Лоша новина за феновете: Концертът на Лепа Брена се отлага

Причината са здравословни проблеми на звездата
11
Лоша новина за феновете: Концертът на Лепа Брена се отлага

Лепа Брена отлага концерта си в София, който трябваше да се състои на 18 декември, поради здравословни причини, съобщиха организаторите на събитието MOKO Solution.

Още по темата
"Поради редица активности и много ангажименти през последните няколко месеца бях изключително натоварена и се чувствам много изтощена. По препоръка на моите доктори се нуждая от пълна почивка. За да избегна евентуални усложнения вследствие на предишно заболяване, е необходимо да преустановя ангажиментите си за срок от 2 седмици", става ясно в изявление на звездата.

"Много съжалявам и се извинявам на всички мои верни фенове в България, че се налага да отложа шоуто си в София, но се надявам да ги видя на новата дата за концерта – 23 март 2018. Благодаря на всички за разбирането!", заяви певицата.

На новата дата любимката на Балканите ще направи и специален жест към присъстващите на концерта й - ще подари на всеки, закупил билет за шоуто й у нас новия си албум, който предстои да излезе съвсем скоро на пазара. Дискът ще бъде раздаван в деня на самото събитие срещу представен пропуск при влизане в залата.

Закупените билети за концерта на Лепа Брена с дата 18 декември 2017 г. важат за новата дата 23 март 2018 г. без презаверка.

Тези, които желаят да върнат своя пропуск, могат да го направят в срок до 10 януари 2018 г., като сумата ще им бъде напълно възстановена. Билетите се връщат на касата на Eventim, от която са закупени.

Пропуските, закупени с кредитна карта, могат да бъдат изпратени или върнати лично в централния офис на Eventim, като сумата по кредитната карта се възстановява в срок до 14 работни дни.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Толкова сте завистливи,че няма на къде . Вместо да покажете човечност към някой,който е болен вие започвате със злобните си подмятания и "интелигентни" квалификации. Жалки хора,които освен да хейтят друга работа си нямат. И на 23 март залата пак ще е пълна с позитивни и весели хора, които искат да се забавляват. И с вашите злобни анонимни коментари и без тях, това няма да се промени 😊 Get a life!
7
7
 
7
 
! Отговори
Jeремиja преди 6 години
Била je лепа, сада je само Брена.
6
11
 
7
 
! Отговори
Lina преди 6 години
Само вие ( защото аз подобни прилепи, изровени от сръбската "музика" не мога да понасям , с алергия съм, млада съм) можете да се радвате на " звезди" , които и в Сърбия никой не слуша. Важното е да се вее чалга, наша или чужда. Наливайте , че идва цеца, или друга не знам. През седмица концерти на западнали сръбски чалга величия. Все едно в Сърбия да отиде сашето васева и сърбите да ходят да я слушат. Ами валдес кога ще слушате?
5
7
 
13
 
! Отговори
хм преди 6 години
Абе, да сяда вече в къщи да плете чорапи на внуците!!! Какво ще ми се развява по концерти??!!
4
10
 
22
 
! Отговори
123 преди 6 години
Хич да не идва е най-добре.
3
11
 
21
 
! Отговори
Абориген преди 6 години
Хич да не идва най добре
2
12
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Болна била, дрън дрън.На хората просто им писна от този прилеп.И март месец пак ще си пееш в полу празна зала...или тогава пак ще те тръшне нещо.
1
10
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ауууу...каква мъка!

Спонсорирани публикации