Годишен бис: Ники подкара трабанта Николета, предни гърди на тезгяха

Вижте какво се случи в шоубизнеса през първото полугодие
31 дек 2017 18:00, Александър Попов
19

Годината започна с хита на Божигол "Трепни" и със слуха, че си пада по Радойка. Или иначе казано Дара Буба Мара. Снимка: Facebook

Наближават последните часове на 2017 година, време е да обобщим кои звезди получиха нашия бис през нея.

В първите дни на януари все още не знаехме, че Шушана е сама, а хитът бе Валери Божинов, който нахлу в музикалните класаци с кавър на Цецината песен "Трепни". Пеенето му беше фалшиво, а с него бе пришит и слуха, че бил мераклия на още по-дърто коте от сегашната му спътница Биляна Дол. Става въпрос за сръбската певица Дара Бубамара, чието истинско име е Радойка. Божигол се скъсал да хвали сексапила на Радойка и дори казал пред компания в ресторант, че би я скъсал от секс. Така и не се разчу дали си е изпълнил заканата.

В средата на януари дойде ред да се изложи на Антония Петрова, която се присмя на чернокожата Мис Хелзинки. Според нея финландската красавица имала "питекантропско излъчване, все едно еволюцията не е минала през нея".

"Красотата е субективно понятие, но има някакви критерии. Знаем как изглежда едно аристократично лице - с тънък правилен нос, за разлика от това момиче. Няма да се учудя, ако съвсем скоро "Мис Германия" стане сирийка", изстреля в ефир Мис България 2009.

Красотата наистина е субективно понятие, може би затова много субекти продължават вече 8 години да й припомнят прякора Тоца Крокодила. И когато "храниш" с доза расизъм не е лошо да си припомниш отзивите за себе си. Малко прилича на съветите на разведената Кобилкина как да задържиш мъжа до себе си...

Още в началото на годината Сашка Васева даде заявка, че през 2017 г. ще се говори за нея. С малко закъсняла равносметка тя призна, че децата й се срамували от нея.

"Искам да бъда нов човек, да се опитам да започна отначало. Искам да бъда напълно забравена. Мисля, че имам право на това. Срамувам се от това, което бях. Вкараха ме в една нетипична за мен роля, развяваха ме като знаме на пошлостта. Днес децата ми се срамуват от мен и от песните, които някога съм пяла", заяви Сашка навръх своята 50-годишнина.

През февруари се потвърди голямата новина, която до този момент бе само слух - Ники Михайлов и Николета вече не се криеха и потвърдиха, че са двойка. Явно на Михайлов му бе омръзнало да се прави на оператор и режисьор на чупките на Лозанова из екзотични дестинации и се снимаха в столичен клуб. Една стара връзка се възроди отново, след като премина и през обидни квалификации. При първата им раздяла Ники сравни Николета с трабант, но явно и неговото масло е само за двутактови двигатели. Връзката им оцеля цяла година, а само преди дни Михайлов си пожела през новата година да стане баща. Дали бебето не е на път?

Но докато плеймейтката пърхаше от щастие получи неочакван и неприятен удар под кръста. Анн Джи разкри, че в популярна реклама на парфюм, в което Николета е лице, е използвано нейното дупе. Явно рекламодателите са преценили, че задният изглед на Анн Джи е доста по-секси, което си е сериозен удар по имиджа и сексапила на Николета.

През февруари дойде време за новата реколта плеймейтки. За статистиката - спечели го 24-годишната майка на едно дете - Магдалена Бадер. Конкурсът отново премина с дежурните обвинения, че титлата е купена. Истината е, че няколко седмици преди финала именно Бадер бе сочена като победител.

Лъч надежда сред целия силикон бе Теодора Духовникова, която ни изненада с еротичен кадър навръх 8 март.

"Нула комплекс, че съм жена. Точно в Европа. Точно днес. Благодаря. Честит Празник. Не се отказвайте от зюмбюлите, нито от комплиментите, нито от токчетата. И от правата си също!", написа към черно-белия кадър актрисата.

Всички бихме се радвали жените да нямат комплекси. Но родния шоубизнес вече е на толкова ниско ниво, че там виреят предимно комплексарки. Които помпат устни, помпат бюст, блъскат ботокс като за последно, ваят носове и скули. И накрая се получава един Франкещайн, без нищо в женско в тях - устните са толкова подути, че кокетно докосват носа, силиконът е загладил всяка гънка на мозъка, но за сметка на това се появяват дори в национален ефир да ръсят глупости.

През април бомбата хвърли поетът Калин Терзийски, който предрече, че до седмица ще умре. Бил много болен, но основният проблем определено са му коктейлите от водка и вино, с които започва от сутринта по това време. Е, предсказанието му не стана факт, оцеля, за да захапе по-късно милионите на Гришо.

Гери-Никол, която затвърди популярността си през 2017 г., се поизложи през същия този април. И тя влезе в групата на родните звезди, които държат да се представят пред публика задължително след баданарката на Photoshop-а. Но от зор да трупа лайкове в социалните мрежи предизвика немалко подигравки. Защото остана без брадичка и врат след намесата на програмката за разкрасяване. А какво да кажем за талията - вижте я в галерията...

Заявка за бис на годината направи премиерът Бойко Борисов, който разказа за своя внук. Който много се радвал на щангите във фитнеса му, викал му и "дедо". "Не е лошо да си дедо, сине, лошо е с баби да спиш", гласи обаче сентенцията на Борисов.

Боксьорът Благой Найденов пък направи страхотна четка на фолкпевицата Деси Слава, с която делят общи чаршафи. Младокът, който е по-голям само с няколко години от сина Деси, се похвали, че тя го "оправя" страхотно. Остава загадка защо публиката трябва да се впечатлява от креватните умения на Деси Слава, но пък Благой си държи на своето - блондинката съвместява повече от успешно ролите си на работещо момиче, на домакиня и на тигрица в леглото. Е, бил е прав - само преди няколко дни се роди техния син Борис, явно наистина Деси го е "оправяла" качествено.

Моника Валериева пък ни зарадва с някакъв нов тип еротика през април - показване на плът в разхвърляна стая. Не е лошо следващия път да види обстановката, че еротиката отива по дяволите.

През май пък си избрахме плеймейтка за всички времена. Малко претенциозно на фона на 15 години история, но пък родните събития винаги са се отличавали с помпозност. Всички прогнози сочеха, че короната ще бъде за Николета Лозанова, но организаторите решиха 15-те най-популярни да изберат сами коя да бъде №1. И се оказа, че Лозанова не е любимка сред колежката си. Лентата бе окичена на силиконовите гърди на Златка Димитрова а.к.а. Блек.

През този месец обаче настъпи времето на Джулиана Гани, която уголеми бюста си и се тунингова с по 1000 кубика на гърда. Гани, която се титулова като модел, реши да си направи реклама и предложи на благотворителен търг своите "предни гърди". Извади на тезгяха старите си 600-кубикови импланти, за да зарадвала някоя абитуриентка. В разрез с всички медицински практики, а лекарите в прав текст заявиха, че това е опасно. Нищо, че наша Ганка чула, че във фризера щели да се запазят.

През май станахме свидетели на нова раздяла във фолка - след Мария и Емилия остана без мъж. Фолкпевицата и бизнесменът се разделиха след 10-годишно съжителство и две деца. Попмузиката отвърна на удара с края на връзката между Павел и Михаела Филева скъсаха. Заговори се, че причината бил Павел, който имал слаб ангел и кръшнал с участничка в "Гласът на България". Слуховете обаче ги събраха през настоящия месец, остава да видим дали ще започнат новата година като двойка.

Жени Калканджиева пък избухна с фраза, която може да обиди голяма част от медийните бизнесмени.

"Който се възбужда от силиконови цици и джуки е селяндур", заяви тя, без да осъзнава мащаба на селяндурите в столицата. Защото в нея е пълно с девойки, които са зарязали нивята, за да станат звезди. И силиконът е пътят, и истината и животът за тях.

"Всичките тези момичета, които го правят, се превръщат в мумии. Ти не можеш да ги различиш, те са еднакви. Ужасно е!", отсече Жени. Така е, но пък за да се множат тези мумии като марокански скакалци, значи има търсене. Значи има селяндури. Още от Тошово време си знаем, че сме селска държава, ама трудно си го признаваме.

В средата на май се отличи и Деси Цонева, която призна тогава, че все още се чуди за сватба с гаджето си Георги Джамов. Защото баща й не го харесвал, а на всичкото отгоре бил любовник и на леля й. Е, разделиха се и сватба нямаше, иначе щяхме да станем свидетели на любовна история в стил "Софи Маринова"...

В края на май гръмна любовна афера, която за малко да разклати устоите на държавата - Цецо Тотото кръшкал на жена си с Мис Тигрова.

"Искам да кажа нещо на Цецо – докато имаш връзка с мен, ще пиша за теб! Ако ще ме криеш, значи няма да си с мен!", изригна недооценената от Цецо тигрица. "Омръзна ми да крия Тигровата мис, такъв съм аз, обичам без каприз. Бъди до мене ти в добро и в беди, искам твоите мусаки. Нека бъдем с теб завчас и всички да завиждат те на нас!", отвърна в рими Тотото. Явно Тигрова се жегна на тема мусака, тъй като поиска повече "да не я свързват с Цецо Лъжата".

В последния ден на май пък се състоя поредното издание на Мис Силикон. Една от участничките - Илонка Попова, изпъкна още преди шоуто. Тя била студентка по теология и си има мечта - да стане учителка по религия. За съжаление силиконът превзе и религията...

Иначе победителка в този престижен конкурс бе спечелен от Виктория Петрова, на 21 години от София. Мечтата й е да се занимава с мода. Има по 420 кубика силикон във всяка една от гърдите си. Има и други интервенции, но не желае да говори за това. А за какво ли може да говори?

Николета пък счупи тъпомера навръх детския празник 1 юни. Тя реши да направи реклама на дъщеря си Никол, който може да влезе в учебниците по родителски маркетинг в социалните мрежи.

"Честит 1-ви юни! Имам си достойна наследница, за която шопингът е страст, а класата и оригиналът са задължително условие! Стайлингът за празничния ден е избран, а сега предстоят смях, емоции и една незабравима почивка в компанията на любимите ми хора!", написа плеймейтка под снимка в мол, на която малката Никол си избира дрешки.

Какъв шопинг, каква класа! При това става въпрос за 5-годишно дете. Не съм убеден, че Никол ще следва в Харвард, в УНСС дори, но пък едно е сигурно - с такова поколение моловете никога няма да фалират.

Новоизлюпената Мис Силикон Виктория Петрова се уплаши, че може да се окаже поредното чудо за три дни и побърза да ни се представи както майка я е родила в социалните мрежи в началото на юни.

"Чувствам се прекрасно! Мисля, че короната ми пасна идеално. Доста погледи са насочени към персоната ми, но не ми е неприятно", заяви тя в интервю. Голите снимки пък получиха обяснение, съответстващо на короната й - "Снимките ми бяха провокация срещу тези, които заливат мрежата с празни приказки и обиди за момичетата от подобни конкурси. Много се ядосвам, като прочета коментари, че една миска е тъпа и грозна". Как точно нейната гола провокация ще обърне хорското мнение остава истинска загадка.

През юни гръмна и скандала между Джулиана Гани и Ася Капчикова, след като последната се присмя за благотворителната акция на Гани с "предните гърди".

"Като я видях тази жена, цялата изпръхнах – 1,53 м, с брекети. Тази жена, ако може да се нарече красива, тръгнала да оплюва моите каузи", възмути се Джулиана.

През юни на сцената се появи рапърът Наско Колев, който е на път да остане в музикалната история като певецът, топлил чаршафите на Мария Илиева. Момъкът няма хит в кариерата си, но пък охотно разказа как откликнал на интимните желания на Мария. Осветли ни още, че певицата я сърбяли бузките. Не разбрахме дали това е проблем и ако е нещо лошо - той защо ги е чешел тези бузки? А както стана ясно по-късно през годината - Мария вече е била бременна от младото лъвче Георги, за когото се знае малко.

Завършваме обзорът на първото полугодие с певицата Сани Алекса. През юни тя се оплака, че е пребита от гаджето си, който е швед. Тя пусна зловещи снимки след побоя, но по незнайно какви причини ги премахна от Facebook профила си. Сами, така се казва шведът, на свой ред анонсира да очакваме изненади като приключи разследването и обвини на свой ред, че е изнудван за пари от брата на Александра. Сани отрече неговата версия и на свой ред заяви, че той пребивал и бившата си жена докато е бременна. Българи дадоха различни версии - според едни Сани е била много пияна на сватба в Гьотеборг и след празненството се потрошила по стълбите, а нейна приятелка твърдеше, че Сами системно биел Сани. Историята така и няма своя категоричен финал.

Очаквайте утре и втората част на Годишен бис, в която ще ви покажем най-значимите изяви през последните шест месеца на годината.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
5
 
! Отговори
Благунчо преди 6 години
До Анонимен 11Aм на бибата , какво друго да работят :)
12
2
 
27
 
! Отговори
Dragon преди 6 години
Тези си живеят в някаква паралелна реалност..не е истина колко простотия има в тази държава!
11
3
 
22
 
! Отговори
Сп??нс преди 6 години
Кака ви Евгения е пример за новите миски , докато бе млада и на заплата при силните на деня- всичко ОК,а последните години се опитва да се забрави от къде тръгна и живее от подаянията на телевизионни предавания , дето я канят като светило в модния бизнес.
10
2
 
8
 
! Отговори
Mimi преди 6 години
Bravo dn.es.bg ponqkoga ste veliki !!!!Selqniqta nas Vsichko /:) :) :)
9
1
 
17
 
! Отговори
Голям прос преди 6 години
Е това е статия! Да им видим кир.ливи.те ризи. Пълни б.уци! И последователите им са същите
8
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
- Какво работят тия момичета?
7
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ха ха
6
2
 
20
 
! Отговори
интересно преди 6 години
Това реклама на порно -сайт ли е !!
5
3
 
10
 
! Отговори
Двата Цола Тръбъ преди 6 години
На 5 и 6 снимка като го барна тоз парфюм и ще осмърди квартала .Поне една седмица няма да може да седне само ще парфюмира като трабанче .
4
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Симитлийският смок изглежда се е поболял, ама никой нищо не смее да каже. Айде, с лачените обувки..
3
5
 
16
 
! Отговори
Аналната Кралица преди 6 години
Грехота е тез плющялници да не ги изплющи човек поне по един път .За целта трябва да станем футболисти артисти или поне цингяни с топчета на *** .Защото тея всичките искат да ги боли .Затова и песните им са за болката .
2
3
 
27
 
! Отговори
дядо Петко преди 6 години
Материалчето си го бива. И още как! Все едно четеш Балзак и романите му във "Физиология на брака". Но тук всичко си е нашенско, без грим. Неподправено. С нелошо чувство за хумор. Така дядо си връща годините на палавата младост, в която обаче всичко нашенско си беше истинско и без силиконови украшения, а пък издънките - никога не излизаха на площада... Мисля си, че шоубизнес в България си е една добре нагласена схема за евтино копиране на съмнителни грозни роли на фалшиви герои.
1
2
 
10
 
! Отговори
Снимка 18 преди 6 години
Какво е това до Ж. Калканжиева дето седи?!?

Спонсорирани публикации