Героинята Деси Банова сви платната: Край с интервютата!

Синоптичката и екс президентът говорили за връзката си заради лъжите
1 дек 2017 12:37,
208
 Героинята Деси Банова сви платната: Край с интервютата!
Сника: Нова

"В началото бях против да говоря за връзката си с Росен Плевнелиев по телевизията. Направихме го заради лъжите, които се изписаха за нас. Мисля да приключа с интервютата за личния си живот", заяви Деси Банова след вчерашното си гостуване с бившия президент в Нова тв.

Още по темата

Пред Гала, която от дни тръби за това, новата БГ двойка изпадна в подробности за първата си среща, за развитието на любовта си, използваха и много епитети един за друг, което се оказа нож с две остриета.

"Знаех, че рано или късно, тази бомба ще избухне. Всичко обаче надмина очакванията ми. Не бях готова за чак толкова голям медиен интерес. Папараци стоят пред дома ми, коли ме следят. Опитвам се да гледам от веселата страна на нещата", споделя Деси Банова.

"Деси е много смела, тя е герой. Денонощно я преследват. Не искаме по никакъв начин да парадираме с известността си. Не сме влезли в ролята на знаменитости, които на всяка цена искат да обикалят телевизионните студия. Нито искаме, нито можем да скрием любовта си. Молим и за спокойствие. По-добре да кажем истината тук, отколкото някой друг да я напише и манипулира", каза Росен Плевнелиев.

"Заедно сме от малко повече от три месеца. От самото начало имахме честен подход към всички. Нашите близки и приятели, бившите ни партньори и децата ни разбраха. Давахме си сметка колко е важно да бъдем коректни. На никого нищо лошо не сме направили, свободни сме и имаме пълното право да се обичаме. Заедно генерираме още повече позитивна енергия", каза още президентът.

Рейтингът на "На кафе" вероятно скочи до небето, но реномето на синоптичката и президента се срина главоломно.

Показването им по телевизията, отприщи двуполюсни реакции и коментари, които няма как да не са предизвикали съжалението на Деси Банова, че тотално е вдигнала завесата около личния си живот.

Още повече, че новият мъж до нея е Росен Плевнелиев - бил пет години бил начело на България.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


208
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
7
 
35
 
! Отговори
ШматкофонХамбурски преди 6 години
Синоптичката с русите прави коси и поглед на незадоволена нимфоманка по БТВ ми харесва повече от колкото тази Деси Банова ! Бившият президент дали си е мислил някога че ще си ляга с настояща синоптичка ? Да не одкрие рубрика с хороскопи като МАЖЪТ НА СИНОПТИЧКАТА като оня съсел МЪЖЪТ НА ГАЛА да ме прощава ама 90 годишната ми тъща и се чуди на Гала как си ляха с туй плашило? То и Гала е толкова красива и ума ама хайде да не продължавам че ...
65
9
 
35
 
! Отговори
От Карлуково преди 6 години
Ние обитателите на това заведение, много страдаме за теб госпудин екс-президент защото няма кой да ни прави вече смешки. Само един Боко ни остана да ни прай смешки :(((
64
5
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чрез Банова американците се опитват да вдигнат нулевия рейтинг на най-вярното си протеже в България.Сметките им обаче са криви,а ефекта е обратен
63
2
 
55
 
! Отговори
ined преди 6 години
А не може ли направо да спрете с "новините" за Плевнелиев?
62
3
 
66
 
! Отговори
Българин преди 6 години
Абе какво ни занимавате с този *** и тая златотърсачка. Да си се е.ат тихо и кротко. Никой не го интересува.
61
4
 
36
 
! Отговори
mielve преди 6 години
Жалки карикатури.Американските суфльори на Плевела разбраха,че в България подобен маньовър никога няма да успее и се отказаха.Отидоха да лъскат Титаник под вода - по-лесно е ,отколкото да стържат имиджа на Плевника.Ето защо и Деси Е..Банова " бие отбой".Льохманчето - бивша пастирка трябва открито да развее дъгоцветния байрак и да чака Бате му Боко да признае еднополовите бракове.Дано в България подобна гнусота никога да не се случи.
60
8
 
67
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не виждам как може да се хванеш с най-мразения човек в България.Нито е млад, нито е красив, излъването му е нещо средно между ох-люв и гни-да.Остават парите.
59
4
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Деси, това ли нареди татко, да не давате интервюта повече :)
58
8
 
38
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 6 години
Мдааа пичолините като минат 30така и яко свалят летвата. Факт!!!
57
1
 
24
 
! Отговори
nqkoj преди 6 години
да я зима тая, аз взимам николчето станкулова
56
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В общността на българите по времето на комунизма мъжете задължително ходеха 2 години в казармата, а след това учеха висше образование. Жените също учеха висше образование. Чак после се женеха и раждаха деца, може и малко преди това, да.-------------Ако разликата им беше 14 години, той също можеше да й бъде баща, нали така. Зависи от общността ;)
55
6
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
наскоро се разнасяше някакъв слух, че след европредседателството тиkвeника щял да сдава властта, а тоя плaзмодий щял да става премиер - не го вярвах, но сега като го гледам как си завира муцуната в телевизора, не виждам друга причина освен да се готви за новата си роля - няма просто логика да го прави ей така. Явно не е се е светнал, че причината всички да ни е гнус от него не е това, че нямаше жена по ръка, можеше да си спести цирка
54
5
 
31
 
! Отговори
АНТИ преди 6 години
На младоженците, честито !!Бъдещият наследник, как ще се казва ?!Плевналинчо .... Троскотчо ....
53
29
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И тия ще ги раздели злобата и простотията българска.
52
33
 
12
 
! Отговори
Bg преди 6 години
Абе вие работа нямате ли, та се занимавате с глупости. Оставете хората на мира, двойка като двойка. Обичат се и толкова!
51
25
 
13
 
! Отговори
До 36-Анонимен преди 6 години
Той е на 53 ,тя на 37 съвсем спокойно /ако имат желание/могат да си родят дете.В днешно време това въобще не е изключение.А ти залягай над уроците и попитай 45 годишните си родители дали правят секс
50
4
 
48
 
! Отговори
9К51 преди 6 години
Любовните подвизи на Деси синоптичката са добре известни - футболисти, синчета на милионери и други подобни, желани от жените люде, но този път надмина себе си - хвана голяма и тлъста риба /нямам в предвид килограмите на експрезидента/, а неговата банкова сметка. По различни оценки състоянието му надминава 10 000 000 лв. без да броим недвижимата собственост в България, Гърция. Който си го може, си го може ... нищо, че разликата им е 16г. кажи речи може да и е баща.
49
4
 
50
 
! Отговори
УжасТ ! клецавицата преди 6 години
тея надминаха плеймейтките по "ниво" , чалгата е цвете пред дази деградация - бивш Президент на България се плюнчи и лиготи по медиите .
48
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Типично гузно поведение - като ти свият сармите, свиваш платната. Само бай Плефню е мъж и като усети всенародната омраза си го изкара на Путин със заплахи и бабаитлък. Щото е горд ясттребб, ежи се само на най-силните.
47
4
 
19
 
! Отговори
До 35,. преди 6 години
Всички сме го минали този път.Като ученици един мъж или жена на 35-40 ги мислехме за старци.Като станеш на тези години виждаш че съвсем не е така А мъж на 53 и жена на 38 са си в нормална човешка възраст На тези тинейджъри/а явно са такива/ дали родителите им са живи ,или са починали от,,старост"Поумняването си идва с възраста,а при някои никога не идва-80% не стават и *** за зеле!

Спонсорирани публикации