Андреа бори Despacito на музикален конкурс в Германия

Певицата с призив към феновете да я подкрепят онлайн
1 ное 2017 07:46,
6
Андреа бори Despacito на музикален конкурс в Германия
Снимка: Facebook

Попфолк фурията Андреа влезе в звездния списък с претенденти за международните музикални награди Daf Bama Music Awards. Певицата даде жокер за номинацията си в профила си във Facebook, с призив към последователите й да гласуват за нея онлайн.

С видеото към песента Vitamin, което от премиерата си насам се върти в над 50 страни, тя ще се бори за приз за най-добър клип. В категорията се състезават още седем изпълнители, сред които Луис Фонси и Деди Янки, които превърнаха захаросаното парче Despacito в тотален хит, пише "Монитор".

Тържествената церемония ще се проведе на 17 ноември на стадиона "Барклейкард Арена" в Хамбург, Германия. Ентусиастите могат да подкрепят любимците си от една ръка разстояние с билети на цена от 45 до 82 евро. Музикалните награди се провеждат от 2008 г. под слогана "Накрая остава чувството. Чувството е любов. Музиката е любов. Ние сме едно цяло". Претендентите са доказани певци от държави в Европа, Азия и Африка и мерят талант в 4 основни категории – Специални награди за цялостен принос в музикалната индустрия, награди Най-добри (албум, видео, певец и т. н.), както и Регионални и Континентални отличия.

Андреа не влиза за първи път в класациите на Daf Bama Music Awards. През 2015 г. нежната половинка на боксьора Кубрат Пулев – Кобрата е отличена като "Най-добрата българска певица". 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: конкурсАндреаDespacito
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
3
 
! Отговори
65 преди 6 години
Тая пък кога е била фурия?
2
4
 
10
 
! Отговори
Гошу преди 6 години
Когато живях в Перу, Despasito беше едва на 16 място в класацията на Аче-тиви (h-TV). На първо място беше Nicky Jam с песента "el amante". Много по-добра е от "Депресито" и текста й (който разбира испански) е много по-смислен. Чуйте я в Тубата и преценете за себе си
1
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Престанете да величаете отпадъците на обществото.Или поне сложете надпис ПЛАТЕНА РЕКЛАМА.

Спонсорирани публикации