Съботен бис: Гани – милионерката, която избра силикона и пилона

За световната фолкзвезда Лепа и сценариите на Мегз
28 окт 2017 18:15, Александър Попов
38

Сестрата на Преслава - Ивелина, също го играе разбивачка на сърца. Снимка: Facebook

Виж други галерии »

Лятото отдавна отмина, с него и еротиката от Николета. Имаме нужда да си отдъхнем от нея. Плеймейтката се отдаде на интернет реклами, а ние очакваме да се завърне в ефир, нали ни обеща... Най-вероятно ще я видим в Big Brother, но едва ли може да се надява на реклама като тази на Лепа Брена.

Балканската звезда прекрачи прага на къщата, а в раболепието си пред нея гласът зад кадър дори я обяви за "световна фолкзвезда". Щеше да е смешно, ако не беше тъжно. Трябва да признаем, че сме царе в угодничеството си пред чужденци. А Брена просто влезе да рекламира концерта си у нас. Кому беше нужно Маргарита Хранова да пее "Ти си мой грех"? Марги може и да няма славата на Лепа Брена, но в никакъв случай не е по-малко ярка изпълнителка, а като глас със сигурност я превъзхожда.

Част от съквартирантите изпаднаха в такъв телешки възторг, че чак на Лепа й стана неудобно. И ако за Сашка е нормално, то шеф Петров не знаеше къде се намира. А направи ли ви впечатление как всички проговориха сръбски? А да чухте Брена да се опитва на български? Не, тя е оставила няколко реплики единствено за концерта си, независимо, че се кълне колко ни обича.

Хубавото е, че тези хора, които са се събрали под покрива в Нови хан, ще ги гледаме още десетина дни. Сигурно навън ще останат изненадани, че нищо от живота им няма да се промени след това участие. Да, ще са взели някой лев, но пък и достатъчно се излагаха вътре. Нито Сашка и Тото ще имат повече концерти, нито Мегз ще продаде повече рокли. Такива като Енджи и Джулиана ще си живеят в собствения си свят, в който се смятат за звезди, а ресторанта на шеф Петров и звезда Мишлен да получи той няма да събере симпатии, извън приятелския си кръг.

Това шоу, за което вървят слухове, че е последният му сезон (то и ВИП-ове не останаха), разкри в пълна степен как простотията властва не само в Нови хан, тя си е проекция на цялото ни общество. Гани обижда Маргарита Хранова, шеф Петров се възмущава, че младите нямат уважение към него, а той би могъл да им бъде баща. И ако Марги може да има претенции за уважение, то шефа какво иска? Кълне Мегз, че няма от кого да роди. На колко съквартиранти вече обясни, че и котки няма да имат на погребението си? Обидните му квалификации дори вече не правят впечатление на никого, но те удрят по самия него. Само психолози и психиатри могат да достигнат до истината какви са неговите комплекси и какво лечение му е нужно. Видимо е по-агресивен към жените, което навява на мисълта, че животът му е преминал под женски чехъл.

Определени медии са се заели да лъскат имиджа на Джулиана Гани. Представиха ни я като някаква невиждана пианистка, която докосвайки клавишите и мъжете вече припадали по нея. Наследила голямо богатство, апартаменти - според майка й, над милион долара. А тя милата си призна, че искала друг живот и затова станала танцьорка на пилон и в балети на фолкпевици.  

"Тя е певица, музикант – завърши музикално училище с класическо пеене и пиано. Има диплома за преподавател по музика. Израсна галена, но в същото време и много изтормозена. Хората, които се занимават с музика, знаят колко усилия и време коства това на едно дете. С пълно отличие завърши основното си образование, след това музикалното с много грамоти и награди. С отличен успех завърши икономика на туризма, управление на европейски проекти. Тя е просто перфекционистка. Може би това я кара да бъде и направена, да изглежда най-хубаво", хвали я майката на Джули.

Всичко звучи супер - милионерка, дипломи, пиано... И накрая какво? Екстеншъните й са по-важни от всичко друго. Къде по пътя е загубен този талант и перфекционизъм, за да се настанят пилонът и силиконът?

Безспорно един най-колоритните и налудничави образи е Мегз. Мис Шивачка определено има нужда от помощ, но не от тази, която се появи в шоуто. Да изпадаш в истерии от някакви дребни ситуации, да носиш безсмислено кофи с вода цяла нощ, да живеят две личности в теб и ти да се чудиш на глас коя си в момента - определено трябва да поиска визитки на специалисти. Поведението й толкова граничи с абсурдното, че зрителите с право са категорични, че всичкото при нея е зле скалъпен сценарий. Не казваме цирк, защото там има и изкуство. При Мегз - няма.

Какво се случва далеч от Нови хан?

Тази седмица се заговори, че Гущеров и Светлана Василева се готвят за сватба. Независимо, че бизнесменът все още не се е развел с фолкпевицата Мария. Плеймейтката обаче хитро захранва таблоидите с предстояща сватба, а после отрича, че предстои каквото и да е тържество. Но допълва между другото, че би й се искало. Тези разкази - ще се женя, няма да се женя, си вървят в национален ефир, а поредната известна с известността си е доволна, че с един разкрач си е осигурила най-големите телевизии.

Друга участничка в Мис Плеймейт пък ни разкри каква моралистка е. Деси Фотосесията (явно като при фолкпевиците е престижно да си с едно име или прякор) отказала 20 бона за секс! Ех, Деси, ех Фотосесията. Сигурно книги не четеш, но поне чети интервютата на твоите предшественички в този тъй важен за родината и шоубизнеса конкурс. Този похват с отказаните оферти е толкова изтъркан, че вече сте смешни и на приятелите си. Как пък досега една плеймейтка не си призна, че е приела неприлично предложение? Щеше да се открои от останалите си морални колежки. Направило ли ви е впечатление, че всяка едрогърда мома, която има в биографията си единствено участия в ниска топка конкурси, винаги отхвърля секс офертите развеселена? Как не се обиждали, защото било нормално към красивите да има такива оферти. Ами не е нормално, но вие няма как да го знаете в средата, от която трудно излизате.

Завършваме със семейната драма на Галин, който призна, че един от трудните моменти в живота му бил, когато баща му напуснал семейството им. Родителят се изнесъл, за да се пренесе под юргана на Ивелина Колева - сестрата на Преслава. Двамата работили в общ оркестър и заварката станала, след което Галин и майка му заживели сами. 

"С Преслава сме тип-топ. Тази афера няма нищо общо с нея. Простих и на баща си и в момента сме в супер отношения", обясни певецът пред "Папараци". И в допълнение развенча най-големия виц напоследък - че бил гадже със Сузанита.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
2
 
5
 
! Отговори
Болгарско македонче преди 6 години
Част от съквартирантите изпаднаха в такъв телешки възторг, че чак на Лепа й стана неудобно. А направи ли ви впечатление как всички проговориха сръбски?Тоа си е вистината. кога болгаски националисти доягяат во Охрид, ке си го скршат язикот да докараат некакви српски сборови(думи).Ги ожлтиа гаките преку српкината.
28
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Амчи бивали такава хубост да устане скрита харчейки милионите си .
27
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не знам, каква е била Баба Илийца на младини, но от нея, до това, как се стигна ?
26
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Попогрешка цъкнах на статията и IQто ми падна с 50 пункта ...
25
3
 
11
 
! Отговори
Dragon преди 6 години
Екстейшъни...;-(
24
3
 
14
 
! Отговори
Джу Гани преди 6 години
Е ние кво са, прости ли сме.....???? Тя си бачка като К. Паскалева и си взема кинти срещу секс сървисиз..... Чудо големо.....
23
9
 
41
 
! Отговори
хм преди 6 години
Джукиана Гани свири на пиано??? По -скоро на саксофон с тези джуки.
22
2
 
47
 
! Отговори
Въпроска преди 6 години
Много точен анализ на хората в "Къщата" и тези в реалния живот. Все пак " Не е луд ,този ,който изял баницата, а този ,който му я дал". Екипа и Нова тв са тези, които за рейтинг излъчват само скандали, агресия и простотии. С охота лъскат имиджа на силиконови моделки и плейметки , натрапват ги на младите зрители като модел на поведение. Защо СЕМ не реагират на пошлостта и простотията на екипа на шоуто , Тупарев и националната нова тв?
21
3
 
8
 
! Отговори
Гошу преди 6 години
До ХристУЯ и дай сценичното име на тази, дето се целува за 500 лева. Ще си я намеря сам в Ало-то или Адам и ***, че линка ще го изтрият. Ама да е красива в лицето, че иначе няма файда :)
20
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Извинете какви класни дами и звезди са тия на снимката?До неотдавна повечето от тях имаха ценоразпис за различни видове стандартни и нестандартни услуги.
19
20
 
13
 
! Отговори
Гошу преди 6 години
Не я знам коя е тази Деси Фотосесията, но нищо чудно да е отказала 20 000 за секс. Казвам го, защото и на мен ми се случи подобно нещо. Бях при една просtитутka, на която и давах 5 000 лева, дори ги изкарах и сложих пачката на леглото, за да я целувам с език по устата, докато се чукаме и ми отказа. Каза ми, че така щяла, забележете, да се чувства, сякаш изневерява на гаджето си :))) А иначе даже не беше от най-скъпите, взимаше по 100 за час. Така че аз вече на женските прумици не се чудя
18
5
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Таа Джулиана хубаво си е сложила 5 кила силикон в сиситe, и половин кило в устните, няма лошо, само че поне да почне да се снима във филми за възрастни че да има някъв смисъл. Да се направиш така и да претендираш че си "класна дама" или нещо подобно е скандално. В Америка жените които изглеждат така са поpнo актриси.
17
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тая някой чувал ли я е? бухахахаха
16
37
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Марги да превъзхожда Лепа Брена?!???вие някога четете ли написаното си....
15
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ах каква неземна красота! Български рози!
14
11
 
8
 
! Отговори
Са преди 6 години
А какво да гледаме политика омръзна
13
8
 
6
 
! Отговори
7 преди 6 години
Може и така но всички го гледат това е
12
3
 
39
 
! Отговори
бг преди 6 години
Браво .Хубав анализ.
11
2
 
7
 
! Отговори
До 8 Не обичам..... преди 6 години
Ами то всички са гл.упави според теб.Значи обичаш само себе си С тази грандиозна самооценка ще има много да страдаш младо и зелено.Живота не е справедлив и разочарованието ти ще е огромно
10
5
 
22
 
! Отговори
До 6 Анонимен преди 6 години
По голяма г.л.у.поост отдавна не бях чел.Да даваш пример за ценностна система с чалгата.Това е,, порното на музиката" Ако ,,книгата " Плейбой" ти харесва повече от Младите лъвове" например значи имаш ,,спецефичен вкус На колко си годинки и кога си виждал Лепа брена на живо без ,,гипс" по лицето.Снищо не е по различна от нашите 50 годишни./Те мюсюлманките са по мазнички/

Спонсорирани публикации