Салвадор Собрал – победителят в "Евровизия" с ново сърце

Португалецът се възстановява след трансплантацията
10 дек 2017 10:22,
17

Победителят в конкурса "Евровизия" за 2017 г., португалецът Салвадор Сорбал се възстановява след трансплантация на сърце, предаде BBC.

Хирурзите в болница Санта Круз в Лисабон оповестиха, че операцията е минала успешно и състоянието на 27-годишния певец е задоволително.

От там посочват, че възстановяването ще отнеме време, но след това той ще може да води нормален живот.

Собрал беше хоспитализиран в края на септември. Наложи се певецът да отмени концертите си и да обяви почивка от сцената заради проблемите си със сърцето.

Собрал, който страда от сърдечно заболяване, спечели тазгодишния музикален конкурс с песента Amar Pelos Dois (Любов и за двама ни).

Това е първият път, в който Португалия печели конкурса.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
2
 
! Отговори
Portugal преди 5 години
Успешно възстановяване пичаго! Forca Portugal!
15
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В началото се поддадох на общата психоза около Кристиан на Евровизия и много се ядосах че не спечели. Сега обаче, месеци по - късно се питам как "нашият" стигна въобще до второто място, а не някъде в опашката, при такава посредствена, монотонна песен и зле изпята!! А за Кристиан не ми се говори - тарикат, самохвалко, с ужасна турско - корейска азиатска визия - ужасно облекло и прическа!!
14
0
 
4
 
! Отговори
Ели преди 6 години
Песента на Собрал е много красива и различна , а той я изпя изключително въздействащо и затова заслужено спечели.Нашето момче безспорно е талантливо , но песента е конфекционна. Стигнахме до второто място, защото нямаше руско участие и част от гласуващите го припознаха за руски представител.
13
7
 
7
 
! Отговори
АНТИВИЗИЯ преди 6 години
ПЕСЕНТА БЕШЕ ПОЛУБОКЛУК!! НО ЖУРИТАТА ГЛАСУВАХА ЗА НЕГО ОТ СЪСТРАДАНИЕ ЩОТО УМИРАШЕ :D ТОВА МУ ДАДЕ И ПОВЕЧЕ ГЛАСОВЕ ОТ ПУБЛИКАТА И ГО НАПРАВИ ПОБЕДИТЕЛ!!!!С ДВЕ ДУМИ СПЕЧЕЛИ ЩОТО УМИРАШЕ И НИЩО ПОВЕЧЕ!!!
12
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Da vryshta priza momentalno
11
6
 
14
 
! Отговори
от 1 преди 6 години
до 7 Изгърбич, изгърбен ти е мозъка на тебе май. Кой ти е казал да застреляме инвалидите...пардон да ги игнорираме? Този ако пееше хубаво щях да го подкрепя, както и по-долу форумците. Като не може да пее, какво да кажем? Щото е болен и да го съжалим и да кажем: браво! Гоялм певец? Това ли искаш, папагал?
10
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами честито да му е, да си живеят двамата здрави и щастливи! Честно казано не мисля, че такива неща трябва да се оповестяват. Първата година за трансплантираните е критична и е най-добре да се изчака с обявяването на такива новини. Но, въпреки че прецака наш Крисчо, му желая всичко най-хубаво. Който няма проблеми със сърцето, той не знае каква мъка е.
9
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този сигурно сега душа собира... :D
8
6
 
2
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 6 години
един приятел инвалид пита, понеже никъде не е указано че сайта не носи отговорност за съдържанието на коментарите, кво ше стане ако прати скрийншот на сем? дали ше звъннат от позитано да заметат, или ше е некой по шишкав телефон :)
7
9
 
3
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 6 години
До Анонименвикаш, да застреляме инвалидите, а? никва толерастия към тия сакатите? *** го кажи на съседа си, да видиме дали нема да ти скърши ребрата с бастуна :)
6
6
 
12
 
! Отговори
Ludoto Lenche преди 6 години
....kompromotiran konkurs s falshiv pobeditel !
5
8
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да видим какво ще ни предложи Фрийквизия 2018-та, може би някой еднокрак двуполов, който може да пее със задните си части. Аз изобщо не знам защо се напъваме да печелим музикалния конкурс с песен.
4
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То отдавна в Европа се толерират инвалидизирани хора от псевдопричастност. Самият конкурс е доста измислен, а ако не се лъжа и Израел участваше. Дано се оправи, човека, но даже и за критериите на конкурса изпълнението му беше слабо.
3
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Спечели защото още тогава се пишеше , че му предстои трансплантация. Една част са гласували за него от съжаление, а останалата част е нагласена
2
8
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най-смотаното изпълнение за всички времена. Все още се чудя как песен като за бавноразвиващи може да спечели конкурса.
1
5
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да се оправи човека, но изпълнението му е посредствено.

Спонсорирани публикации