Съботен бис: Брадъра посече Динко и Джино, но погали Гущеровица

Издънките в шоубизнеса през тази седмица
54

Дебора също бе употребена и изхвърлена от Big Brother. Снимка: Facebook

Само след два дни завършва и второто издание на Big Brother, носещо претенциозното наименование Most Wanted. И за радост това ще е последната ни среща с участниците вътре, защото шоуто се превърна в нещо като конкурс за красота - създава на едни измислени и сладникави ореоли, на други им влиза директно в глезените.

Всички помним гаврата с Дебора, която видимо има своите психични проблеми и те видимо бяха задълбочени. Тази седмица пък изкараха Динко най-големия лъжец, след като обвини Джино, че е откраднал пари на бившата си съпруга и бил я удрял. Дейна Бианкалана се включи по телефона и направи на пух и прах ямболския левент. И докато Джино се подсмихваше доволно - и неговият имидж отиде на другия ден. Българи от Чикаго го описаха като дребен мошеник, който си създава фалшив образ. Най-вероятно атаката е заформена от сестрата на Динко, която също е в Чикаго, поне така твърдят хора във Facebook. Трябва да признаем, че някои от обажданията звучаха наистина фалшиво, защото ще излезе, че българите там раздават по 160 000 долара ей така. И то след като знаели, че Джино не ги връщал.

Но пък донякъде трябва да им се вярва, че Бианкалана не е кавалерът, за който ни го представиха преди две години. Защото малко хора участват в това риалити, които не са закъсали финансово. Но с парите в сметката трябва да са готови и да жертват и градения си имидж. Динко и Джино трябва да са спокойни - още от първите дни на новата година никой няма да ги помни, нито пък техния скандал, който се превърна за кратко в сюжет.

И както срещу едни се вадят компромати, срещу други - ни вопъл, ни стон от страна на сценаристите. Каква трансформация само в представянето на Светлана Василева. При предишното участие трябваше да се докаже, че плеймейтките са тъпи и Светлана лапна кукичката. Нито правописа й бе на ниво, да не говорим за географските й открития от сорта, че Белгия е столица а Холандия. В това издание всичко е съсредоточено в това да ни я представят като някаква неземна красавица, нещо невиждано и по подиумите на Мис Свят. И защо всичко това? Защото е любовница на Гущеров-син. А и тя ни демонстрира някакво самочувствие сякаш има някаква феноменална кариера зад гърба си. Може би и тя като бившата на Гущеров - Мария, си пазарува от скъпи бутици докато той си пуши пурата, но това няма как да обърка публиката. А и сигурно забелязахте, че във визитката й в шоуто вече не фигурира най-известния й прякор - Гонзовица. Прякор, който всъщност я направи известна.

С перце е гален и Константин, който се очаква да бъде победител в понеделник. Още с първите минути на шоуто стана ясно, че фолкпевецът и Фънки ще са положителните герои този сезон.

Луна има по-голям шанс да се споменава нейното име поне до средата на януари, защото беше другото бедствие, което се нуждаеше от специализирана помощ. Нейното участие ще се запомни с обидите и провокациите, които никак не подхождат на жена. Пикът с нейните ритници по възрастната Захажаева бяха провокирани от пост в социалните мрежи, който гласеше, че тя се казва Лухче. Можете да бъдете сигурни, че голяма част от кариерата на Луна е съшита с бели конци, както и на повечето фолкпевици. Те тактично пропускат цели периоди от своя старт и развитие в бранша, а явно "Лухче" има нещо общо с нея, въпреки че отрече. Няма как да побеснееш толкова, ако е 100% лъжа.

"Динко ме пребиваше, връзваше ме със свински опашки, подхвърляше ме като порцеланова кукла. Аз сама излязох, по собствено желание си тръгнах. Багажът ми беше приготвен часове преди Биг Брадър да си обяви решението", заяви Луна ден след като я изгониха. Само това изречение може да характеризира нейния собствен театър, където единствено може да разчита на главна роля. Иначе Луна е със завехнала кариера, която се мъчи с отчаяни опити да съживи. Няма да е през 2018 година, със сигурност.

Рачков и Мария се разделиха официално преди няколко месеца. Неофициално - преди повече от година. Но пък продължават да предизвикват интерес. Позатоплена версия гласи, че Мария кръшнала на Рачков с цирковия акробат Енчо Керязов. Нещо, което се писа в началото на годината. Защо сега се подгрява манджата отново? След като Мария не живее с Рачков защо да не топли завивките на Керязов? Едва ли акробатът носи вина за раздялата на звездната двойка, след като съвместния им живот скърцаше доста по-рано от появата на Енчо. Да, носеха се само слухове, но често те излизаха от общата им продуцентска къща. Иначе интересът към интимния живот на Мария може да се обясни и с медийна атака за съживяване на интереса към X Factor, който е доста по-нисък от очакваното. 

Фолкпевицата Андреа също реши да напомни за себе си и клъвна в интервю своята бивша много добра приятелка Николета Лозанова. Тя сравни своята десетгодишна връзка с Кубрат Пулев с тази на златотърсачките, чийто бракове продължават не повече от три години. Слагайки в този кюп и Лозанова, която подписа, но се раздели с Валери Божинов.

Николета обаче се завърна към старата си любов Ники Михайлов, който навремето я сравни с трабантче. Явно вратарят е променил вижданията си и двутактовият двигател на плеймейтката вече не му изглежда лош. Иначе двойката се поглези в Бали, на острова Николета посрещна и рождения си ден. По традиция тя заложи на еротиката в социалните мрежи, в която Михайлов липсва, но се появи и снимка, на която двойката се е заиграла с една скарида.

Финалът ще ни бъде музикален. Първата героиня е Тита, която извади третото си самостоятелно парче. То е озаглавено "Антилопа" и трябва да представи жената като дива, луда и хищна. И видеото, и текста обаче са на ръба на вулгарното и просташкото. А ето и куплетът, който съчетава африканските савани, новите технологии и сексуалните желания на лирическия герой:

А каква си антилопа, газела
Да ти пръсна дисплея и панела
таква сочна, как да не опитам
Огледалото по цял ден питам


Малко по-рано кака й Мария представи видеоклипа на към песента "Тук и сега". На фона на падащи снежинки, миньончето се опипва и кълчи по бельо. Видеото прилича повече на еротична визитка на Мария, отколкото на клип и голяма част от феновете са забелязали този момент. Но пък може това да е било целта на изпълнителката, кой знае?

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.

Спонсорирани публикации