Героинята Деси Банова сви платната: Край с интервютата!

Синоптичката и екс президентът говорили за връзката си заради лъжите
1 дек 2017 12:37,
208
 Героинята Деси Банова сви платната: Край с интервютата!
Сника: Нова

"В началото бях против да говоря за връзката си с Росен Плевнелиев по телевизията. Направихме го заради лъжите, които се изписаха за нас. Мисля да приключа с интервютата за личния си живот", заяви Деси Банова след вчерашното си гостуване с бившия президент в Нова тв.

Още по темата

Пред Гала, която от дни тръби за това, новата БГ двойка изпадна в подробности за първата си среща, за развитието на любовта си, използваха и много епитети един за друг, което се оказа нож с две остриета.

"Знаех, че рано или късно, тази бомба ще избухне. Всичко обаче надмина очакванията ми. Не бях готова за чак толкова голям медиен интерес. Папараци стоят пред дома ми, коли ме следят. Опитвам се да гледам от веселата страна на нещата", споделя Деси Банова.

"Деси е много смела, тя е герой. Денонощно я преследват. Не искаме по никакъв начин да парадираме с известността си. Не сме влезли в ролята на знаменитости, които на всяка цена искат да обикалят телевизионните студия. Нито искаме, нито можем да скрием любовта си. Молим и за спокойствие. По-добре да кажем истината тук, отколкото някой друг да я напише и манипулира", каза Росен Плевнелиев.

"Заедно сме от малко повече от три месеца. От самото начало имахме честен подход към всички. Нашите близки и приятели, бившите ни партньори и децата ни разбраха. Давахме си сметка колко е важно да бъдем коректни. На никого нищо лошо не сме направили, свободни сме и имаме пълното право да се обичаме. Заедно генерираме още повече позитивна енергия", каза още президентът.

Рейтингът на "На кафе" вероятно скочи до небето, но реномето на синоптичката и президента се срина главоломно.

Показването им по телевизията, отприщи двуполюсни реакции и коментари, които няма как да не са предизвикали съжалението на Деси Банова, че тотално е вдигнала завесата около личния си живот.

Още повече, че новият мъж до нея е Росен Плевнелиев - бил пет години бил начело на България.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


208
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
146
20
 
6
 
! Отговори
Ортодокс преди 6 години
Всички фалшиви моралисти тук, които плюете по тях двамата, че била с разведен мъж и се имате за големи християни - колко от вас живеят без брак? Колко от вас са правили секс преди да имат сключен брак? Ама сега ми се правите на големите християни, нали. Къде в Библията пише, че това е по-малък грах от това да си с разведен мъж? Да ви покажат Библията, няма да я разпознаете, ама много ви знаят устите, иначе.
145
25
 
8
 
! Отговори
По добре тез двамата преди 6 години
Отколкото Румен Грипена и Деса дългата
144
11
 
20
 
! Отговори
Ът преди 6 години
Днес къде са на работно посещение? Как спаха, как се събудиха? Хайде разказвайте ни за Поплювналиев и Недоебанова.
143
11
 
11
 
! Отговори
Неудобната истина преди 6 години
Пак се изля злоба неземна и какво хората да не продължат да живеят ли? Цъцъцъцъ км минавате бабите морализаторки от село! По зле сте от тях те от нямане какво да правят, с вие от чиста злоба! Не знам цяла нощ пиете злоба и сутрин я плюете! Ако не бяха президент и синоптичка, а най обикновена двойка пак щяхте да плюете морализаторски! От близо 30 години в тази страна се деградира постоянно и падаме още и още! В Библията е казано че само този който е безгрешен може да хвърли камък! Седя и се смея!
142
9
 
13
 
! Отговори
Тони преди 6 години
Като чета коментарите стигнах до следния извод: много *** народ, много примитивен, не са ни виновни управниците, виновна е простотията народна!
141
3
 
7
 
! Отговори
Тони преди 6 години
Любовта е най - великото чувство! Кой се осмелява да застане срещу нея? Хора, опомнете се! Вие сте най- висшите творения на света, а отричате това, без което ние като ЧОВЕЦИ няма да просъществуваме!
140
3
 
5
 
! Отговори
Мен преди 6 години
.....нужда от хора като тях, а не от злоба ри ято повечето, които са писали. Намерете нещо добре и живейте с някакъв смисъл.
139
9
 
9
 
! Отговори
Мен преди 6 години
Не мога да разбера от къде тази злоба и как е възможно нормално човешко същество да избързва толкова много злоба и грозотия. Абе, хора ако вше сте нещастни и не реализирани т.н. човешки същества, не си го изкарвате на хората. Излядоха и говориха заради такива като вас. Ако не можете да понесете, че има и хора, които успяват да намерят смисъл в живота въпреки нещастието, което им се е слумило, то не знам има ли смисъл от вас. Хората са позитивни и добри, освен,че са реализирани, а света има нуж
138
3
 
14
 
! Отговори
Пешо преди 6 години
Без малко да повявам че не е гей!
137
5
 
32
 
! Отговори
Айде стига! преди 6 години
Неадекватно и лежерно поведение на баща загубил сина си и майка останала сама с невръстна дъщеря. Смешници!
136
4
 
22
 
! Отговори
. преди 6 години
Плевняка да мине и другата синоптичка Никол Станкулова. Свят мъж бил. *** го у тупана мазен. Ще му вземе колкото може пари и до няколко години ще му бие шута.
135
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тая от дете ( тийнейджър ) си е golddigger. Когато Бербатов изгряваше му се натрисаше няколко месеца, но той се усети и избяга. После 1-2 години скачаше оттук -оттам.Имаше няква афера с много тежък баровец , но там много не се говореше защото най- вероятно е била любовница. После уж се беше укротила покрай бащата на детето й, но успя и Камата да я прослуша в една хотелска стая........и сега си намери женско пристанище с пари......Жалкото е, че такъв човек е бил Президент и Главнокомандващ
134
14
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не гледах интервюто, но все пак не разбирам за какво е цялата тая истерия и плюнки. Кое е странното, лошото в цялата тая работа, че един мъж с проблеми в брака отдавна и вече разведен се е събрал с една хубава и според мен свестна жена.
133
7
 
43
 
! Отговори
Боже! преди 6 години
Как може проблемен президент с такава голяма трагедия за цялото си семейство да подскочи в друг свят и да ни занимава с него?!Да отиде в предаване, дето мятат моди и клюки, и да споделя вълнения като тинейджър.Вие представяте ли си този недоразвит човек да трябваше да взима решения при бедствие или война?Девойката какво да я мислим-тя играе в треторазряден американски филм, с който е израснала.Не е прочела една книга-иначе щеше да го пази от такова излагане.Как са децата на Плев.?сега?????
132
5
 
19
 
! Отговори
extremist преди 6 години
АБЕ ВИЕ НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ ЧЕ СОПО*ЛИВИТЕ ИСТОРИИ НА КОМУНИСТА-АТАКИСТ, ПЪРВА ФЪФЛЕЩА ПЛЮНКА И ПОСЛЕДНА ДУПКА НА КАВА*ЛА НИКОЙ НЕ ЩЕ ДА ЗНАЕ, НИКОЙ НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВА И НЯМА СМИСЪЛ ДА ГИ ПИШЕТЕ. ЩОМ НЯМА С КАКВО ДА ЗАПЪЛНИТЕ WEB-СТРАНИЦАТА МОЖЕ ДА ПУБЛИКУВАТЕ ВИЦОВЕ, ТУИТОВЕТЕ НА ТРЪМП,ПУТИН,МЕРКЕЛ.....
131
7
 
25
 
! Отговори
extremist преди 6 години
НЯКОЙ ДА ДАДЕ НА ПЛЮНКАТА ЛИГАВНИК, ЧЕ ВЕЧЕ НА НАРОДА МУ ТРЯБВАТ ПЛАВНИЦИ. АКО ПРОДЪЛЖИ В СЪЩИЯ ДУХ ЩЕ СИ НАМЕРЯ КАНУ
130
2
 
19
 
! Отговори
Признателните българ преди 6 години
*** сериал ,, Цървулите"
129
6
 
36
 
! Отговори
да им е сладко преди 6 години
Поплювналиев и Недоебанова се стъписаха от народната "любов".
128
6
 
17
 
! Отговори
kvo be преди 6 години
bati mishkite
127
5
 
30
 
! Отговори
Авера преди 6 години
Срамувам се че вечно четящия бележки ни е бил президент. Той просто беше поставено лице, от което лице не зависеше нищо. Други дърпаха конците, а той само заемаше поста само държавата да не е без президент. Жалко за детенцето и лека му пръст, което си отиде толкоз малко. А нашия *** нагъл седнал да се изявява като медийна звезда с Деси Банова. Почти всички управници са ни такива. Те за семействата си не мислят а ние чакаме да мислят за народа. САМОЖИВНИЦИ!!!Затова сме на този хал.

Спонсорирани публикации