Съботен бис: Николета и Камелия – еротика и през ноември

Въпросът на седмицата: Кой е мъжът до Мария Илиева?
24

И пораженията след като побягнала. Снимка: Facebook

Най-после една от най-обсъжданите новини в шоубизнеса е повече от хубава. Поппевицата Мария Илиева очаква своята първа рожба, момент, за който тя в няколко интервюта е твърдяла, че е готова за него.

Изненадващо обаче в тайна остава кой е мъжът до нея. Самата тя запазва пълно мълчание по темата засега, независимо, че е преполовила бременността си. Слуховете засега са два. В началото на летните месеци Мария се похвали с романтична ваканция във Венеция, а до нея бе доста по-младият Георги Михайлов. За него се разбра, че живее в Брюксел, а той неразумно пусна снимки в социалните мрежи, които разкриха любовната връзка между двамата. Според друга версия обаче таткото на бъдещето бебе на Мария е бизнесмен от Пловдив, който пък е по-възрастен от Илиева и това може да е причината тя да не го показва на публиката.

Фолкпевицата Преслава също откри любовта и нищо чудно скоро да бъде в положението на колежката си от попа. През годините Преслава ревниво криеше връзките си, а слуховете никога не ги коментираше или потвърждаваше. Е, тя вече е с бившия на Русата Златка - Павел. Двамата се появиха на откриването на бутик в столицата, а преди няколко дни сподели домашен кадър с любимия и в социалните мрежи.

Градусите падат все повече, но пък си имаме звезди, за които еротиката няма сезон. Камелия е на турне в Щатите, като не пропуска да информира и почитателите си у нас какво се случва. Тя пусна и видео от хотелската си стая по хавлия, която "изненадващо" пада на няколко пъти. Все пак у нас не трябва да забравяме как изглеждат силиконовите й форми.


Николета Лозанова загуби голяма част от медийното си присъствие, след като бе натирена от телевизионния таблоид "Папараци". Затова и често прибягва до познатото оръжие - сваля дрехи и задръжки. Този път тя блесна с руса коса и топлес в очакване на лайкове в социалните мрежи. Остава въпросът - има ли някой, който вече не познава всеки сантиметър от кожата й? При това не е необходимо да я познаваш лично - само за година тя се постара да ни покаже своята анатомия, включително и в "Плейбой".

"Най-силното ми личностно качество е това да бъда себе си", мъдро е написала тя към еротичния кадър (виж галерията). Фразата "Да бъда себе си" е любима на родните знаменитости, сякаш имат талант да бъдат някой друг...

Иначе навръх Хелоуин Николета се пусна като кървясала булка, но на женихът се виждат само ръцете. Е, не е трудно да се разбере, че това е Николай Михайлов, но той продължава да не се показва до бившата и настоящата си любовница Лозанова.

Силиконът отдавна властва в родния шоубизнес, затова няма как да пропуснем актуалната Мис Силикон Виктория Петрова. Девойката трудно се справя да бъде известна, но поне не споделя истории с полицаи, които й поискали автограф. Виктория била на ресторант и докато пушела цигара навън към нея се приближила лисица. Тя снимала животното, но то взело, че я нападнало, а силиконката си плюла на петите. Но пък в бързината паднала и си контузила коляното. Лисицата вероятно е била още по-изплашена...

Друга силиконка - Джулиана Гани, ще се бори за призово място във VIP Brother, което по същество не носи нищо. Трябва да признаем, че Гани поне не е на нивото на Черната Златка, Катрин Вачева, Светлана Василева. Блондинката отговори на пет от шесте въпроса за четвъртокласници, което предизвика истинско възхищение в медиите и сред останалите участници. Усещате ли докъде сме стигнали - да ръкопляскаме на звездите, че могат да събират, изваждат, делят, че и да поназнайват някой и друг национален празник. Към горепосочените моми, които са се излагали през годините сега се присъединиха Тото, Дани Златков и фалшивата принцеса Енджи Касабие. Които бяха отнесени на въпросите от Гани. Ръкопляскания!

Иначе този сезон на шоуто ще се запомни с непрестанните скандали, избиване на комплекси, сватба, за която тепърва ще става ясно дали е фалшива и невъзможността да живееш в затворено пространство. Сашка Васева има проблем със затворените пространства, но се оказа, че тя е една от най-добре справящите се в къщата. Повелителят на боба - шеф Петров, вече дори не е интересен с поведението си, а неочакваният скандал тази седмица бе между уж големите приятелки - Гани и Енджи. Силиконовата бомба гръмна, след като не успя да преживее номинацията на Касабие за най-достоен победител в лицето на Маргарита Хранова.

Всъщност най-хубавото на VIP Brother е, че вече е на своя финал. Лошата новина е, че къщата няма да остане празна след него и поредните звезди ще ни занимават с комплексите си, след като се запознаят в шоуто.

Завършваме с нашумялата Гери-Никол, която призна, че много би искала да направи дует с някоя попфолк звезда. Едва ли има изненадани, тъй като на няколко пъти се появяваха видеал на младата изпълнителка в чалга клубове, където показва, че чупките в ханша не са непознати за нея. Естествено, тя се цели по високите етажи на жанра и желанието й било да застане до Азис. Защо не? И двамата умеят добре да осребряват скандални проекти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
0
 
! Отговори
Фкдсшт преди 6 години
Това Валдерама ли е?
13
0
 
12
 
! Отговори
Додо преди 6 години
И какво ни интересува това нас, НОРМАЛНИТЕ хора?
12
1
 
7
 
! Отговори
@@@ преди 6 години
Може ли някой да каже ориентировъчно,колко *** има в България???
11
0
 
6
 
! Отговори
Ludoto Lenche преди 6 години
...za prostitutkite niama pochiven den !
10
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
AMA KAKВO E TOВА ФАВОРИЗИРАНЕ НА ВИСОКИТЕ ТОКЧЕТА С НИСЪК МОРАЛ?
9
0
 
26
 
! Отговори
нормален преди 6 години
"Еротика", за ***. За нормалните погнуса и отегчение.
8
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
просташки сайт, само дебилизъм.
7
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Николета на 5-та снимка вади поглед като хероинозависима, която все едно току-що се е боцкaла. Ахахахах!!!!
6
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да ви има и цензурата,нещастници...
5
1
 
19
 
! Отговори
Евала Ви преди 6 години
Евала на dnes.bg за подобни статии! Хубаво е, реално да се отразява простотията и проститулъка та хората да имат идея за совите - точно каквито са ;-) БРАВОС!
4
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
do 1 В тази връзка Мариан Бачевв в ролята на една от тризначките: Един по скайпа ми вика " искам да те видя само по бикини' и аз му викам: Чакай да си ги обуя.
3
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Боже пък Илиева се е взела за уитни Хюстън по принцип,българина е направо посмешището на света с това жалко самочувствие,но кой ги издига и издържа всички тия
2
0
 
21
 
! Отговори
вижда се преди 6 години
И в неделя само библиотекарки рекламирате !!
1
1
 
21
 
! Отговори
Cx преди 6 години
Искам да я видя ... облечена поне веднъж.

Спонсорирани публикации