Създадоха автомобил, подходящ за задръствания

С помощта на флекс този Polonez е два пъти по-тесен от оригинала
Обновена: 24 окт 2017 15:13 | 24 окт 2017 15:05,
11

Снимка: Facebook

Флекс, уред за заваряване и сръчни ръце - тези три неща са напълно достатъчни за създаване на машина, която се намира на границата на човешките възприятия. Доказателство за това е дело на неизвестен майстор от Полша, който успя на два пъти да намали широчината на PSO Polonez.

Снимки на автомобила бяха публикувани във Facebook, като от тях се вижда, че след намесата на майстора в колата вече могат да се поберат само двама души, а не петима, както е било преди това. Те обаче имат доста по-голям комфорт на разположение - подлакътници от двете страни, както и отличен обзор на пътя.

Техническа информация за колата липсва, а това е най-интересното в случая, тъй като намаляването на широчината със сигурност е наложило преработка на всички основни системи и компоненти. Не е ясно и дали автомобилът се придвижва наистина или ще служи само за показване.

Ако все пак машината може да се движи, тя със сигурност ще бъде едно от най-подходящите превозни средства за придвижване в задръстванията в големите градове.

Повече подобни новини четете в Automedia.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
че такава кола отдавна е измислена от две години карам един мъник фиат сеиченто много подходящт за градско каране много по добър по габарити от тази измислена кола отделно и в наи големите градски задръствания когато чакаш по десет минути на светофар не може да изгори и 7литра бензин на 100 км градско иначе извън градско 4литра така че моя проблем със задръстванията съм си го решил отдавна
9
2
 
6
 
! Отговори
alf преди 6 години
Флекс, уред за заваряване и сръчни ръце - тия журналисти пръскат тъпня
8
6
 
2
 
! Отговори
Bob преди 6 години
Фотошоп...
7
0
 
15
 
! Отговори
толераЗД преди 6 години
БЪРЗО някой да се обади на София Тех Парк - да не се изпусне ИНОВАЦИЯТА!!@?!@?!@??!
6
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен 1 преди 6 години
И на първия завой ще е обърната
5
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
това е открадната идея - от прототипа на голф специално за перничани, за да могат да карат и с двете ръце навън през джама
4
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
тва е олеле. не е за каране това. то по-добре да сложат гюрук на мотоциклет, вместо да правят глупости и да стеняват купе на автомобил.
3
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За задръстването няма как да помогне - не е толкова тесен. Освен ако не го въведат масово (за да се събират по 2 коли успоредно на лента), но това няма как да стане... За задръствания само двуколесни вършат работа. И летящи коли.. ама тях не са ги пуснали още :)
2
1
 
12
 
! Отговори
куратор-подканвач преди 6 години
Стеснен вариант на "Лада- самара".
1
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само не разбрах как точно ще е подходящ за задръствания. Може би за определени ситуации при паркиране, но за друго...май няма как да помогне.

Спонсорирани публикации