Последни подробности за юбилейния концерт на ФСБ

Събитието ще бъде на 7 октомври в "Арена армеец"
27
Последни подробности за юбилейния концерт на ФСБ

Вълнуваща вечер с най-големите хитове на едни от символите на българския рок ФСБ очаква фенове в "Арена Армеец" тази събота, 7 октомври. По време на юбилейното шоу ще прозвучат класики като "След десет години", "Високо", "Няма как", "Не така", "Обичам те до тук" и още много други. Ограничено количество билети за събитието все още могат да бъдат намерени в мрежата на Eventim.

Концертът е с начален час 20:00 ч., a входовете на "Арена Армеец" ще бъдат отворени точно в 18:00 ч.

Всички, закупили билети за терена (правостоящи места), ще бъдат допускани в залата през вход ВО, а за закупилите пропуски за трибуни (седящи места) ще бъдат отворени входовете А1, В1 и С1. Паркингът пред "Арена Армеец" ще бъде на разположение на феновете на ФСБ до изчерпване на местата. След запълването на капацитетa, допълнително ще бъдат осигурени паркоместа и по едно от платната на бул. "Асен Йорданов".

Лица до 18 години ще се допускат на събитието с придружител и 2 броя попълнена декларация. Пълнолетен придружител е всеки родител, настойник или трето лице, полагащо грижи за детето, притежаващ редовен билет. Всеки придружител на малолетни или непълнолетни лица под 18-годишна възраст трябва да носи попълнена и подписана в два екземпляра декларация, която може да изтеглите от сайта на Eventim, в секцията "Често задавани въпроси" - "Пропускателен режим за непълнолетни лица".

Забранено ще бъде влизането в залата с храни и напитки, професионални видео камери и фотоапарати, аудио записващи устройства, оръжие, всякакви остри и опасни предмети, като ножове, чадъри и т.н., както и стъклени бутилки, преносимо лазерно оборудване, както и пиротехнически средства.

Внасянето на алкохол, опиати и наркотични вещества на територията на "Арена Армеец" е забранено! Посетители с неадекватно поведение няма да бъдат допускани и няма да им бъде възвърната стойността на билета.

Шоуто е на 7 октомври (събота) от 20:00 часа в "Арена Армеец", София. Билетите за събитието са на цени от 30 до 70 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна.

 


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Най добрата вокална група на всички времена. ПО ДОБРАна този етап България ,не може да има Невероятни парчета изпълнени с много професионализъм .КОМПЛИМЕНТИ
18
3
 
2
 
! Отговори
Сериозно? преди 1 година
До Анонимен 5

Всичките им "хитове" крадени? Явно си ги слушал само по радиото. На времето имах няколко техни албума - първия бяха предимно инструментални парчета, половината на Патрик Мораз. Следващит албуми са с тяхна музика.
17
1
 
2
 
! Отговори
11 преди 1 година
До Анонимника 11

Ако викаш на частите от концерт, които пуска Трифонов от 2-3 дена чaлгия, значи просто не си българин и си музикално кастриран инвалид. На българската народна музика вече крeтени викат чалгия,
16
0
 
2
 
! Отговори
Силвия:) преди 1 година
Много поздрви на д-р Мирчев и Соломон Паси!:) Не мога да повярвам, че има български музикант, който не знае защо ФСБ се наричат ФСБ. Такава профанизация не може да е истина.:)
15
1
 
1
 
! Отговори
До 13: преди 1 година
Да, ама Трифонов и тия като него имат предимството, че номенклтурата на ДС никой не я знаеше и сега могат да минат за "успели със собствени усилия".:))) С усилията на еврейските тайни служби демек.:)))
14
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен:) преди 1 година
Защото някакси ми се явява като естествен опонент на ФСБ - посредствен, претенциозен и с болни амбиции. А ФСБ просто цял живот...свирят добре.:)
13
2
 
1
 
! Отговори
? преди 1 година
Защо намесвате Трифонов?
12
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бащата на Иван Лечев може и де бил някакъв вид номенклатура, но талантът му (на Иван) не му е връчен по партийна линия. Кой какъв музикант е се доказва на сцената (понякога дори на улицата), а не като плюеш по форумите. Който не го харесва, да не идва на концерта, съглсен съм. Интересно по ква линия едно време дадоха вечерното шоу да го води Трифонов. Пак по номенклатурна, ама на номенклатурата от ДС.
11
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Името ФСБ е изключително сполучливо, защото тези хора бяха студийни музиканти на "Балкантон". Което автоматично означава , че за времето си са били едни от най-добрите професионалисти в България.
10
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Може да са крали, може да са взаимствали, ама може и да не са. Поне музиката им е приятна, интелигентна и професионална. Което не може да се каже за посредствените ч.ал.гии на Слави Трифонов, дето ги пуска последните вечери. Аз ще съм там с доста хора и съм сигурен, че ще прекараме приятно. На когото не му хресва, да не идва.
9
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ще свири ли А.Бахаров подледно?
8
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вие си плювайте, аз пък съм си купил билети още преди 2 месеца!
7
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За съжаление в БГ всичко е фалшиво, включително и така наречените "звезди".
Погледнете участниците във ВИП БРАДЪР - това е българският "елит".
Все пак не можем да им се сърдим особено, защото това е пряко отражение на Обществото ни.
6
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Доста противни типове. Никога не съм ги харесвала. Особено оня псевдокоцкар Лечев, синче на комунистическа номенклатура, което сега се прави на голям демократ.
Иначе в София всички го знаем що за стока е - импотентен алкохолик комплексар.
5
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Измислени музиканти, измислена група.
Почти всичките им "хитове" се оказаха крадени. Ама тогава не знаехме.
4
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Eдната им "хитова" песен която въртят под различни форми от 30 години насам всъщност е брутално плагиатство.
3
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този път ще платят ли за правото да пеят на концерт най-големия си хит на италианците, от които са го откраднали?

Всъщност, защо Сашо Бахаров никога не застана с тях на сцена при концертите от 1990 насам?
2
7
 
15
 
! Отговори
11 преди 1 година
Някой броил ли е колко пъти се врещи високо, високо във "Високо" и дали е разбрал сложния текст от три думи и невероятната музика от четири тона на "хита" "Няма как"?
1
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ще има отново 25 варианта на една и съща песен.