10 извинения, които пречат на секса

Умора и стрес са едни от тях
10 ное 2017 23:00, Михаела Лазарова
10
10 извинения, които пречат на секса
Снимка: unsplash

Сексът е прекрасен. Той има редица ползи за здравето и психиката. Сексът прави връзката с партньора здрава, повишава самочувствието ви, помага в изгарянето на калории, бори стреса и още куп позитиви.
По много причини обаче хората непрекъснато си намират извинения да не правят секс.

Суетата, стресът, работата, децата, парите – всичко това разваля настроението ни и намалява либидото.
Спрете да се лишавате от секс заради следните извинения. Тези обстоятелства винаги ще присъстват в живота ви. Това не означава изобщо да не правите секс.

Заради умората

Една от най-честите причини за отказа от секс е умората. Животът на съвременния човек е белязан от умората. Тя ще присъства в ежедневието ви винаги и затова не може да е извинение за въздържанието от секс. Даже напротив – сексът ще ви тонизира и ще ви помогне да преборите хроничната умора.

Заради заетостта

Някои хора пренасят работата си вкъщи и тя е едно от извиненията за отказ от секс. „Имам работа, сега не е подходящ момент“ е извинението, което много партньори чуват от половинките си. Спрете да го правите, ако искате да запазите връзката си хармонична.

Заради стресиращата работа

Някои хора не пренасят работата си вкъщи, но пренасят стреса от нея в дома. Това натоварва психиката и пречи да се отпуснат. Забравете за това извинение и се впуснете в интимни игри още тази вечер. Ще се почувствате по-добре.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
3
 
! Отговори
Ъъъъ преди 6 години
Ръгайте чушки в боба,кога ви е кев бе пичове........
4
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ходят по шубраците и ако налетят там на някоя друга двойка, питат:"Сокерез у наШте храсти?"("сокерез" на ромски означава "какво правите?") :)
3
0
 
7
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 6 години
Гнясайте доде сте младе
2
0
 
6
 
! Отговори
:))))) преди 6 години
До ШибиРибиКой е този весел офис, бе?В София ли е?
1
3
 
3
 
! Отговори
ШибиРиби преди 6 години
Петък дрес кода в офиса е джинси за мъжете без *** за дамите. Няма извинение, Танчето я въргалям по обед на дивана като овчица в люцерна. Клиторакиса и заприлича на стрида от много надуване. После я водя на обад и след работа в трафика ми осмуква каквото се е насъбрало следобед

Спонсорирани публикации