Еко: Електроколи ще возят еврочиновниците у нас

Те ще осигуряват ежедневни трансфери от утре
48
Еко: Електроколи ще возят еврочиновниците у нас
Снимка: Renault

Електрически автомобили са готови да обслужват делегатите на Българското председателство, съобщиха от ресорното министерство.  

Колите Renault Zoe ще бъдат позиционирани на паркинга на Терминал 2 на Летище София утре в очакване да бъде даден старт на трансферите.

С нулеви СО2 емисии в рамките на шест месеца автомобилите ще осигуряват ежедневни трансфери на пристигащите за събитията от календара на Българското председателство гости на София от летището до НДК и хотелите, в които са настанени.

Начало на партньорството ще дадат министърът за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018 Лиляна Павлова и генералният мениджър на Рено Нисан България, г-н Рено Пирел. 

Двамата подписаха договор за партньорство през декември, според който Renault предоставя 15 електрически автомобила и шофьори за тях на Българското председателство.

Специален информационен пул на летището ще насочва пристигащите делегати Категория В и С (експерти в работните групи и участници в сесиите от парламентарното измерение) към трансферните автомобили, които са специално брандирани.

За целите на трансферите на Летище София са инсталирани и три нови зарядни станции Schneider Electric. След председателството те ще могат да бъдат използвани от всички, които искат да заредят електромобилите си, докато изчакват пристигащите пътници.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
0
 
0
 
! Отговори
Х ГЖЪЩТГ преди 6 години
САМИ СМЕ СИ ВИНОВНИ ЧЕ ТРАЕМ
43
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ЕмигрантСтой си където си, предателю, не се връщай! Щото тук за такива писания на някого може да му изгори бушона и така да те префасонира, че да трябва да правиш нов паспорт!
42
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Имали и вградени автоматични самое`бачки.Нали делегатите са от третия пол....
41
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Возят се с електромобили заредени с ток произведен в мариците. Знаят знаят те как да ударят едно чевръсто езиче на големия брат.
40
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Шо разходи, шо екстри, шо лапяне за тва европридседателство и народя ша плата. Цините тръгнахя нагоря и нема връщяне.Пенциите и заплатя дето ги вдигнаха до сигя и изядоха.
39
0
 
4
 
! Отговори
Край преди 6 години
*** нема ли да се возят във вехти кайени вехти ДЖИ ЕЛ или КЮ 7. Ми нали са баровци - що така се излагат. Тука без Х5 си за никъде - нема да те пуснат у Маринелата вечер.
38
0
 
2
 
! Отговори
о ода на радостта преди 6 години
Значи да не се тревожим за кондицията на деликатните задни меки и креативни части на евро чиновниците.Ще спим гордо и спокойно от сега на там.
37
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добре, че е ЕС тя и в окрадената ни от мутри и комунисти да се направи нещо!Миналият ден бях в Хисаря, всичко е подменено с пари от ЕС- 3500000 лв, от които БГ е отпуснала 150000! Какво ще кажете гадни ***? А алкохолиците 70 години само ни доиха! До 1950 г 40 процента от БВП ни отиваше за издръжка на руския окупатор, и то в ДОЛАРИ!!!
36
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До j дето се раплакал за наказателните харчове на България.Ми всичките суми, дато си ги описал, са с възпитателна цел. Щом като се държим като оня нашенец, който за да се освободи ит разбойниците първо ял сол, после ял тояги на голо и накрая платил 100 жълтици откуп, вместо да започне направо с жълтиците!
35
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А какво стана с мерцедесите и БМВтата, които правителството купи за обслужването на делегатите? Или това беше претекст за да си купят супермодерни коли? Нали народа плаща! Народа, свикнал да го шиbат; турци, руснаци , комунисти, мутри! А може би не заслужава друго?
34
1
 
3
 
! Отговори
ни са знай преди 6 години
А на комшията това председателство му прилича повече на събора на Петровден- ядене, пиене и разходки....................
33
3
 
10
 
! Отговори
j преди 6 години
До Емигрант"И когато стане въпрос за Европа,която нищо не е поискала и само ни дава, ..."ти ако го вярваш това трябва да си най-големия *** на света !до 2016 членството в ЕС струва на бедна България 29 милярда - 5 милярда членско внос, 14 милярда глоби наложени ни от ЕК и за още 10 милярда в момента ни съдятдо сега ЕС е "дал" на България малко повече от 10 милярда тази лъжа че ЕС ни дава я разпространяват политиците, защото ЕС щедро им пълни касите - за пример Плевнелиев - милионер
32
4
 
3
 
! Отговори
Емигрант преди 6 години
Интересно зсщо не се пените толкоз,когато се случва събитие с руснаци,а напротив,размазвате се по асфслта от раболепие.При услоеие,че именно червената нспаст ни докара до това състояние.И когато стане въпрос за Европа,която нищо не е поискала и само ни дава,почвате да виете като кучета и да си хапете задниците от злоба?!зщо така бе дрогарчета?!
31
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тези игьоtи нас като ни мислят за игьоtи и европейците ли мислят за игьоtи? Значи потапят се возещите се в електромобилите еврочиновници в дизеловия смог от нашите издухани евроколи и не виждат страховитата истина, не разбират, че могат да изпукат от 1 мг/куб. м. твърди частици и всичко е ОК! Лиляна & Co имат ли общо 1 грам мозък в черепните си кутии? Някой им клател лодката!
30
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ще им пратим господари на ефира те ги обичат и ще ги наградят със златния скункс за наи добър маистор
29
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега сериозно омръзна ми да се чувствам като в дупка в страната в която съм се родил и израснал . Затова (дереджето) имам вина и аз, но няма да позволя хората които унищожиха страната тотално да ми казват как трябва да се държа и да ги уважавам еми не ви уважавам . Уважението се печели драги гербоухи не се взима когато си купил изборите.
28
1
 
3
 
! Отговори
вижте преди 6 години
по този повод забранихме на коли на КАТ и МВР да лепят нагло престъпни холограмни оръжия
27
2
 
5
 
! Отговори
еврогей преди 6 години
значи, ще ни возят с електрокари.
26
2
 
3
 
! Отговори
српчни проверки преди 6 години
да се снимат веднага автомобилите с мулти спектрални камери, убииците в тях вкл извънземни се виждали с просто око..подадоха веднага за преборени поне 18 в един автомобил,Терористите на власт в София и длъжностни лица са предупредени за тежко терористичните холограмни оръжия преди години писмено има десетки хиляди филми снимани автомобили с терористи и масови убиици в тях по време на проверки от КАТ
25
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кого лъжем сега? Е, ставаме за смях и на врабчетата.

Спонсорирани публикации