Джена Девън вдигна градуса, пусна се по бельо

Актрисата демонстрира сексапил, феновете й ликуват
31 окт 2017 23:00, Eкип на Teenproblem
8
Джена Девън вдигна градуса, пусна се по бельо
Снимка: Instagram

Джена Девън сподели снимка, на която е облечена в секси бельо и заела предизвикателна поза. Актрисата получи много критики от феновете, защото според тях не подхожда на една майка да бъде толкова сексуална. Но явно звездата не се интересува от хорското мнение:
 
"Защо едно момиче да не хвърли всички дрехи и да не остане по любимото си боди за няколко снимки в нейния гардероб?", озаглави снимката си Девън. "Обичам тези ботуши (и да, гардеробът ми е пълен хаос, определено)".
 
Феновете побързаха да коментират: "Ти си красива, нямаш нужда от снимки като тази. Тъжно е, че жените имат нужда да правят това, сякаш всички те се опитват да докажат на света колко са секси", а друг пише: "Няма да следя повече профила й. Тя е майка, не е нужно да публикува подобни постове".
 
Но за щастие Джена получи и одобрителни коментари от майки, които явно нямат против смелото селфи: "Какви са тези отвратителни коментари! Джена изглежда изумително, да тя е майка, както и аз и бих била ужасно щастлива, ако дъщеря ми избере Джена като модел за подражание", и друга: "Ти си перфектна, показваш на всички майки, че могат да имат деца и въпреки това да имат перфектно тяло, благодаря ти за това – трябва да се подкрепяме, да не се оставяме да паднем!!! Обичам те! (да си майка не означава, че вече не си жена)".

Сексапилната снимка на Джена Девън и форма за гласуване "Хит или Шит" можете да видите тук.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
probi преди 6 години
Прекрасна актриса, великолепна танцьорка, красива жена!А скоро доказа, че може да бъде и чудесна водеща.Омъжена за един от най-сексапилните актьори, а в същото време - и много добър актьор!Много я харесвам!
4
0
 
2
 
! Отговори
Элен преди 6 години
Тази извърши сексуално посегателство над мен при мидената ферма Дълбока 2008-*** година. Признавам си!
3
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нит я знам нит я познавам ... *** този с патешката уста не е добре!Момичето си е много хубаво .У вашата фамилия устните отсъстват ли ?
2
0
 
3
 
! Отговори
ШИТ преди 6 години
Гласувах с Шайзе.
1
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 1337 съдиш само по халтури като днес ру дето нямат и един трезвен журналист на работа

Спонсорирани публикации