Венеция, ЮАР, Мадагаскар – само изберете посока!

Вижте няколко горещи предложения за екскурзии през новата година
5
Венеция, ЮАР, Мадагаскар – само изберете посока!
Мадагаскар. Снимка: flickr

Новата година за всеки пътешественик идва и с идеите за различни интересни места, които да бъдат посетени. И какво по-хубаво от оферти за това на изгодни цени!

На едно от най-романтичните места - Венеция, може да бъдете на Свети Валентин! По същото време там се провежда незабравим карнавал, който озарява града с безброй цветове, музика и суета.

На 10 февруари 2018 г. на площад "Сан Марко" ще се състои един от най-красивите маскени балове, а три дни по-късно отново там - церемонията по "Коронясването на Мария".

Предложението на "Посока" за шест незабравими дни има и допълнителен бонус - различни възможности за екскурзии за влюбени!

История, сафари и множество природни красоти - насладете се на това безкрайно разнообразие в ЮАР и Свазиленд в началото на май.

Именно в източната част на ЮАР са концентрирани най-много културни и природни забележителности. Ще имате уникалната възможност да се потопите в ежедневието на двата най-големи мегаполиса в Южноафриканската република, да се впуснете в незабравимо сафари изживяване в най-големия сафари парк, да посетите очарователната страна Свазиленд, да се насладите на речна разходка с кораб по най-голямата мрежа от крайбрежни реки, в парка Saint Luchia, на брега на Индийския океан и за финал - да посетите втория по височина водопад в света - "Тугела".

Получавате и 10% отстъпка от посочените цени до 30.11. срещу 20% авансово плащане, така че не се колебайте!

Същата отстъпка имате и за райския остров Мадагаскар, който предлага на своите посетители не само красива природа, уникални растителни и животински видове, но и живописни плажове.

Програмата предлага възможността да се запознаете със столицата Антананариво, един от най-популярните горски паркове - “Андасибе” и да се насладите на една екзотична почивка на плажовете на един от най-красивите острови в района - Нози Бе.

Програмата комбинира мини експедиция в джунглата с луксозна почивка по плажовете на Индийския океан.

Най-доброто от Виетнам - река Меконг, Хо Ши Мин (Сайгон), столицата Ханой и заливът Халонг, са съчетани в друга програма, за която има 7% отстъпка от посочените цени до 30.11. срещу 20% авансово плащане.

Екзотичен и завладяващ, Виетнам е страна със спираща дъха природа и уникално историческо наследство. Насладете му се!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: туризъмпосока
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
Men преди 6 години
До Богат БългаринПланирай една туристическа обиколко около парламента и министерския съвет! Може после да отидеш на ексурзия до Банкя...Сещайте се бе хора!
4
2
 
11
 
! Отговори
ИЗМАМНИЦИ преди 6 години
НЕ СЕ ЛЪЖЕТЕ ОТ ТАКИВА СКЪПИ ОФЕРТИ! ОТДЕЛЕТЕ 10 МИНУТИ И САМИ ЩЕ НАМЕРИТЕ ПО-ДОБРИ ОФЕРТИ! НЕ БЪДЕТЕ НАИВНИ?!
3
6
 
1
 
! Отговори
Богат Българин преди 6 години
Еми... планирах екскурзия до Пунта Кана, в Доминиканската Република и до Порто Рико, там ги удави стихията.Щях да ходя до Мексико, там пък, земетресение!Тъкмо обмислях една почивка на остров Бали, то пък - вулкан!Е сега вече не смея да си мечтая, ако се престраша да отскоча до Венеция, с тия земетресения в Италия както зачестиха, не знам, пък и много вода има, колко му е да удави целия град?Хеле пък ако изригне и Везувий...
2
3
 
8
 
! Отговори
! преди 6 години
Във Венеция съм ходил и е впечетляващо , особено когато слизаш от влака . Бих отново отишъл до Венеция ,но съм планирал Атина в близкото бъдеще.
1
3
 
7
 
! Отговори
gigi преди 6 години
Които идва към венеция да си вземе юургана

Спонсорирани публикации