Героинята Деси Банова сви платната: Край с интервютата!

Синоптичката и екс президентът говорили за връзката си заради лъжите
1 дек 2017 12:37,
208
 Героинята Деси Банова сви платната: Край с интервютата!
Сника: Нова

"В началото бях против да говоря за връзката си с Росен Плевнелиев по телевизията. Направихме го заради лъжите, които се изписаха за нас. Мисля да приключа с интервютата за личния си живот", заяви Деси Банова след вчерашното си гостуване с бившия президент в Нова тв.

Още по темата

Пред Гала, която от дни тръби за това, новата БГ двойка изпадна в подробности за първата си среща, за развитието на любовта си, използваха и много епитети един за друг, което се оказа нож с две остриета.

"Знаех, че рано или късно, тази бомба ще избухне. Всичко обаче надмина очакванията ми. Не бях готова за чак толкова голям медиен интерес. Папараци стоят пред дома ми, коли ме следят. Опитвам се да гледам от веселата страна на нещата", споделя Деси Банова.

"Деси е много смела, тя е герой. Денонощно я преследват. Не искаме по никакъв начин да парадираме с известността си. Не сме влезли в ролята на знаменитости, които на всяка цена искат да обикалят телевизионните студия. Нито искаме, нито можем да скрием любовта си. Молим и за спокойствие. По-добре да кажем истината тук, отколкото някой друг да я напише и манипулира", каза Росен Плевнелиев.

"Заедно сме от малко повече от три месеца. От самото начало имахме честен подход към всички. Нашите близки и приятели, бившите ни партньори и децата ни разбраха. Давахме си сметка колко е важно да бъдем коректни. На никого нищо лошо не сме направили, свободни сме и имаме пълното право да се обичаме. Заедно генерираме още повече позитивна енергия", каза още президентът.

Рейтингът на "На кафе" вероятно скочи до небето, но реномето на синоптичката и президента се срина главоломно.

Показването им по телевизията, отприщи двуполюсни реакции и коментари, които няма как да не са предизвикали съжалението на Деси Банова, че тотално е вдигнала завесата около личния си живот.

Още повече, че новият мъж до нея е Росен Плевнелиев - бил пет години бил начело на България.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


208
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
106
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Момата най - сетне се усети, че и вземат интервюта само за да дадат шанс на народа да си отмъсти на Плевенлиев, тролейки ги и двамата ;)Това не е ПР акция. Журналистите много добре знаят как хората реагират на Плевнята. Забавляват се хората и трупат червени точки на гърба на олита като новото семейство Плевенлиеви ;)-
105
8
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Любов било. То парите много помагат на любовта. На бас се хващам, че ако нямаше пари и не беше президент не би му обърнала внимание. Завиждали сме им били. За какво, че в стремежа им да се представят се излагат. Такъв бил, онакъв бил, умен бил. Видяхме му умът за 5 г. Ама да му берат греха тия, които ни го натресоха да се срамуваме. Добре, че никой в чужбина не го вземаше на сериозно. Ходеше като монахотшелник. Сега не може да се нарадва пред камерите на златотърсачката.
104
4
 
37
 
! Отговори
Хм преди 6 години
Дали Банова няма да стане пишман заради поръчката която пое(да излъска имиджа на Плеви).Дали щетите за нея няма да са по-големи от хонорара,който ще получи?Може би вече си дава сметка за това.Ама хванала се е на хорото-ще го играе,тея дето правят политическите игрички хич не си поплюват и не търпят неподчинение.
103
3
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Що така бе? Дайте възможност още малко да се подиграваме на сълзливо - миризливата ви свалка.Първо ни проглушихте ушите с тоя лопатар, сега - тихо.
102
2
 
41
 
! Отговори
Петя преди 6 години
Познат сценарий- остаряващ мъж с пари се хванал с по млада жена- била му трета? Ами и до пета може да стигне, а тя като го разиграе и капризничи може и без него да остане. Не знам какви са секс.им предпочитания но сега е модерно да са Би сексуални в Европата. Та да им видим голямата любов и на двамата колко ще издържи....на парични разходи?
101
12
 
22
 
! Отговори
Кисело зеле с боб преди 6 години
ТЯ: Опитвам се да гледам от веселата страна на избухналата бомба т.е. експлозияТОЙ: Нито искаме любовта си, нито можем да Я скрием. Деси е геройно смела особенно нощем когато ТЯ си каз'а истината пред мен и аз като бивш главнокомандващ най-отговорно и най-вече напълно държавнически в нашътъ държава като един държавен глава се изказах по този въпрос на форума по климата и обгазяването, щото може да е всичко но и Деси като яде боб с кислело зеле... а тя много го обича, и такова, ъ ъ пр Пръцадент
100
4
 
28
 
! Отговори
1000 % преди 6 години
Трябва да са в ,,Биг-Брадър'',тези интриги край тях трябва да се решават публично,не може така. Веднага в ,,Биг-Брадър'',ще са номер едно,а и някой и друг лев ще си изкарат.
99
4
 
23
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
И старите чанти искат млади мъже! Нищо ново!
98
20
 
14
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
До 97Щом е въшлив с пари, със сигурност не е шматка!
97
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не разбирам защо трябва достатъчно порастнали хора да ни занимават с личния си живот. Ако е ъпгрейд на ПР-а е доста контрапродуктивно. Все пак от президент в главен сапунен герой си е пускане по пързалката, поне по отношение на потенциалната аудитория.
96
4
 
29
 
! Отговори
Хе преди 6 години
Хубаво са се озъбили на снимката, друго хубаво не забелязвам.
95
7
 
18
 
! Отговори
Какво секси преди 6 години
Абсолютна скенджа
94
11
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Секси Банова удари джакпота! Ми к'во кат бил *** и шматка, нали е въшлив с кинти. По-различно си е от заплатата й на синоптик в Нова. :)))А може и всичко да е боза, знае ли човек вече, но при всички положения им пожелавам да са щастливи!!! Секси, сега му раждаш едно дете и после развод :)))
93
65
 
28
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Евала на Плевналиев , че единствен се изправяше и критикуваше Русия ! Само той се осмеляваше , затова и го прецакаха по заповед на рашките .
92
8
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ох синоптичке/наистина ли изобщо разбира от метеорология??/ сегашната ни Резидентска двойка с адашката ти не мога да ги понасям ама и вие ми дойдохте в повече,средната ви възраст НА ДВОЙКАТА Банова -Плевнелиев е почти 50 години КВО СЕ ЛИГАВИТЕ И ОПРАВДАВАТЕ КАТО ГИМНАЗИСТИ и то от преди 40 години!!А стига вече лигня.На него си му трета официална,а той на тебе не знам кой подред.
91
7
 
51
 
! Отговори
ISSA преди 6 години
Ох си прережа вените вече с тази боза.......
90
12
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Човека иска младо да .....Младото иска трамплин. Бил той финансов, политически или какъвто и да е. А човека бе най-слабия глава на държавата. Единственото което видях от него е да плюе Русия. На всички е ясно, кой плаща. Предаването случайно попаднах на него, лошо ми стана от мазнотията, която се изля.
89
6
 
52
 
! Отговори
Криворазбраната циви преди 6 години
Не сте известни, просто ви унижават. Правете разлика!
88
25
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Vazhistavam im se na lubovta,na otkrovennostta i na stastieto ,koeto laha ot licata im.Drugoto e bulgarska zloba i zavist.Pojelavam Vi mnogo zdrave i stastie Desi i Rosen.
87
5
 
41
 
! Отговори
crazy one преди 6 години
Де си *** иБанова? За гавра с експрезидент - 5 лева глоба.

Спонсорирани публикации