Съботен бис: Силикон в гърдите, в устните и в... главите!

Сузанита с батка и порция безсмислена еротика
27 яну 2018 21:15, Александър Попов
56

Алисия имала несъразмерни пръсти

След като си избрахме плеймейтка на века, независимо, че той е още в началото си, идва ред да избираме и Мис Силикон на десетилетието. В шоубизнеса ни се случават странни неща. Избрахме си Мис България, но направихме общодържавен проблем заради носа й. Бил голям, приличала на Баба Яга, а в същото време издигаме в култ силиконови кукли, които изглеждат далеч по-зловещо от Тамара Георгиева.

През май ще бъде коронясана Мис Силикон на десетилетието, а изборът ще бъде между носителките на титлата от 2009 г. досега. Кандидатките са истински пример за възход, някои от тях знаят материала за четвърти клас, имат дипломи, но най-важното - доказват, че у нас са достатъчни едни силиконови подплънки, за да блеснеш. В повечето случаи заради щедростта на титуловани като бизнесмени. И те със силикон, но в мозъка - за повече гладкост.

Кои са претендентките? Актуалната носителка на титлата Мис Силикон Виктория Петрова и нейните предшественички в годините назад - Боряна Миткова, Габриела Попова, Габриела Иванова, Джулиана Гани, Десислава Мутафчиева, Лили Иванова, Гергана Райчевска и Мис Силикон 2009 – Йоана Христова (можете да ги видите всичките в края на галерията).

"Не мисля да прекалявам със силикона. Към пластичната хирургия трябва да се прибягва само, когато не харесваш определени части от тялото си. За съжаление в България масово момичетата се обезобразяват и затова според мен донякъде вина имат пластичните хирурзи, които вместо да ги отказват, ги подстрекават към нови и нови операции", споделя Виктория Петрова.

Тя не може да проумее как мъжете харесват жени с толкова пластики по себе си, че дори чак са загубили истинския си облик. И ние това се питаме, но отговорът ни се изплъзва. Най-вероятно комплексите на тези мъже са също толкова, колкото и кубиците в гърдите.

Бившата гимнастичка Цвети Стоянова пък си направила поредната пластична операция. Не по лекарска препоръка и заради белези при опита й за самоубийство, а разкрасителна. И тя наляла силикон в бюста. Дано само не се яви на конкурса за Мис Силикон 2018. Но съдейки от нейните медийни изяви през последната година няма да бъде и голяма изненада.

Минаваме към една друга силиконка, която не е българка. Биляна Дол, известна като дъртото коте на Божинов, предала Алисия за сметка на Николета. Каква поредна драма в "Голямата четворка" (Алисия, Николета, Валери Божинов и Николай Михайлов - б.а.) на българския шоубизнес. Дол най-долно прекратила дружбата с Алисия и вече е в лагера на Николета Лозанова. Новите приятелки дори се щракнаха във фризьорски салон около коледните празници. Преди това Алисия се скъсваше да четка напомпаната изкуствено сръбкиня колко мила и добра била, как се уважавали, как се отнасяла страхотно с Валери-младши. Явно борбата между Алисия и Николета отива в полза на плеймейтката. От Алисия избягаха Валери, Ники М. и Дол, докато Лозанова бе отсвирена от Божинов и Михайлов, който обаче се завърна под чаршафите й.

Лозанова пък си има и придворни медии, които захапват Алисия дори и по малко очакван начин. Тази седмица бе направен разбор на снимка на Алисия, по-скоро на пръстите на краката й. Били несъразмерни и приличали на бейби моркови. Баста, колеги! Писна ми от фотошоп, искам като видя Алисия, поне по пръстите да я позная.

Ще продължавам да припомням никак не трудната прогноза, че Сузанита няма да блесне на музикалната сцена. Тя си разчита на някакви провокации, които сигурно я издигат в собствените й очи. Но всъщност като певица вече е потънала и привлича внимание единствено с факта, че е дъщеря на Орхан Мурад. Последната й акция бе с кадри как мляска полугола напомпан мъжага. Може пък да да е яко сред 14-годишните, но показността няма да й донесе нищо смислено.

Далеч по-дискретна е Михаела Маринова, която за разлика от Сузанита може и да пее. След като се раздели с Иво, тя се похвали, че има нов мъж до себе си, който бил истински джентълмен. Той обаче остава в тайна, пък и не бил известен.

Докато Холивуд се тресе от обвинения за сексуален тормоз към продуценти и звезди, у нас в съда ще отговаря... Жана Бергендорф. Бившето й гадже - танцьорът Лео, я съди за домашно насилие. Този Лео е двойно по-голям от Жана и изглежда малко смешно да е жертва, но пък всичко ще решат съдиите.

Безспорно звездата на седмицата е Християн Гущеров, който бе арестуван след запой в столичен клуб, бутна патрулка, а ден по-късно стана ясно, че е предложил на Светлана Василева да се сгодят. През лятото щяло да има сватба, а плеймейтката ще заеме мястото на фолкпевицата Мария. Ние пък почваме да броим колко ще издържи брака и дали подареният на Василева джип ще си остане за нея. При Мария не се получи...

И тази седмица не минахме без безсмислени снимки, с които позабравени красавици решиха да напомнят за себе си. Снахата във фамилията Халваджиян - танцьорката Александра Енева, се пусна директно от спалнята. Гола, но прикрита ефирен чаршаф. Целта на тази еротика? Никой не може да обясни.

Друга танцьорка - Яна, която роди две деца на бизнесмена Петко Димитров, пък зарадва почитателите си с кадър по монокини от басейна. Остава загадка защо е с книга в ръка- нито е придала интелигентност на фотоса, нито пък залъгва някой, че така си чете по принцип.

Гола се пусна и Гала, но в снега. Нейният приятел Стефан я засне по време на почивката им в Пирин, а видеото показва как тв водещата се калява - без дрехи и на минусови температури. Защо обаче голата акция трябваше да бъде показвана също остава неясно. Или за рейтинг или на Гала й се иска да докаже, че не отстъпва на 20-годишните плеймейтки.

За финал. Мишо Шамара шамароса с хаплива, но доста вярна констатация.

"Дойдох тук и изведнъж видях едни нови звезди. Всичко ми звучи като румънско диско. Чух някаква чалга, която звучеше повече като рап, отколкото песните на онези, които парадират, че правят рап. Последната песен на 100 Кила е страшен кючек. Изключително много съжалявам, че мои наследници, които съм ги учил да правят музика, заради това, че нямат контакт с мен, правят кючеци и щракат с пръсти. Очаквам да запишат песен с Цеца".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
3
 
2
 
! Отговори
:) преди 6 години
- I am plastic. It's fantastic! - това казала Барби на Кен.Това разбира се е било едно време. Днес вместо plastic, всички празноглави момичета искат да станат от silicon.
42
0
 
9
 
! Отговори
Доналд преди 6 години
Отечество любезно, как хубаво си ти!
41
2
 
9
 
! Отговори
Ч преди 6 години
Колко трябва да си ***, че да си причиниш това! Поне да бяха станали по-красиви, а то..
40
4
 
12
 
! Отговори
анонимна преди 6 години
Аз пък на Мишо Шамара се чудя - такива като него за интелектуалци ли се имат? Може да не щракат с пръсти, но "пеят" (доколкото това може да се нарече пеене) в пъти по-големи глупости от чалгаджийките. За мен са на едно ниво и никой не може да обвинява другия, че опростачва народа.
39
19
 
2
 
! Отговори
- преди 6 години
Ако гаджето ти не изглежда гооре-долу така, при достъпните за всеки мощни средства за подобрения, по-добре се разведете, да не те срами пред дружината и света.
38
5
 
25
 
! Отговори
Silikon преди 6 години
Много кухи жени има в "Европейска"българия.
37
5
 
38
 
! Отговори
Lina преди 6 години
Съгладна съм с повечето коментари - наистина медиите сте виновни за тази "мода" , показвате на децата тези обърнати д.жки, изпилени до крайност носове и грамадни ц.ици, с какво ви изненадва факта,че на 18 г. момичетата са " претапицирани" и готови за живота. Така де, след като моника,хармоника,джуна,светла могат,защо да не може всяка? На един силикон разстояние?
36
7
 
43
 
! Отговори
Ujo преди 6 години
....трябва да си спасявам децата, тука е нетърпимо: схема за източване на пари има във всички сфери на живота, то здравна каса, топлофикация, кметове с фиктивни ремонти, хидроинжинери, шофьорски курсове, дипломи за висше, търговски вериги където до хляба се продава и кореселин и така се убива дребния и среден бизнес,... Изчезване на милиони от банки.... Полицаи, крадящи горива, като ЖП машинисти и... тн. тн....моите деца няма да плащат зулумите на БЕЗОТГОВОРНИТЕ КРАДЦИ!.Ква Европа бе Диваци сте
35
5
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мозък трябва да си имплантирате, не силикон.
34
2
 
47
 
! Отговори
65 преди 6 години
Вие медиите сте виновни за раздухване на тези простотии.Ако не ги отразявате и раздухвате ,никой няма да ги забележи.Педавания като Папараци и други *** само след 24 ч..Има жълти вестничета.Който иска си купува.А за тая Сузанита няма ли Агенция за за крила на детето.Баща и Орхан като е толкова умен и смел ,шо не я заведе на Ердодан да му попоее на уше?Как пък може цялата простотия на света да сме събрали.Е ,вярно стигнахме американците.Тодор Колев,лека му пръст какво ли щеше да каже?
33
3
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Работата е там, че медиите сте тези които правите подобни *** известни и богати, а после ги критикувате и колелото се завърта...
32
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако се спука силикона? ще се чудиш коя жаба набръкчана прегръщаш......:))
31
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
муфроландия
30
35
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На мен тези мацки ми допадат,аз не съм Волен Сидеров да търся роми -малолетни на Сточна гара.По добре силиконки
29
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Курвенитка къде имала силикон на челото си ли
28
1
 
42
 
! Отговори
Mamina kukla преди 6 години
Боже, колко мъка, боже...
27
4
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И в щатите има силиконки ама поне могат да си напишат името а и никой не ти ги завира като "елита" на обществото и тем подобни глупости, просто баровците си ги наемат, е.ат ги и заминават.
26
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
140 литра!
25
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Боко Кратуната е пълен с пожарникарска пяна!
24
3
 
21
 
! Отговори
н преди 6 години
До АнонименМи аз съм жена, не знам какво означава красива жена, гледам че редовно обсъждате ***, бюстове, дължина на бедро, дебелина на устни. Какво друго.

Спонсорирани публикации