Ваня Червенкова се призна за убийца: Абортирах!

Бизнес дамата е обсебена от нова любов, готова е за брак
5 дек 2017 15:15,
45
Ваня Червенкова се призна за убийца: Абортирах!
Снимка: Личен архив

Бизнес дамата Ваня Червенкова признава в откровено интервю за списание Love style, че има нова любов, която я връхлетяла със страшна сила.

"Този мъж ми даде да разбера какво е да бъдеш обичан и да обичаш. Срещнахме се в началото на тази година, иначе се познаваме от 2015-а. Няколко месеца само сме си писали. Той ми помогна в изключително труден момент, когато трябваше да намеря лекарство, необходимо за моя организъм и което го няма на нашия континент.

Направи дори и невъзможното, за да ми изпрати лекарството. След всичко, което стори за мен, реших да се видя с него, за да му подаря една икона в знак на благодарност. В момента, в който го срещнах, сърцето и мозъкът ми го познаха. Това не беше любов от пръв поглед, защото на моята възраст не вярвам в нея.

Просто срещнах човек от моята вселена. Като видях очите му, знаех, че той ще остане последният и завинаги присъстващ в моя живот", споделя Ваня.

Той е по-млад от нея, но това не я притеснява. Мъжът я научил да обича белезите по тялото си, останали след покушението преди 14 години. А тя не крие, че ако той й предложи брак, би приела.

Бизнес дамата говори и за аборта, който направила преди години, защото не чувствала истинската любов от мъжа до нея в онзи момент.

"Когато човек усеща, че другия не е безрезервно предан, верен и обичащ, няма смисъл да се ражда дете. След това се чувствах като убийца. Естествено, че съм съжалявала, но го направих напълно съзнателно, защото по този начин предотвратих по-големи ексцесии в моя живот", категорична е Ваня Червенкова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
6
 
! Отговори
Цвети преди 6 години
Не ни занимавайте с тази мутреса!!!!!От нея лъха агресия лиценеприятна с отрицателна енергия.Съжалявам майка,сори.
33
0
 
11
 
! Отговори
Маги преди 6 години
Дреме ми на шапката кой с кого, как и защо. Да ви имам сензациите. А баба Гина от Долно *** има ли си младо гадже? Трябва да знам, в противен случай няма да заспя.
32
0
 
12
 
! Отговори
васо с кривия преди 6 години
НЕ Е ОТ МЕН
31
6
 
1
 
! Отговори
опън натиск вибрациЪ преди 6 години
таъ немъ нивгъ да са цлини с Презо, нито да му зготви пяча, камоли да извърши прлюодеяние в тумно светлата обстановкъ на журнелистите и журналистките които са го правили помежду си на опън, натиск и вибрационне салтанат, майнЪ!
30
7
 
5
 
! Отговори
Доста съм преди 6 години
стара, но си спомням- още работех, четях книжни вестници и тогава имаше покушение срещу бизнесдама Червенкова: тогава на снимки беше с дълги коси.. Преди около20-ина години..Хубава, добре изглежда... но бива ли да ни занимавате с "трепети" на зрели жени...
29
4
 
10
 
! Отговори
Убийца! преди 6 години
Автора на статията да вземе да се гръмне заради заглавието. То бива да търсиш сензация , но е прекалила с играта на думи извличана от тази лична трагедия - аборта.
28
7
 
28
 
! Отговори
Румен преди 6 години
Браво на Ваня!Сега да вземе да пръдне,да се уригне и ехх,живот!А,Калин Терзийски какво написа днес във фейсбук?А,Ласкин?А,снощи на Мария Илиева бяха ли й студени краката?
27
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
*** кви са тия лични драми и изповеди бе,банално е
26
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако парадираш пред целия свят каква си бизнес дама ... и колко пари имаш ... единствените които ще ти се лепят са *** гладни за парите ти.Така че да не ти се налага отново да абортираш.Единствения начин да си намериш истинска любов е ако даваш истинска любов и не парадира с нищо.Парадиране с пари те вкарва в грозен затворен кръг от който няма излизане и където всичко е фалшиво, особено връзките.
25
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Някои хора бъркат парите с любов.
24
13
 
10
 
! Отговори
Бай Оня преди 6 години
Изобщо не е грозна. Харесва ми и нека е щастлива.
23
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Mnogo orosta grosna jena no mutresite v bg sa takiva naja 4avdar li de kasva petja slavova zezs seksa borislavova darina pavlova bakalova i dr odartaha silikona im spadna no tapi maje ima v bg
22
17
 
5
 
! Отговори
Вера преди 6 години
Истинска!!
21
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Асоциацията е с Мис Пиги от Мъпет шоу, но мис Пиги има поне добро сърце а тая не.Много злобен и долен индивид.Умишлено не пиша човек.
20
28
 
8
 
! Отговори
Гурбетчия преди 6 години
Ваня Червенкова е една достойна дама, която заслужава уважение.
19
4
 
26
 
! Отговори
Край преди 6 години
Само се молете да си седи облечена, че гола е оръжие за масово поразяване.
18
11
 
25
 
! Отговори
Стеф преди 6 години
Боже,боже...какво изказване.Била убийца.Доста глупаво изречение от човек на възраст.По-добре неродено отколкото нежелано.
17
0
 
18
 
! Отговори
Грух грух преди 6 години
Весела Коледа!
16
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тая снимка от коя година е?
15
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чакам следващата новина - как тая никому неизвестна (освен на медиите) ще се признае на живо за самоубийца.Верно, ще счупи интернета.

Спонсорирани публикации