Foreigner в сянката на "Оскар"-ите

Музикалните легенди с концерт у нас през май
Обновена: 25 яну 2018 16:44 | 25 яну 2018 16:41,
3
Foreigner в сянката на "Оскар"-ите
Снимка: Личен архив

Легендите Foreigner са истинското въплъщение на рока с 40-годишна суперуспешна кариера и десетки хитови парчета. Музикантите, които ще чуем на живо на 9 май в София, могат да се похвалят и с "филмова кариера", макар и не в традиционния смисъл на думата - музиката им звучи в над 100 от най-популярните филмови и тв заглавия.

Дни след обявяването на номинираните за най-престижните филмови награди "Оскар", стана ясно, че хитът Feels Like the First Time звучи в едно от отличените заглавия – "Аз, Тоня".

Филмът, в чиято главна роля влиза очарователната и изключително талантлива Марго Роби, разказва за живота на една от най-противоречивите личности във фигурното пързаляне Тоня Хардинг.

В ключов момент от продукцията Роби в ролята на Хардинг изпълнява троен аксел, а веднага след това звучи песента на легендите. Лентата ще се бори за "Оскар" за най-добра актриса в главна женска роля, най-добра актриса в поддържаща женска роля, както и в категорията за монтаж.

Но това съвсем не е единственото парче на рокаджиите, в което сме чували характерната китара и незабравими текстове на любимците на поколения меломани.

Хит номер едно I Want to Know What Love Is е най-предпочитаният саундтрак, звучал в редица блокбастъри, сред които лентата от 2017 г. "Бодигард на убиеца" с участието на Самюъл Джаксън и Райън Рейнълдс. Песента можем да чуем и в комедията "Палави мамчета" с Мила Кунис, както и в "Рок завинаги".

Телевизионните продукции също не подминават баладата, като сред най-известните заглавия с мелодията е един от най-номинираните и популярни сериали "Оранжевото е новото черно".

В спечелилия одобрението на милиони фенове по света сериал на Netelix "Stranger things" пък можем да чуем Waiting for a Girl like You. В анимационните ленти "Семейство Симпсън" и "Семейният тип" звучи друго любимо парче на групата - Hot Blooded.

Концертът на Foreigner е на 9 май от 20:30 часа в зала "Арена Армеец" в столицата. Билетите са на цени от 50 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна и online. VIP пакети за събитието също се предлагат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Здравейте има страхотна теленовела Земя на честта хит Гледан обичан харесван в целият свят и в цяла България и много награди е спечелил сериалътВ Бьлгария са го давали по бТВ и бТВ лейди и пак започва от 06 02 2018 всеки следобед без съботите и неделите от 17 до 18 часа и всяка сутрин без съботите и неделите от 5 до 6 часа и всяка събота и неделя сутринта от 10 до 12 на обяд по бТВ лейдиЗа прекрасните Сестри Дел Хунко София Ирина Андрея и за прекрасните Братя Гаярдо Артуро Флавио Самуел
2
2
 
3
 
! Отговори
Гошу преди 6 години
Без Лу Грем, Форинър е като Куин без Фреди....Сори, ама е така
1
1
 
7
 
! Отговори
Lina преди 6 години
Най - накрая събитие,което си заслужава да се посети в Арена армеец, писна ми от цеца,меца,драгана,лепа,по няколко пъти. Един подарък, който винаги ще бъде оценен.( в случай,че търсите с какво да изненадате любим човек.)

Спонсорирани публикации