Денят в снимки – 1 февруари

Трифон Зарезан, пехливански борби и индийска мода
3

Зарязаха лозята в старозагорското село Малка Верея. На празника се събират много местни и гости на селото, за да отдадат почит на Свети мъченик Трифон - светецът лозар, считан за покровител на Малка Верея. В селото досега са избирали 14 пъти Цар Трифон, а трима от царете са били избирани по два пъти. Да споделят празника с жителите на Малка Верея дойдоха зам.-кметът на Община Стара Загора Красимира Чахова, председателят на Общинския съвет Таньо Брайков, областният управител Гергана Микова и зам.-областният Петя Чакърова. Снимка: Община Стара Загора

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: Денят в снимки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
1
 
! Отговори
МИШО преди 6 години
До онбашията: НА 1 ФЕВРУАРИ ПРАЗНУВАТ ТРИФОН ЗАРЕЗАН САМО ФАШИСТИТЕ ,КОИТО СЛЕД 1989 Г. ПРОМЕНИХА ВСИЧКИ ПРАЗНИЦИ В ИМЕТО НА ГОНЕНЕТО НА МИХАЛЯ,НАРЕЧЕН КОМУНИЗЪМ.НА 14 ФЕВРУАРИ ПРАЗНУВАТ 85 % ОТ БЪЛГАРИТЕ.
2
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До онбашиятаКой е свети валентин? И не е ли известен с това, че тайно е венчавал римски войници, след строгата забрана на един от римските императори, мисля че беше Калигула, да не се регистрират еднополови бракове? Сега ни го пробутват като че ли той е измислил любовта. Пробутват ни и евтини джендърски чадъри, с които гордо ходят 80%.
1
3
 
9
 
! Отговори
онбашията преди 6 години
трифон зарезан е на 14ти, на 1ви го празнуват само джендърите дето искат 14ти да им е свети валентин!

Спонсорирани публикации