БГ Роналдо отново без съперник за ММА дебюта си

Актьорът Ивайло Захариев получил контузия тази сутрин
13 яну 2018 17:26, Елка Василева
42
БГ Роналдо отново без съперник за ММА дебюта си
Даниел Златков. Снимка: архив, Булфото

Бившият футболист Даниел Златков отново остана без съперник за ММА дебюта си.

Тази вечер Българският Роналдо трябваше да се бие срещу известния актьор Ивайло Захариев, който обаче е получил контузия на сутрешната тренировка и обяви, че се оттегля от мача.

По първоначална програма съперник на Златков трябваше да е телевизионният водещ Атанас Михайлов, който пък е повален от тежък грип.

Още по темата

"За да няма спекулации: Като сериозен професионалист трябваше току-що да взема трудно решение. Участието ми в ММА мач не е самоцел. Харесвам ММА и това е мъжки спорт, в който не може да се правят компромиси. След като ме поканиха снощи да заместя Наско, приех с радост и веднага отидох на тренировка, на сутринта пак," написа Захариев на официалната си страница във Facebook.

"Преди около час се контузих и не мога да си позволя да действам безразсъдно. Като професионалист смятам, че в спорта няма място за излишен риск и безразсъдни действия. Отказването ми от мача е уважение към противника, спорта и професионализма. Имаше възможност да се договорим, което аз не мога и няма да приема. Ще намеря начин да се насладя на стойностна битка скоро и ще се подготвя за нея подобаващо. Дотогава моето място е в театъра. Предстоят ми представления в страната, Испания и Щатите, за които трябва да се възстановя", обясни още Захариев.

Спортни новини четете на Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо кепазят истинският бой, защо не го водят театрален спектакъл, щом като артисти го изнасят? Чалгаджийска работа, ще правят цирк само за наивници.
25
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Още единн текна , като жена преди мача. Големи течове се оказват всички :)))
24
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Може би Новина е как Дасикане Рома с български имена станаха български граждани в България и кога точно?Как и кога Ромите приемат българските имена?
23
2
 
2
 
! Отговори
До: 20 преди 6 години
Определено не си българин или турчин след като не познаваш различните Общества в България а едва ли ще разбереш как са славянизирали Пра дедите ти , прочети книгата на Автора Стоян Динков за който се преставяш
22
0
 
6
 
! Отговори
Сандо преди 6 години
след мача щеше да прилича на Меси
21
0
 
3
 
! Отговори
до 22 преди 6 години
Всички знаят кое си-НЯМА ДА ИМА ТРАФИК НА ДАННИ
20
13
 
6
 
! Отговори
Алов преди 6 години
Всички ги е страх от Златков. Браво моето момче прослави цял етнос хора, които са по-достойни от друг, който се определя като доминантен, но поне до 2025 тогава ще станат и по-малко. Браво Здравков, браво Хасане, браво Ибрахиме
19
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
циркът трябва да продължи.
18
2
 
3
 
! Отговори
Стоян Динков преди 6 години
До Анонимно 21всички сте едни и същи
17
0
 
18
 
! Отговори
наблюдател преди 6 години
Скоро очаквам да стане и шампион в категорията си, щом всички му отказват. След успеха трябва достойно да се откаже.
16
1
 
31
 
! Отговори
Чичката от квартала преди 6 години
На 45 години съм, около 98 кг все още тренирам редовно и от малък обичам да се бия . Ако това ме прави ММА боец с удоволствие ще приема покана за двубой с тоя манекен на дебюта му . Пари не искам . Имам си достатъчно .Не боледувам а контузии не могат да ме откажат . Единственото което искам е да ме освободят от съдебна отговорност и да не покривам медицински разходи . Благодаря .
15
0
 
11
 
! Отговори
До17 преди 6 години
Пиши на Български .
14
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
golimo pluene sreshu momceto malko miza na izvanzemen no vse pak vseki ima pravo da se izeviava ne e kradez kato bratia manGalevi i ne e otkradnal 40miliona leva i izbigal v USA ili mustakatia bankokradez kopan deto izbiga v sarbia ili prahcho kadeto maika mu okrade tototo neka da se izevi ako moje i ima talant v mma ufc
13
0
 
14
 
! Отговори
Mopcku_ преди 6 години
БГ Роналдо ли? Този е нищо повече от разгевезено момченце, което още си мокри гащите. Като няма с какво да впечатли света - имитира другите.
12
1
 
10
 
! Отговори
Геле преди 6 години
Нема такава държава! Ако има ММА-бойци искат да си спретнат гала-вечер и им трябва шут-защо на него се обръща толкова внимание? Тоя и като ритнитопковец беше известен стова, че повече гел и татуировки си слагаше...и избяга от всички отбори.ИЗБЯГА ! Питайте бате Венци!
11
2
 
19
 
! Отговори
Мма преди 6 години
Тоз е мого як.То се изплашиха нашите бойци.И мен ме е страх.
10
1
 
30
 
! Отговори
Рецидивист преди 6 години
Искам тоя дето си е помислил че е Роналдо да го е......м и после да му хвърлим един бой и да го ориенторам към някой козметичен салон.аман от хора дето не знаят какво искат: та футболист та манекен та сега и ММА.БОЖЕ БОЖЕ ТИЯ ПАЛЯЧОВЦИ
9
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ТОЗИ Е ГОТОВ ЗА ЕВРОВИЗИЯ, САМО ПО ПОГЛЕДА МУ ЛИЧИ
8
0
 
42
 
! Отговори
Komentator преди 6 години
Актьор, водещ и футболист ще скочат в ММА бой, но единия го боли нещо, вторият с грип... май докато си скубят веждите в козметичните салони си говорят за много глупости
7
1
 
23
 
! Отговори
65кг. 178см. преди 6 години
На 40г. Съм!Нямам мускули като на това момче ,но съм готов да си хвърлим един бой!Съвсем сериозен съм!Ако дадете и некъв хонорар -супер!

Спонсорирани публикации