"Без будилник": Да твориш добро за другите с любов и усмивка

Благотворителен базар събира средства в помощ на млад мъж
0
"Без будилник": Да твориш добро за другите с любов и усмивка
Снимка: Fаcebook

Да помогнеш на нуждаещ се, като направиш прекрасен подарък за Коледа на свой близък - какво по-хубаво от това! Празничните дни традиционно са съпътствани от различни благотворителни инициативи, макар че времето да сме добри не е само в края на годината. И все пак това е една чудесна възможност и ние в "Без будилник" с радост я популяризираме за поредна година!

Коледният базар на Организацията на пациентите с ревматологични заболявания "С любов и усмивка за Коледа" традиционно събира на едно място оригинални произведения на талантливи творци с каузата за подкрепа.

Тази година той се провежда в помощ на 31-годишния Николай Дерменджиев, който страда от болест на Бехтерев и други съпътстващи заболявания.

Николай е претърпял множество операции и медицински процедури благодарение на отзивчиви хора, дарили средства за лечението му. Младият мъж живее с възрастната си майка и със сестра си, която е негов личен асистент, тъй като има решение на ТЕЛК, определящо 100% трайно намалена работоспособност.

Партньор на коледния базар в помощ на Ники е Столичната библиотека, където той ще се проведе на 9 декември между 10:00 и 17:00 часа.

Бижута, плетива, кожени изделия, картички, коледна украса и какво ли още не, направено на ръка и с много любов, ще може да закупите на базара.

"Ръчно направеното е направено от сърце", вярват талантливите вълшебници, които ще ви очароват със своята магия.

Студените зимни дни може да сгреете с пъстро плетиво от мека прежда, сътворено бримка по бримка.

Не едно женско сърце пък ще трепне от различните бижута от камъни, полимерна глина, тел - всяко със своя уникална красота.

Коледни играчки, албуми и картички, направени с много въображение и майсторство, също са неразделна част от празника.

Чанта, портмоне и колан от качествена кожа са прекрасно допълнение за стилния външен вид на всеки - през цялата година.

Истинска топлина и коледен уют в дома пък ще внесат ръчно направените свещи, които също ще откриете на благотворителния базар.

В помощ на Ники, освен средствата, събрани от продажбата на различните изделия, е открита и дарителска сметка, на която всеки може да му подаде ръка:

BIC-UNCRBGSF
IBAN BG95UNCR70001521678488

Николай Желязков Дерменджиев

Нека помогнем едно младо момче да продължи да се радва на живота!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: Без будилник
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации