P.I.F. сюрпризират с видео, заснето в Егейско море

Песента, към която е клипът, първо била за детско представление
22 ное 2017 12:30,
3

Снимка: P.I.F.

Виж други галерии »
В мразовитото време P.I.F. връща усещането за лято с видеото към парчето "Приятел". Заснето в края на октомври, когато фронтменът Димо Стоянов кръстосва с катамаран живописните заливи на Егейско море, то ще сюрпризира в тв ефира с отсъствието на всички членове на групата.

Вокалите в песента са поверени на хора от най-близкия кръг на музикантите - актрисите Мира Бояджиева и Анелия Мънгарова, режисьора Николай Мутафчиев, оператора Калоян Божилов и съпругата на Димо - Люба Пиперова.

Решението, парчето да се изпълнява от обичайните заподозрени в обкръжението на P.I.F., се взема спонтанно, на борда на катамарана, когато всички слушат за пореден път трака и осъзнават колко силно е емоционалното въздействие на текста.

"Като излезеш от водата, целият си бял, това все пак е второто най-солено море в света след Мъртво. Всяка раничка, която имаш, започва да щипе, а те пяха под вода, с отворени очи и уста... Издържаха геройски, дадоха всичко от себе си и съм им страшно благодарен!" - споделя Димо.

Димо създава "Приятел" за детско представление на Старозагроския театър. Но след като Иван Велков (китари), Юрий Божинов (бас) и Мартин Профиров (барабани) я чуват, решават да я разработят и включат в репертоара на P.I.F.

Песента ще бъде изсвирена за пръв път на 8 декември в столичен клуб, когато бандата ще представи и напълно обновеното си сценично шоу. В сетлиста на бандата влизат и вече любими парчета - "Юли", "Седем", "Обещавам" и хитове като "Колело" и "Вали".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
7
 
! Отговори
Софиянец преди 6 години
Ех...език мой! Защо трябваше да се раждат подобни хора, които да се гаврят с теб?! Сюрпризиран съм. :(
2
1
 
6
 
! Отговори
Замислен преди 6 години
Кой ?
1
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Понеже "изненадват" е прекалено глупава дума нали...

Спонсорирани публикации