Рецептата Dnes: Сьомга в масло и подправки

С чесново ухание и прекрасен вкус, пробвайте!
27 ное 2017 08:30, Илияна Николова
2
Рецептата Dnes: Сьомга в масло и подправки
Снимка: tasty junior

Продукти:

4 парчета сьомга
3 скилидки чесън
40 г масло
сол, черен пипер на вкус
 
Приготвяне:
 
Разтопете маслото и към него прибавете стрития чесън, лимоновия сок, солта и пипера. Разбъркайте добре сместа. В тавичка върху хартия за печене сложете парчетата риба с кожата надолу. С помощта на лъжица сложете върху всяко парче от сместа с маслото.
 
Печете в предварително загрята фурна на 180 градуса за около 20 минути. Сервирайте с гарнитура по ваш избор.

 


2
Още от
Напиши коментар Коментари
2
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Пресен къс копър върху всяко парче риба !
1
2
 
3
 
! Отговори
РБК37 преди 4 месеца
Рибата с кожата надолу или отдолу ,щото сока който ще се лее на кожата "надолу"то няма да има ефект на рибата и колко лимонов сок тряба ,щото дори го няма в ингридиентите !?
Абе имате ли редактор или от в къщи пишете или от някое барче когато си пиете кафето !?
Елементарни грешки правите ,но това е присъщо на поколението на кока-кола и попкорна .Приятен ден !

Спонсорирани публикации