Гечо напусна "Фермата! Станислав победи "бащата"

Финалът на третия сезон на шоуто ще бъде тази неделя
4 дек 2017 12:45,
17
Гечо напусна "Фермата! Станислав победи "бащата"
Снимка: bTV

Станислав победи Гечо на снощния дуел във "Фермата". Така един от най-харизматичните участници - Гечо Гечев отпадна от шоуто 2 седмици преди финала. Той изгуби три от битките, в които 29-годишният горски Станислав Ласкин беше по-бърз и ловък.

Да припомним, че победата му в първата надпревара беше чиста случайност, тъй като водеше пред 20 години по-големият от него Гечо, само с 3 секунди.

"Горд съм, че съм с младите, още повече, че близо 30 години не съм спортувал нищо" - с усмивка заяви, известният като "баща" на фермата.

В епизода тази вечер Гечо ще определи последния фермер на седмицата. Финалът на третия сезон на шоуто ще бъде излъчен на живо в неделя, 17 декември. Четирима финалисти ще се изправят един срещу друг за голямата награда от 100 000 лева.

Гласуването на зрителите ще започне още от петък, 15 декември, като още в началото на финалното предаване събралият най-малко гласове ще отпадне. Останалите трима фермери ще се борят за голямата награда в три етапа.

В първия етап гласовете си за победителя ще дадат всички отпаднали участници, което ще се равнява на определен брой точки. Във втория - ще се разиграят три битки, които ще изпитат силата на финалистите и ще добавят точки в актива им.

Третият и най-важен етап е гласуването на зрителите. Победителят в третия сезон на "Фермата" ще бъде финалистът, събрал най-голям брой точки след трите етапа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
3
 
! Отговори
АЗ преди 6 години
Най наглите участници са АЛЕК И СТАНИСЛАВ.С измислената си "ЛЮБОВ " с Валерия Алек успя да се задържи на сцената.Ще е жалко ако тези тримата спечелят на финала.Тази вечер двамата решиха че благодарение на тях фермата е била построена.А другите работи кой ги върши ? Защо не изпрати Валерия за ратай при положение че никога не е била ? Виолета много ще сгреши ако не призове на дуел Валерия стига е жалена тази ........За финала заслужават КАЛОЯН ЯНИ ВИОЛЕТА. ЗА ДА СПЕЧЕЛИШ НЕ ИСКА СИЛА А КАЧЕСТВА
14
0
 
6
 
! Отговори
мишо преди 6 години
Алек е най-голямата мишка в реалито. Некадърен и нереализирал се футболист се изявява като футболна звезда, прав си Алек че не приличеш на другите футболисти, ми то никакъв талант като такъв за друго да не говорим. Валерия е втората мишка в предаването, нищо не умее нито да работи нито да се изразява, жалко за годините им, абсолютни смешковци. Жалко за Гечо. Дано Калоян, Яни и Виолета стигнат до финал в противен случай жалко че си губих времето да ги гледам.
13
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А селската девица Валерия какво прави на финала?не и прави чест...нито ратай е била ..нито на дуел ...само се лигавеше с Алекс..нямам думи...от всичките тия участници..Калоян трябва да спечели..Но ще се види ...ако не е нещо нагласено. ..не че Яни или Станислав не са също достойни но не само работа и сила е нужно трябва още и много други качества..Успех на Калоян!!!!
12
0
 
7
 
! Отговори
Готино преди 6 години
Сетиуи се и Алек са ***,бай Гечо сам се п....а ,КалоЯни шампион!
11
27
 
7
 
! Отговори
kiril преди 6 години
Това е по-безсмислено и от биг брадър.
10
9
 
24
 
! Отговори
Измислени герои преди 6 години
Калоян е най-достойния участник, всички други са пози, чупки и ***....в тоя сезон в края на играта, повечето вместо да отслабнат , напълняха, особено жените..Елена беше клечка като влезе, сега и тя заглади дупе :) браво Ленче...
9
0
 
12
 
! Отговори
Ше се сетиш... преди 6 години
На снимката виждам 2 мармота, един индианец държащ българския флаг и черна Пернишка нинджа....
8
34
 
12
 
! Отговори
Андрешко преди 6 години
Повече от месец във Фермата Калоян се скатаваше не правеше нищо и минаваше между капките,за да не отиде на дуел и във втората фаза се активизира и със съжалението на Алекс и останалите се оказа първия сигурен финалист и ако вземе и наградата,това ще е най-порнографското шоу,което съм виждал...
7
0
 
41
 
! Отговори
Мдаа преди 6 години
- Защо Станислав не избра футбалера с гела и обезкосмените крака за дуелист ? Така Гечо щеше да остане. Всички са големи мъже, а като се стигне до дуел, си избират възможно най-слабия...- Гечо, ако беше сложил 5 точки на Алмахана, щеше да си останеш....
6
22
 
9
 
! Отговори
Андрешко преди 6 години
Това е нагласено "шоу",за да победи Калоян,защото продуцентите това искат...Не мога по друг начин да си обясня факта,че когато влезнаха във Фермата всички стари фермери,казаха че Гечо заслужава да му дадат имунитета си,защото първо даде много на тази ферма и второ,че е най-възрастен и техния имунитет ще го спаси от дуел една седмица,а после всички се извъртяха и гласуваха за Калоян...Явно и продуцентите ни смятат,че 80% сме де.би.ли.
5
7
 
16
 
! Отговори
Отвратен преди 6 години
Шокиран съм. Как може Гечо да напусне ферматана? Невъзможно ! Невероятно.! Такова падение не подлежи но коментар.Ега си новината...
4
23
 
11
 
! Отговори
гошо преди 6 години
*** продуценти тъпо предаване.Много помаци много *** прости.
3
17
 
12
 
! Отговори
Жокер преди 6 години
Това т.н. "шоу" е нищо повече от едновремешното "Бързи смели сръчни" за децата. Някакви *** състезания и кушии, предозирани със селянищии и изкуствен "патриотизъм".
2
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
тази нделя ли е 17ти , оо значи тази година Нова година идва със седмица по рано
1
0
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
на гечо не му достигна само една дъска и 2 скапани гвоздея но пък си каза това което мисли той и по-голямата част от БГ за тези дето седят на високото така че за мен той си е победител от всякъде !!!

Спонсорирани публикации