Нова година – нов и изряден ред вкъщи

Открийте позитивния ефект на фън шуй
8 яну 2018 20:08, Иванка Гъркова
1
Нова година – нов и изряден ред вкъщи
Източник: Reuters

Настъпването на новата година ни кара да си направим равносметка и да помислим как да реорганизираме ежедневието ни, за да се чувстваме по-спокойни и щастливи. В края на всяка година си казваме, че ще отделяме повече време на семейството и дома. Така настъпва моментът, в който трябва да се разделим с много неща, които сме трупали у дома през 2017-а. Подобряването на интериора ще ни донесе нужната хармония и ще привлече късмета на наша страна. 

Колкото и налудничаво да звучи, претрупаните стаи могат да навредят над емоционалното и здравословното ни състояние. Тук идва на помощ избора и подредбата на предметите по фън шуй. „Ако създадете баланс във вашия дом, това ще се отрази и на вашите преживявания. Той се превръща в метафора за всичко в живота ", обяснява Лаура Серано, специалист по фън шуй от Манхатън.
 
Практикуващите древното китайско изкуство са категорични, че с него може да поставим едно ново начало през 2018 г., например да подобрим здравословното си състояние, да привлечем любов, късмет, просперитет. Консултирането по фън шуй става все по-популярно. Много хора прибягват до услугите на специалисти, за да подредят дома си.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бажанак другия път ко имаш мацки за ходене на разходка до офиса ти ти ги подарявам те са загуба на време като теб освен ко по тоя начин се интересуваш

Спонсорирани публикации