За новата "Мис": Мнението на хора и жури съмнително се разминава

Ромина Тасевска пред Dnes.bg за избора на Тамара Георгиева
21 ное 2017 14:15,
65
За новата "Мис": Мнението на хора и жури съмнително се разминава
Снимка: Facebook

Негативните коментари от потребителите в социалните мрежи вигнаха вдигнаха голяма олелия около конкурса "Мис България". Повод за това стана коронясването на Тамара Георгиева за най-красива българка.

Ден след избора й, от телевизионния екран 24-годишната дипломирана художничка със самочувствие защити титлата, която й връчи журито на престижния конкурс.

Dnes.bg потърси мнението на Ромина Тасевска, която е "Мис България 2010". Да припомним, че тя вече е майка на три деца и изглежда все така пленяващо.

За новата "Мис": Мнението на хора и жури съмнително се разминава
Снимка: Facebook

Миската от години живее в Тайланд, за да е заедно със съпруга си - футболиста Дарко Тасевски, който доказва спортното си майсторство в Банкок. 

Ромина, конкурс за "вътрешна красота", както сайтът ни го определи или "Мис България" се проведе?

Това, което ми направи силно впечатление при избора на "Мис България" тази година, е огромната разлика между мнението на журито и мнението на повечето хората, които се изразиха доста красноречиво в социалните мрежи.

Въпреки, че красотата е нещо много относително, и за всеки човек тя се приема по различен начин, това голямо несъответствие в мненията няма как да не пробуди съмнения.

Смятам, че щом "Мис България" е символ на българката, народът също трябва да има участие в избора й. Критериите трябва да са ясни и е задължително момичетата да са добре представени.

Това не изключва и професионално жури да присъства по време на конкурса, разбира се, което да отсъди според критериите си коя е най-красива.

Тамара Георгиева ще бъде ли оценена на чуждия подиум и как?

Не мога да коментирам Тамара Георгиева само по снимки. Всички имаме "лоши" снимки! Това не е определящо...

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
1
 
1
 
! Отговори
nina преди 6 години
Според раследването на Лентата от 20 човека в журито,13 са били против и 7 за Тамара на 1во място. Хайде сега да ни обясни Папазова какво точно стана?
45
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Имаме толкова красиви българки...как може тая грозотия да стигне до мис България?явно журито е късогледо...жалко за страната ни ...такова нещо да ни представя пред света?срам и позор....няма ли огледало това момиче?всяка жаба да си знае гьола..
44
0
 
6
 
! Отговори
Бай Шиле преди 6 години
Тц, тц.., казваше ви на вас Бай-Шиле, че руснаците ни подслушват, ама ей ви - На. Не ме послушахте
43
3
 
11
 
! Отговори
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА преди 6 години
Ново Кроки нов късмет!
42
0
 
17
 
! Отговори
Дани преди 6 години
Аз съм на 11 год.и вече знам на какво казват голямите третия вид.
41
12
 
12
 
! Отговори
кьорава преди 6 години
Жената с децата от снимката изглежда много добре, но има банален вид, даже няма да я запомня. Съпруга на футболист за мен е антиреклама.
40
0
 
31
 
! Отговори
разтревожен преди 6 години
В България корупцията е такава, че на конкурса мис "Русе" спечелил 40 годишният племенник на кмета.......................................Допускам, че това е истина, а не гениално чувство за хумор!?
39
2
 
13
 
! Отговори
снимката е мръснишка преди 6 години
Проблема не е,че е грозна!Не е грозна!Глупава е!
38
1
 
20
 
! Отговори
Много е преди 6 години
лошо,когато човек наистина се вземе на сериозно,и си повярва,че наистина става за нещо?!?Другото,народът го е казал,не съм го измислил аз,че човек никога не е късно да стане за резил?!?Все пак и въпреки всичко,човек трябва да си дава сметка за реалността,и неговото място в нея!?!Сега,въпросната дама да се яви на подобен конкурс в кръчмата на квартала.и да спечели каса бира и една мешана скара,за радост и реклама на персонала,разбирам,и аз ще гласувам за нея,след някоя друга ракия,но...?!?!?!
37
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На снимката да не е Таню Георгиев - Тамарата ?
36
0
 
26
 
! Отговори
?! преди 6 години
В България корупцията е такава, че на конкурса мис "Русе" спечелил 40 годишният племенник на кмета..
35
1
 
22
 
! Отговори
Брееей, преди 6 години
Ама,какви хора сте,бе? Жената съвсееем мъничко се е надценила. Какво толкова. Ние,по- грозничките,да мреме ли? Ами,за всеки влак си има пътник.Еее, тези конкурси би трябвало да се правят за красиви жени,но на тази тема ,мненията винаги са субективни. Зависи от наддаването. За много пари и на май...муна ще сложат корона.
34
4
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А после учителката по биология твърди, че в България нямало крокодили. Не само, че има, ама дори печелят конкурси за красота!!!
33
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 28Ако не си разбрал коментарите са за другото чудо на съседната снимка, което не е родило нито едно дете и твърди, че е на 24.
32
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вече се бях отчаял с кого да плаша "дечурлигата" когато не си пият млякото!Сега имам фото и "мото" - "Ако не си изядеш попарата идва Мис България 2017" и ... показвам!Ефектът е повече от О.К.!
31
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
голяма смелост бабички на конкурсда е жива и здрава
30
1
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
обидно ми епри толкова красиви българкия тя се дуе,че се обръщали след нея по улицитеама знае ли защосамочувствие без граници и покритиеужас
29
3
 
37
 
! Отговори
Гларус преди 6 години
Браво на фотографа ,професионалист,разбира си от работата човека.*** тая е грозна та грозна чак на КАРАКОНДЖУР го докарва ,тва ако го вида през ноща и после трябва да ми леят куршум.
28
24
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мила жена с благо излъчване! И изглежда такя, след като е родила 3 чудесни дечица! Браво! А хейтърите да си отиват вкъщи да се гнявят с крокодилите си, дето ще им преглеждат портфейлите, а от ръцете, коремите и бедрата им се поклащат тлъстини като от попски ръкав!
27
3
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази миска става само за празника на хелоуйн.

Спонсорирани публикации