авторчето, ти май нещо си се объркал и живееш в някакъв розов свят, където навсякъде, освен в България, жените били придобили някаква "класа".
8
16
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Вместо да извади на показ силата на всяка жена, в нашите ширини се налагат, поне медийно, жени, които са далеч от всякаква класа."Ами то така наречената революция роди същият феномен и в САЩ. Ако си въобразявате, че "дамите" там са някаква класа, значи се лъжете, по-зле са и от нашите кифли. Да не споменавам цялата yтaйкa начело с арменската трътла. Класата на жените умря с тази "революция".
7
14
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Въпросното "шоу" не е нищо повече от едно падение на човешкият вид. Също като кифленството, "шоуто" беше внесено у нас от територията зад океана с цел да се рекламира този упадък.
6
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Господин Хефнър няма нищо общо с въпросните български кифли.Когато ПБ навлезе в България, той вече беше се отдал на спокойствието си и беше само притежател на акциите. Съмнява ме въобще да е прочел и една статия от българската версия. ПБ има в повече 20 държави, ако си мислите, че всяка една кифла е избирана от г-н Хефнър - грешите. В оригиналното американско издание, могат да се намерят интервюта с култоеи писатели, артисти, художници и т.н., нещо което в бг-версията не беше особено застъпено.
5
1
 
14
 
! Отговори
избирател преди 6 години
Тези на първата снимка ми приличат на вип персони.........?!
4
1
 
21
 
! Отговори
Обява преди 6 години
Устройвам екскурзии за плеймейтки към топлите страни - Саудитска Арабия, Иран, Ирак, Афганистан... билетите са еднопосочни.
3
3
 
21
 
! Отговори
Потентен мъж преди 6 години
Добре, че свърши лятото, защото не се издържаше с всички тези разголени сексапилни тела наоколо. :) И ми направи впечатление, че не само млади жени свободно демонстрираха привлекателните си форми и тела, а и дами на средна възраст даже малко отгоре.
2
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кой па е Стоян алексиев
1
23
 
9
 
! Отговори
Евроатлантик преди 6 години
Браво на Хю и презoокенските ни братя опростачиха народа демократични ценности и гей паради трябват на народа.

Спонсорирани публикации